Lan bunlarla kim evlenmek istiyo amk

elemancomeback31

elemancomeback31

orspunun öz evladııı

LAN BABA BIDE FEMINIZM DAGITIYOR ADAMI BULMUS DA BASTA

YORUMDAKI AKLI BASINDAKI KOCAMI SEVIYORUM ISTEDIGINI YAPARIM YAZAN KIZADS PICK ME ERKEKLEREDE INCEL YAZMISLAR BABA BU TIPLER NERDEN TURUYOR REELDE GOREN VAR MI BUNLARI AQ

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, temelyeterliliktest, Duck Eats Bagel and 3 others
Sunu eve getirsem annem suratima tukurur amk

• JFL
Reactions: Zodiac, Duck Eats Bagel and flows5991
Ne taktınız amk, erkekler bunların dediklerine aynen falan diyip sikip geçiyorlar

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, temelyeterliliktest, Duck Eats Bagel and 2 others
Ne taktınız amk, erkekler bunların dediklerine aynen falan diyip sikip geçiyorlar
Hookup icin boylelerini secen var mi cidden

• +1
Reactions: Serialsuicide
KARDEŞİM Bİ TANE SLAV KARI ALIRIZ ŞARIŞIN ALTINA RANGE OVER VERİRİZ ÇOCUĞADA BAKAR DAHA NOLCAK

• +1
  • Hmm...
Reactions: Duck Eats Bagel, elemancomeback31 and Yagiz8928
şu aptal karıların ağzına kim manipüle kelimesi soktuysa onlarında ben ağzına sokam amk dün dışarıda fukara karı manipüle konuşuyor sonra metroda aynı şekilde fukara piç sen büyük bir iş adamımısın politikacımısın sen kimsin amk fukara manipülesi herhalde hediye aldırtıyor sanırım fakir odlukları için

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Duck Eats Bagel, Serialsuicide and 3 others
şu aptal karıların ağzına kim manipüle kelimesi soktuysa onlarında ben ağzına sokam amk dün dışarıda fukara karı manipüle konuşuyor sonra metroda aynı şekilde fukara piç sen büyük bir iş adamımısın politikacımısın sen kimsin amk fukara manipülesi herhalde hediye aldırtıyor sanırım fakir odlukları için
ANANI SIKIYIM PATLADIM AMZNSNXNAKXNSKC

• JFL
Reactions: Zodiac, Duck Eats Bagel, dogu and 2 others
View attachment 4404486

LAN BABA BIDE FEMINIZM DAGITIYOR ADAMI BULMUS DA BASTA

YORUMDAKI AKLI BASINDAKI KOCAMI SEVIYORUM ISTEDIGINI YAPARIM YAZAN KIZADS PICK ME ERKEKLEREDE INCEL YAZMISLAR BABA BU TIPLER NERDEN TURUYOR REELDE GOREN VAR MI BUNLARI AQ
memesi yok acip izlersem ocum

• JFL
Reactions: Zodiac, Duck Eats Bagel and Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back