Dathomirian Zabrak
Proud Mediterranean
Kadınlarınki bile türk erkeklerinin maxillasından geniş aq niye bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
benimkisi bu yüzden dar demekki hiç dağa çıkmadım kürt olduğum haldeküçüklükten beri sürekli dağa çıktıkları için co2 tolerance yükseliyor ve maxilla genişliyor
Kabileden ayrılmış kürd’ün hazin sonubenimkisi bu yüzden dar demekki hiç dağa çıkmadım kürt olduğum halde
yalnız bu listede Kürt olmayanlar var neyse isim vermiyimdeeeeeeeeeeKabileden ayrılmış kürd’ün hazin sonu
@kurdistan @Resistance. @growthplatessss111
@churmaxxed @jsbera @Yagiz8928 @cakdripa @recai iskender

Kendileri ricada bulundular kürd gang’e katilmak için bende ricalarını kırmadım.yalnız bu listede Kürt olmayanlar var neyse isim vermiyimdeeeeeeeeee![]()
en yakın zamanda pkk saflarına katılmanı bekliyoruzbenimkisi bu yüzden dar demekki hiç dağa çıkmadım kürt olduğum halde
Ayni taktik tsk'ya katilmak isteyen turk kardeslerimiz icin de gecerlidir.telegramda tsk'nın kafanla top oynadığı videolar çıkabilir, ama olsun en azından yüzün forward grown olur
abdullah öcalan hakkında ne düşünüyorsunAyni taktik tsk'ya katilmak isteyen turk kardeslerimiz icin de gecerlidir.
Bir Türk kendini safkan Kürt sayıp, Kürtlük için çalışsa dahi yine ona Türk muamelesi yapmak gerekir.Kendileri ricada bulundular kürd gang’e katilmak için bende ricalarını kırmadım.
Ne demişler kürd olmak için illa kürd olmaya gerek yok, kendini kürd hissetmen bile seni kürd yapar.
Orospu evladi picabdullah öcalan hakkında ne düşünüyorsun
Türkiyede doğup büyümüş adam türkdür o kadarOrospu evladi pic, boluculugu desteklemiyorum tamamen de karsiyim. Kurtlere soylenen herhangi bir soylem boluculuktur, ayni durum turkler icin de gecerli oldugu gibi.
Turkiye halki Turkiye sinirlari icerisinde bulunan her bir irkin varligini kabul edip herkese duzgun ve esit bir sekilde davranmayana kadar Turkiye boyle kalacaktir. Bu da hicbir zaman gerceklesemeyecegi icin Turkiye kurtarilmazdir maalesef.
Orospu evladi pic, boluculugu desteklemiyorum tamamen de karsiyim. Kurtlere soylenen herhangi bir soylem boluculuktur, ayni durum turkler icin de gecerli oldugu gibi.
Turkiye halki Turkiye sinirlari icerisinde bulunan her bir irkin varligini kabul edip herkese duzgun ve esit bir sekilde davranmayana kadar Turkiye boyle kalacaktir. Bu da hicbir zaman gerceklesemeyecegi icin Turkiye kurtarilmazdir maalesef.
@Atsizz ne alaka amkBir Türk kendini safkan Kürt sayıp, Kürtlük için çalışsa dahi yine ona Türk muamelesi yapmak gerekir.
-Nihal Atsız
VARLIGINIZI SİKEYİM SOSYAL YAŞAMA ADAPTE OLUN SONRA BAKARIZ İŞEOrospu evladi pic, boluculugu desteklemiyorum tamamen de karsiyim. Kurtlere soylenen herhangi bir soylem boluculuktur, ayni durum turkler icin de gecerli oldugu gibi.
Valla ben tigir er sayfasından görmüştüm@Atsizz ne alaka amk
AKLI SIRA TAŞAK GEÇİYOR ATSIZ BEĞ İLE@Atsizz ne alaka amk
> Doğudaki çocuklara okul okusun diye para yollayakherkese duzgun ve esit bir sekilde davranmayana
Kürd basın toplatısı talebi gerçeklenmiştir an itibari ile.FORUMDAKİ KÜRTLERİN LİDERİ OROSPU ÇOCUĞU RESİSTANCEYİ ÇAĞIRIN KONUŞALIM
KÜRTLERİN BAŞIMIZA NE TÜR SIKINTILAR AÇTIĞINI BİR DE ONDAN DİNLEYELİM OBJEKTİF OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM
gene başladılar amk en sonda auchelius sizin niye cuck fetişiniz var diyip biticekKürd basın toplatısı talebi gerçeklenmiştir an itibari ile.
Kabileden ayrılmış kürd’ün hazin sonu
@kurdistan @Resistance. . @growthplatessss111
Yada köyümü etiketleyip durduğum için fight’ın ortasında ban yiyeceğim.gene başladılar amk en sonda auchelius sizin niye cuck fetişiniz var diyip biticek
her etikette üyeler değişiyo amkKürd basın toplatısı talebi gerçeklenmiştir an itibari ile.
Kabileden ayrılmış kürd’ün hazin sonu
@kurdistan @Resistance. . @growthplatessss111
Kürd sayısı her geçen gün artıyor amkher etikette üyeler değişiyo amk
özelden biri yazıp eklettiriyo ya NDKSMDSMFÖEMEher etikette üyeler değişiyo amk
Kürd sayısı her geçen gün artıyor amk
@Atsizz
Ben türkmenim kürt olarak larplıyormyalnız bu listede Kürt olmayanlar var neyse isim vermiyimdeeeeeeeeee![]()
aga photo iranid de lower third chad tier o yüzdenKadınlarınki bile türk erkeklerinin maxillasından geniş aq niye bu
View attachment 4378734
View attachment 4378735
Yav noluyo amkAryan olduklari icin(bende kürdüm)
proro iranidim ezaga photo iranid de lower third chad tier o yüzden
Bana bunlar niye bildirim olarak düşmüyor bakmasam göremicemKabileden ayrılmış kürd’ün hazin sonu
Dathonun kürt aşkımı daha büyük elemanın cem kurttekin aşkımıKadınlarınki bile türk erkeklerinin maxillasından geniş aq niye bu
View attachment 4378734
View attachment 4378735
Kürd olmanın şerefi bir başka anlamaz tırrıklarKadınlarınki bile türk erkeklerinin maxillasından geniş aq niye bu
View attachment 4378734
View attachment 4378735
Bunun ailesi niye bakmış buna asker kaçağı gibidir bizim için dağa tirmayanmayan bir KürtKabileden ayrılmış kürd’ün hazin sonu
Larpliyom reis sessiz ol Kürtlerin içine sızmaya başladımyalnız bu listede Kürt olmayanlar var neyse isim vermiyimdeeeeeeeeee![]()