divisionpanzerfaust
Bronze
12 ay yiyemediğiniz eti 3 günde yiyeceksiniz amk türkoları nasıl hissediyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Tavuk eti 150-200 dana eti 1-2k diye biliyorum manat =20tl bu aradaTr da et fiyatlari ne kadar? Burda 1kq et 13 14 manat
Kanka 2k tl 100 manat yapiyo aqTavuk eti 150-200 dana eti 1-2k diye biliyorum manat =20tl bu arada
Tavuk ucuz veya ayni fiyatda da dana eti baya pahaTavuk eti 150-200 dana eti 1-2k diye biliyorum manat =20tl bu arada
İBrahim onu kesme al bunu kesKurban eti bok gibi de oluyor niye kesiyo bu mallar götlerine don alcak paraları yok
600 falan kasaptaTr da et fiyatlari ne kadar? Burda 1kq et 13 14 manat
gayet güzel oluyor babam tarafı müşrik anne tarafı anneanemler kesiyor hatta çiğ atıyoeum arasıraKurban eti bok gibi de oluyor niye kesiyo bu mallar götlerine don alcak paraları yok
@Dathomirian Zabrak çiğ et yiyerek boneless yuzumu chad yapacagim goreceksingayet güzel oluyor babam tarafı müşrik anne tarafı anneanemler kesiyor hatta çiğ atıyoeum arasıra
Yine de burdan 2x paha olum600 falan kasapta
Para birimine bakarak ekonomi yorumlanmıyor açıkcası Türkiye bariz şekilde azerbaycandan daha gelişmişYine de burdan 2x paha olum
biz kesmiyoruz komşular falan getirirse anca öyle12 ay yiyemediğiniz eti 3 günde yiyeceksiniz amk türkoları nasıl hissediyorsunuz
Kesmek daha mantikli birkaç kg et çıkıyor kasap geçiriyor fiyatıbiz kesmiyoruz komşular falan getirirse anca öyle![]()
para yokki amkKesmek daha mantikli birkaç kg et çıkıyor kasap geçiriyor fiyatı
türk olmasaydın veya chad olsaydın boyle olmazdipara yokki amk
ne türk ne de chadimtürk olmasaydın veya chad olsaydın boyle olmazdi
o zaman etnik daha çok başlamadıne türk ne de chadim![]()
Tavuk ucuz veya ayni fiyatda da dana eti baya paha
He işte 1 manat 20 tlKanka 2k tl 100 manat yapiyo aq
Azerbaycanda asgari maaş zaten 100 manat amkHe işte 1 manat 20 tl
Ona birsey diyemem tabiiki tr aze den cok önde bi ulke ama ekonomisi copPara birimine bakarak ekonomi yorumlanmıyor açıkcası Türkiye bariz şekilde azerbaycandan daha gelişmiş
Trnin alım gücü daha yüksek ve ekonomisi daha iyi genel olarak fakat şöyle bişey var vergiler ve asgari yeterli değilOna birsey diyemem tabiiki tr aze den cok önde bi ulke ama ekonomisi cop
bump12 ay yiyemediğiniz eti 3 günde yiyeceksiniz amk türkoları nasıl hissediyorsunuz
o kadar da degilekonomisi cop
12 ay yiyemediğiniz eti 3 günde yiyeceksiniz amk türkoları nasıl hissediyorsunuz
turkce konussana amk gavuruo kadar da degil
azcik olsa da primarily turkiyedeki financial illiteracy yuzunden exacerberate ediliyo yoksa o kadar problematic olmaz
gavur deilimturkce konussana amk gavuru
ve turkcem kotu cunku kanada da buyudumturkce konussana amk gavuru
Cookieve turkcem kotu cunku kanada da buyudum
Cookie