knowyourlimits
Iron
Aranızda kuzeniyle cima eyleyen veya uzun vadeli düşünen kuzen hapını yutmuş ogreler var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
@recai iskenderAranızda kuzeniyle cima eyleyen veya uzun vadeli düşünen kuzen hapını yutmuş ogreler var mı?
Aranızda kuzeniyle cima eyleyen veya uzun vadeli düşünen kuzen hapını yutmuş ogreler var mı?
bi arkadaşım yapmıştı kuzeniyleAranızda kuzeniyle cima eyleyen veya uzun vadeli düşünen kuzen hapını yutmuş ogreler var mı?
Orgda arkadaşım diye yazsan bile o kişiyi sen bilirler overbi arkadaşım yapmıştı kuzeniyle

arkadaşım amk ben siksem kuzenimi söylerim zaten nickimin altınads trucel koymam datrambik zambak gibi larper degilimOrgda arkadaşım diye yazsan bile o kişiyi sen bilirler over![]()
Sen hayırdır babadelusion maxxed nick
mirin
Kürt mitoz bölünme canlı örneğini yaşıyoruz şu an.Sen hayırdır baba
ben anlamadım datho buna like atmış dathodan kuzenmaxx mı gelcek acaba @Dathomirian Zabrak sorumu cevaplasana aq senin threadds yazdığım soruyu 21 yaşındasın norwood kaçsn dht blocker alcakmısınSize kuzen evliliği ile ilgili söylemedikleri gerçekler:
- Hyper kapitalist dünyada servet aile içinde kalır
- Gen havuzundaki güçlü genlerin devamı sağlanır
- Kültürel kargaşa azalır ve evlilikler ömürlük olmaya devam eder
- Hipergami batağında hala en sovl olanlardan biri kuzen evliliğidir
Ek olarak bu işin min/maxı 2. ve 3. dereceden kuzenlerdir, ergenlik öncesi dönemde sıkça maruz kaldığınız kuzenleri denklemden ayrı tutabilirsiniz.
21 yaşında adam çokta sikine takmıyodurben anlamadım datho buna like atmış dathodan kuzenmaxx mı gelcek acaba @Dathomirian Zabrak sorumu cevaplasana aq senin threadds yazdığım soruyu 21 yaşındasın norwood kaçsn dht blocker alcakmısın
@jsbera @Yagiz8928 ollllüm haqqqını verınKürt mitoz bölünme canlı örneğini yaşıyoruz şu an.
Olum karşında senin deniz görmüş halin var ben türkolara benzemem.@jsbera @Yagiz8928 ollllüm haqqqını verın
Kuzen pill shillemek için Goatis denen müptezele ihtiyacımız yoktu sanki twinGoatis'ten kuzen evlilikleri yorumu: ilk insanlar görünce sikinin kalktığını sikiyordu nerden bilsin kuzen kavramını. Man made olgulara kanmayın ok

Olum karşında senin deniz görmüş halin var ben türkolara benzemem.
Kürdün deniz görmüşü ne bilmiyorum deseydin keşke twinView attachment 4263461hemen bunu pfp yapıyosun

burnun buyuk anladım knkKürdün deniz görmüşü ne bilmiyorum deseydin keşke twin![]()
Olum karşında senin deniz görmüş halin var ben türkolara benzemem.
Hepinizden daha üstünüz olm bizKürt mitoz bölünme canlı örneğini yaşıyoruz şu an.
Ne sandın yarramşöyle bir thread açıldıysa subforumun en az yarısı kürt demektir![]()
ben size diyorum subforumun %90 ı kürt inanmıyosunuzşöyle bir thread açıldıysa subforumun en az yarısı kürt demektir![]()
Bu gün kürt olduğumu öğrendim.şöyle bir thread açıldıysa subforumun en az yarısı kürt demektir![]()