Lan olum bu tanrının varya

cakdripa

cakdripa

Sub5 in mu
Lan kafayı yicem konuştuğum her kız tek tek engellemeye başladı lan gurup oldular da şaka mı yapıyorlar amk Birtane kız var gagavuz du oda bak sırf hiç gagavuz arkadaşım yok diye konuşuyordum hiçte flört öz değilim notuna bişey yazdım engel attı amk kafayı yicrm elim ayağım titriyor ne kadar ezikçe bir hareket bu engel butonunu kim bulduysa anasını avradını sikim bişey de diyemiyor sun ya böyle sinirini de çıkaramıyor insan delirdim gece gece

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: oldgymcel, Epochs, IlI and 7 others
klasik foid artık sevgide yok sikmeye odaklanacan

• JFL
  • +1
Reactions: Epochs, enchanted_elixir, Zodiac and 3 others
Bu saatte yazdıysan normal

• +1
  • JFL
  • So Sad
Reactions: divisionpanzerfaust, Resistance., Epochs and 1 other person
Lan kafayı yicem konuştuğum her kız tek tek engellemeye başladı lan gurup oldular da şaka mı yapıyorlar amk Birtane kız var gagavuz du oda bak sırf hiç gagavuz arkadaşım yok diye konuşuyordum hiçte flört öz değilim notuna bişey yazdım engel attı amk kafayı yicrm elim ayağım titriyor ne kadar ezikçe bir hareket bu engel butonunu kim bulduysa anasını avradını sikim bişey de diyemiyor sun ya böyle sinirini de çıkaramıyor insan delirdim gece gece
4:37

• Hmm...
  • +1
Reactions: Epochs and cakdripa
ne yazdın acaba

• So Sad
  • +1
Ben çok üzgünüm

• JFL
  • +1
Reactions: Epochs, Zagro, cakdripa and 2 others
  • +1
Reactions: Zodiac and Epochs
Olum bu kim forumun tanrısı mı geldi aq
haha erkenci kuş'u izliyorum ve türkçe diline ilgi duymaya başlıyorum

Google çeviri kullanıyorum, aksi takdirde çoğunlukla teşekkür ederim, merhaba ve -yorum ile biten kelimelerden oluşan küçük Türkçe kelime dağarcığımla sınırlı kalırdım, ancak anlayışım daha iyi (ama yine de çok zayıf, bu gönderinin sadece %4'ünü anlayabildim)

• +1
Reactions: stasniw, Epochs and cakdripa
  • JFL
  • Love it
  • +1
Reactions: stasniw, maarda, Ashoimex and 4 others
:feelswhy:

• +1

Users who are viewing this thread

Back