Kurds brutally mog

Dathomirian Zabrak

Dathomirian Zabrak

Mistral
Lightskin kurdo kardeşlerim sadece tırrıkları değil diğer ırkları da mogluyor

• Love it
  • Woah
Reactions: LegendaryKennen and recai iskender
zaten kürtler latinoya,italyanlara ve lightskinlere benziyor

• JFL
  • +1
Reactions: DirtyBlonde and Dathomirian Zabrak
zaten kürtler latinoya,italyanlara ve lightskinlere benziyor
saar we white saar we aryan
1749231908447

• +1
Reactions: cakdripa, Kayra139 and htn666
  • +1
Reactions: Dathomirian Zabrak and nila
şehit bebeğinin mezarını
bugün bayram kardeşim küfür yok hakaret yok.
Kardeşiz.
amın evladı kürt direkt beyaz ırk olmasa da kendinizi lightskin latinolara fln benzetmeye çalışıyonuz alakanız yok olsa olsa indian+persian fln. hayır bi de her gün sokakta kürt görmesem inanıcam amk :lul:

• +1
Reactions: Arisylva
amın evladı kürt direkt beyaz ırk olmasa da kendinizi lightskin latinolara fln benzetmeye çalışıyonuz alakanız yok olsa olsa indian+persian fln. hayır bi de her gün sokakta kürt görmesem inanıcam amk :lul:
ulan şehidini siktiğim
IMG 1284

IMG 1285

Arada gerçek hayatta görünmeyen çizgi olunca insanların tipi değişiyor mu sanıyorsun aq bu ülkelerden ve latin ülkelerinden herhangi birinden bir insan seç koy başka bir ülkeye kimse sırıtmayacak amk

hepsi değil şimdi allah aşkına
Senin de aklını sikeyim zaza ve yezidiler farslardan da daha iranî zaten (daha az arap tecavüzü) sikerim😈

• +1
  • So Sad
Reactions: maarda and Arisylva
Bunların kimseyi mogladığı falan yok
F5d5deae9da8e1de5c66d167061e71b6

• JFL
Reactions: cakdripa and Arisylva
Arada gerçek hayatta görünmeyen çizgi olunca insanların tipi değişiyor mu sanıyorsun aq bu ülkelerden ve latin ülkelerinden herhangi birinden bir insan seç koy başka bir ülkeye kimse sırıtmayacak amk
ya amına kodumunun 5 iq maymunu bu kadar delusional nasıl oluyonuz aq hayır ortalama bi kürt ile ortalama bi latino birbirine benzemiyo aynısı italyan ve beyazların yanında geçerli, yan yana koyulsa minimum kürtlerin %80'ini sırıtır. bunu kabullenmek bu kadar zor olmamalı benliğini kabul et kompleksli ucube seni. şimdi "saar kurds are aryan" diye geziyosundur :lul:

• +1
Reactions: hesaplar_banlı
28
ya amına kodumunun 5 iq maymunu bu kadar delusional nasıl oluyonuz aq hayır ortalama bi kürt ile ortalama bi latino birbirine benzemiyo aynısı italyan ve beyazların yanında geçerli, yan yana koyulsa minimum kürtlerin %80'ini sırıtır. bunu kabullenmek bu kadar zor olmamalı benliğini kabul et kompleksli ucube seni. şimdi "saar kurds are aryan" diye geziyosundur :lul:
şizo maxxer 3169 kendi kendine konuşuyor aq adama mantık da olmuyor

şizo maxxer 3169 kendi kendine konuşuyor aq adama mantık da olmuyor
illa bahsettiğin ırklardan etnik olarak farklı olduğunuzu ve kürtlerin kökenini yazdıracaksın amk

kürtler bu kadar yakışıklı lightskin moggersa neden dağda alınan leşler maymuna benziyor

https://disk.yandex.com.tr/d/H11ocgRH2aribA

kürt dostlarım lütfen saldırgan anlamasın sadece attığım bağlantı üzerinden bana bunun nedenini açıklasın çok zor durumdayım bu durum kafamı meşgul ediyor, şimdi bunları italyaya koyunca sırıtmayacak mı ben anlamadım abi bu arada küfürde etmeyelim lütfen

• JFL
Reactions: lopaks41
kürtler bu kadar yakışıklı lightskin moggersa neden dağda alınan leşler maymuna benziyor

kürt dostlarım lütfen saldırgan anlamasın sadece attığım bağlantı üzerinden bana bunun nedenini açıklasın çok zor durumdayım bu durum kafamı meşgul ediyor, şimdi bunları italyaya koyunca sırıtmayacak mı ben anlamadım abi bu arada küfürde etmeyelim lütfen
yemek yiyodum oğlum ya :trepidation:

• So Sad
Reactions: Toyota Corolla
aynen beyler türkler bembeyaz kürtler hintli gibi,kesinlikle atalarınızın yıllar boyunca birbiriyle sikismedi hepimiz aynı bok değiliz

• +1
Reactions: Ashoimex, ascendantwill, swaggy and 1 other person
illa bahsettiğin ırklardan etnik olarak farklı olduğunuzu ve kürtlerin kökenini yazdıracaksın amk
Kökenden bahseden mi var aq ben görünüş olarak diyorum subforumdan bile örnek vereyim al aq yuda ve boneking

knk uçaktan inince ne oluyo onun da videosu var mı ben bulup atim mi

aynen beyler türkler bembeyaz kürtler hintli gibi,kesinlikle atalarınızın yıllar boyunca birbiriyle sikismedi hepimiz aynı bok değiliz
forumda iq su 70 i geçen 2-3 kişiden birisin aq

• +1
Reactions: maarda
bunu savunan yok fakat kendi ırkını italyanlara latinolara fln benzetmeye çalışması kopartıyo beni

Kökenden bahseden mi var aq ben görünüş olarak diyorum subforumdan bile örnek vereyim al aq yuda ve boneking

knk uçaktan inince ne oluyo onun da videosu var mı ben bulup atim mi
yav görünüş olarak da benzemiyonuz amkkk bunu kabul etmek bu kadar zor mu olum kimliğini benimsesene orospu evladı

iyi ki bi kürtsün aq kaç konu açıcan daha kürtleri övmek için

• JFL
  • +1
Reactions: lopaks41, orbitalover and cakdripa