Lan ne yapacağım amk

Misogynist_Maxxer

Misogynist_Maxxer

Platinum
Bıktım lan bıktım cidden dayanamıyorum lan düşünüyorum düşündükçe daha çok psikoloji bozuluyor ciddi ciddi deli oldum amk PC başında kendi kendime konuşuyorum dışarı çıkacak Halim yok ne ascendlemeye uğraş var ne başka bir şeye yavaş yavaş Datho piçine dönüşüyorum anasını sikeyim lan 25 yaşında hala böyle kalırsam kafama cidden sıkacağım konuşmak istiyorum anlatmak istiyorum ama anlatacak kelimeyi bile bilmiyorum o kadar çok yalnızlıktan dolayı konuşmayı unuttum kelime dağarcığı sik kadar yemin ediyorum birilerini boğazından kesesim var artık içimde tutamıyorum aaaaaaaa:feelswhy::feelswhy::feelswhy:

Bıktım lan bıktım cidden dayanamıyorum lan düşünüyorum düşündükçe daha çok psikoloji bozuluyor ciddi ciddi deli oldum amk PC başında kendi kendime konuşuyorum dışarı çıkacak Halim yok ne ascendlemeye uğraş var ne başka bir şeye yavaş yavaş Datho piçine dönüşüyorum anasını sikeyim lan 25 yaşında hala böyle kalırsam kafama cidden sıkacağım konuşmak istiyorum anlatmak istiyorum ama anlatacak kelimeyi bile bilmiyorum o kadar çok yalnızlıktan dolayı konuşmayı unuttum kelime dağarcığı sik kadar yemin ediyorum birilerini boğazından kesesim var artık içimde tutamıyorum taaaaaa :feelswhy::feelswhy::feelswhy:
Kanka okuyamadım kız arkadasımla dirty talktaydımda özet gecsene

Bu forumdaki bazılarını cidden öldürmek istiyorum şaka yapmiyorum bu arada

O kadar çok sorun var hiçbirinin çözümü yok varsa da ben onu hayatta bulamam cidden over lan over bitti harbiden bitti

O kadar çok sorun var hiçbirinin çözümü yok varsa da ben onu hayatta bulamam cidden over lan over bitti harbiden bitti
5454

Kızlar benim gibi bi saklabana bakıyosa intihar et knk

5294

Azcıkta tip olsa amk tipe bak ödem kokuyor sikime takmıyom forumda şaklabanlık yapıyorum relax olcan sikine takmayacan kaderinde varsa oluyo zaten rahat ol bacanak +underbitem oldugu icin mutlu degilim

ağlama lan karı gibi ezik piç

• JFL
Reactions: maarda, senualF, Serialsuicide and 1 other person