epigenic
Spread Love
amk beceremedim cok zor aq gozum sikildi cogu itemda bosa gitti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
amk kiz arkadasima niye boyle bi soru sorayim aq kendimi niye rezil ediyimhiç mi kız arkadaşın yok amk sorsana
İşi gücü yok bu adam lashlift atıyo diye dedikodu yaycak zatenamk kiz arkadasima niye boyle bi soru sorayim aq kendimi niye rezil ediyim
amk kiz arkadaslarimdan biri odamda kapatici buldu diye tum okula yaymisti biliyorum ama hepsi ayni degil ama kizlar aralarinda bu tarz muhabbetleri cok donduruyo benimde oyle diyen arkadaslarim var ama oyle anilmak istememİşi gücü yok bu adam lashlift atıyo diye dedikodu yaycak zaten
ayrıca hiç bi kadın böyle düşünmüyo aq geçen tanıdıgım biri erkekler makyaj yapsada sıkıntı olmaz diyodu
kapatıcı kullanıyorumamk kiz arkadaslarimdan biri odamda kapatici buldu diye tum okula yaymisti biliyorum ama hepsi ayni degil ama kizlar aralarinda bu tarz muhabbetleri cok donduruyo benimde oyle diyen arkadaslarim var ama oyle anilmak istemem
tamamda baba yapamiyom sorun orda elim ayagima dolandikapatıcı kullanıyorum
lashlift atıyorum
maskara kullandığım bile oldu amk git yap yapcağını sanane 2 foidin ne düşündüğünden
tek tek tuto verir misin pls amk ben goz kapagima yerlestiremiyom yerlesincede kirpikler yapismiyo dusuyokapatıcı kullanıyorum
lashlift atıyorum
maskara kullandığım bile oldu amk git yap yapcağını sanane 2 foidin ne düşündüğünden
bunu yaz reistek tek tuto verir misin pls amk ben goz kapagima yerlestiremiyom yerlesincede kirpikler yapismiyo dusuyo