Dathomirian Zabrak
Mistral
Lightskin kurdo kardeşlerim sadece tırrıkları değil diğer ırkları da mogluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Evet ama 30284953710728 tane armenoid özellik ilezaten kürtler latinoya,italyanlara ve lightskinlere benziyor
saar we white saar we aryanzaten kürtler latinoya,italyanlara ve lightskinlere benziyor
Kürtleri harbi çok aşşağı görüyonuz kanka armenoid falan değiliz amk bunu diyen adam çok fazla gerçek kürt görmemiştirEvet ama 30284953710728 tane armenoid özellik ile![]()
beyazın b si varmı o postta şehit bebeğinin mezarınısaar we white saar we aryan View attachment 3804436
carnage mogssaar we white saar we aryan View attachment 3804436
şehit bebeğinin mezarını
amın evladı kürt direkt beyaz ırk olmasa da kendinizi lightskin latinolara fln benzetmeye çalışıyonuz alakanız yok olsa olsa indian+persian fln. hayır bi de her gün sokakta kürt görmesem inanıcam amkbugün bayram kardeşim küfür yok hakaret yok.
Kardeşiz.
hepsi değil şimdi allah aşkınazaten kürtler latinoya,italyanlara ve lightskinlere benziyor
ulan şehidini siktiğimamın evladı kürt direkt beyaz ırk olmasa da kendinizi lightskin latinolara fln benzetmeye çalışıyonuz alakanız yok olsa olsa indian+persian fln. hayır bi de her gün sokakta kürt görmesem inanıcam amk![]()
Senin de aklını sikeyim zaza ve yezidiler farslardan da daha iranî zaten (daha az arap tecavüzü) sikerimhepsi değil şimdi allah aşkına
senin allahını atanışehit bebeğinin mezarını
İkiside yoksenin allahını atanı
16 iqİkiside yok
ya amına kodumunun 5 iq maymunu bu kadar delusional nasıl oluyonuz aq hayır ortalama bi kürt ile ortalama bi latino birbirine benzemiyo aynısı italyan ve beyazların yanında geçerli, yan yana koyulsa minimum kürtlerin %80'ini sırıtır. bunu kabullenmek bu kadar zor olmamalı benliğini kabul et kompleksli ucube seni. şimdi "saar kurds are aryan" diye geziyosundurArada gerçek hayatta görünmeyen çizgi olunca insanların tipi değişiyor mu sanıyorsun aq bu ülkelerden ve latin ülkelerinden herhangi birinden bir insan seç koy başka bir ülkeye kimse sırıtmayacak amk
2816 iq![]()
şizo maxxer 3169 kendi kendine konuşuyor aq adama mantık da olmuyorya amına kodumunun 5 iq maymunu bu kadar delusional nasıl oluyonuz aq hayır ortalama bi kürt ile ortalama bi latino birbirine benzemiyo aynısı italyan ve beyazların yanında geçerli, yan yana koyulsa minimum kürtlerin %80'ini sırıtır. bunu kabullenmek bu kadar zor olmamalı benliğini kabul et kompleksli ucube seni. şimdi "saar kurds are aryan" diye geziyosundur![]()
illa bahsettiğin ırklardan etnik olarak farklı olduğunuzu ve kürtlerin kökenini yazdıracaksın amkşizo maxxer 3169 kendi kendine konuşuyor aq adama mantık da olmuyor
yemek yiyodum oğlum yakürtler bu kadar yakışıklı lightskin moggersa neden dağda alınan leşler maymuna benziyor
https://disk.yandex.com.tr/d/H11ocgRH2aribA
kürt dostlarım lütfen saldırgan anlamasın sadece attığım bağlantı üzerinden bana bunun nedenini açıklasın çok zor durumdayım bu durum kafamı meşgul ediyor, şimdi bunları italyaya koyunca sırıtmayacak mı ben anlamadım abi bu arada küfürde etmeyelim lütfen
Kökenden bahseden mi var aq ben görünüş olarak diyorum subforumdan bile örnek vereyim al aq yuda ve bonekingilla bahsettiğin ırklardan etnik olarak farklı olduğunuzu ve kürtlerin kökenini yazdıracaksın amk
knk uçaktan inince ne oluyo onun da videosu var mı ben bulup atim mikürtler bu kadar yakışıklı lightskin moggersa neden dağda alınan leşler maymuna benziyor
https://disk.yandex.com.tr/d/H11ocgRH2aribA
kürt dostlarım lütfen saldırgan anlamasın sadece attığım bağlantı üzerinden bana bunun nedenini açıklasın çok zor durumdayım bu durum kafamı meşgul ediyor, şimdi bunları italyaya koyunca sırıtmayacak mı ben anlamadım abi bu arada küfürde etmeyelim lütfen
forumda iq su 70 i geçen 2-3 kişiden birisin aqaynen beyler türkler bembeyaz kürtler hintli gibi,kesinlikle atalarınızın yıllar boyunca birbiriyle sikismedi hepimiz aynı bok değiliz
bunu savunan yok fakat kendi ırkını italyanlara latinolara fln benzetmeye çalışması kopartıyo beniaynen beyler türkler bembeyaz kürtler hintli gibi,kesinlikle atalarınızın yıllar boyunca birbiriyle sikismedi hepimiz aynı bok değiliz
yav görünüş olarak da benzemiyonuz amkkk bunu kabul etmek bu kadar zor mu olum kimliğini benimsesene orospu evladıKökenden bahseden mi var aq ben görünüş olarak diyorum subforumdan bile örnek vereyim al aq yuda ve boneking
knk uçaktan inince ne oluyo onun da videosu var mı ben bulup atim mi