lack of purpose

dövemez iri yarı bir herif belgeselini izledim ağır psikopat yakalanamadı zaten 50 yıllık dava günümüzde devam ediyor hala.

(tc devleti yetkilileri bunu okuyorsa bilsin ki herhangi bir katil hayranı değilim sadece zodiac adlı filmi beğendiğim için koydum bu nicki) :lul:
yakalanamasının sebebi o dönemin teknolojisi adamla alakası yok

• +1
Reactions: Zodiac
kanka katilin kim olduğu biliniyor zaten sadece resmiyette tutuklamak için yeterli delil bulamamışlar adam öldü zaten dava devam ediyor
hayır bilinmiyor dava hala açık onlarca şüpheli var ama internetteki 3-5 eleman dışında kimsenin sikinde değil bence

hayır bilinmiyor dava hala açık onlarca şüpheli var ama internetteki 3-5 eleman dışında kimsenin sikinde değil bence
IMG 20250311 154600
izle bu belgeseli

• +1
Reactions: Kayra139
ne anlatıyo özet geçsene
Allen denen adamın kişiliğini mesleğini falan anlatıyor sonra rastgele ortaya çıkan cinayetleri polise gönderilen mektupları sonra adam ölüyor delil sayılabilecek herşeyi inceliyorlar belgeselde adamla röportaj yapan bir muhbir de var başta yüzünü sansürleyerek paylaşıyor röportajı adam öldükten sonra normal halini paylaşıyor tekrar

• +1
Reactions: Kayra139, Dathomirian Zabrak and Deleted member 107180
Infraorbital rim implant olmak

amacınız ne hayat amaçsız geçmiyor
Prettboycellikten kurtulup vücut yapip uzayip daha maskulen gozukmuek istiyorum basketbol gelistirip okul takimina girmeyi duzenli beslenmeyi dieti oturtmak istiyorum her gun kendimi helistiricek seyler yapip obp kasmak kasmak istiyorum stresten uzak kalmak aksesuar navikuler kemigimi kradan cikartip göle atmak istiyorum ortamlarda dislanmayip guzel bir arkadas ortamim olsun okulda taninir biri ortamim olsun istiyorum artık yüzümdeki ufak ama kurtulmasi zor kusurlardan kurtulup ascendleyip v taper vucutla bir sevgilim olsun istiyorum sanirim ergence

Bu kadar

• +1
Reactions: Zodiac and TrustMeBro
Prettboycellikten kurtulup vücut yapip uzayip daha maskulen gozukmuek istiyorum basketbol gelistirip okul takimina girmeyi duzenli beslenmeyi dieti oturtmak istiyorum her gun kendimi helistiricek seyler yapip obp kasmak kasmak istiyorum stresten uzak kalmak aksesuar navikuler kemigimi kradan cikartip göle atmak istiyorum ortamlarda dislanmayip guzel bir arkadas ortamim olsun okulda taninir biri ortamim olsun istiyorum artık yüzümdeki ufak ama kurtulmasi zor kusurlardan kurtulup ascendleyip v taper vucutla bir sevgilim olsun istiyorum sanirim ergence

Bu kadar
forumdaki en temiz cocuk helal olsun asla maarda gibi olma

• +1
Reactions: Zodiac and xlegend