kurban kesmek testo arttırır mı

swaggy

swaggy

Iron
bi şey dicem çok primal bakarsak olaya bi şey avlamak bi canlı avlamak bi kurban kesmek falan testoyu arttırmaz mı gelipte şey demeyin hani bilimsel makalesi yok kanka bunun bilimsel makalesi olamaz zaten

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, recai iskender and Dathomirian Zabrak
kurban kesmek low t
baglanmis hayvani 3 kisi yatirip mutfak bicagini yalandan bileyletip kurban kesersen high t degil low t middle eastern enjoyer loser olursun.

git avlan, daha high t. middle eastern sacma gelenek degil, gercek bir aktivite, kaliteli.

• Ugh..
Reactions: IlI
kurban kesmek low t
baglanmis hayvani 3 kisi yatirip mutfak bicagini yalandan bileyletip kurban kesersen high t degil low t middle eastern enjoyer loser olursun.

git avlan, daha high t. middle eastern sacma gelenek degil, gercek bir aktivite, kaliteli.
bi gün ormana kaçıp primal bi yaşam sürücem o zaman işte gerçek bi chad olabilirim

• +1
Reactions: Kayra139
bi gün ormana kaçıp primal bi yaşam sürücem o zaman işte gerçek bi chad olabilirim
cope, primalloverlari anlamiyorum ben sentetik ve kimysal seyleri seviyorum eger sistemi nasil calisitigini anlarsan her sey okay bir noktada, primalloverlar coook low iq insanlar,

cope, primalloverlari anlamiyorum ben sentetik ve kimysal seyleri seviyorum eger sistemi nasil calisitigini anlarsan her sey okay bir noktada, primalloverlar coook low iq insanlar,
sende haklısın atalarım yapıyo diye yapılan her şey iyi olmuyo benim atalarım kanlı ishalden ölüyodu amk

primallik low iq değil insanın saf doğasına göre hareket etme mantığı aptalca sadece sanayi toplumunundan nefret ediyorum benim etiğime uyan toplumların hepsi primal savaşçı kültüründen beslenmiş toplumlar magyarlar,yörükler,vikingler vb.

• +1
yeni nesil yaşam tarzına adapte olmuş vücuda çiğ et çiğ süt gibi şeyler sokmak saçma ki bu primallik tam olarak değil mağara adamları bile pişirmiş aqqq

• +1
Yav oğlum eczaneden 150 tlye proviron al geç niye onla uğraşıyon

primallik low iq değil insanın saf doğasına göre hareket etme mantığı aptalca sadece sanayi toplumunundan nefret ediyorum benim etiğime uyan toplumların hepsi primal savaşçı kültüründen beslenmiş toplumlar magyarlar,yörükler,vikingler vb.
real

O tür toplumlarda 1 haftadan fazla hayatta kalamazsiniz gibide neyse beyler

vay kanka cok havalisin ayni avci toplayici gibisin kanka uff uf uf seni sigma

Cığeri yesan evet

vay kanka cok havalisin ayni avci toplayici gibisin kanka uff uf uf
Kanki sosyal medyayı azalt biraz okuduğunu anlayamıyorsun burda zaten avcı toplayıcı takılanlara laf ettim:lul:

bi şey dicem çok primal bakarsak olaya bi şey avlamak bi canlı avlamak bi kurban kesmek falan testoyu arttırmaz mı gelipte şey demeyin hani bilimsel makalesi yok kanka bunun bilimsel makalesi olamaz zaten
evet. hatta mastürbasyon da arttırır gatekeeplenen bilgi aramızda kalsın :forcedsmile:

kurbanda hayvanın gırtlağını kesmek high t kesilirken full izlemek high t

Users who are viewing this thread

Back