Lasixin abartıldığı kadar zararlı olmaması

senualF

senualF

ORSPUNUN ÖZ EVLADI
Screenshot 2025 12 17 20 12 25 105 comandroidchrome edit

Önerilen kullanım bu aq zaten çok aşırı susuz kalmadığınız veya bi anda aşırı su yüklemediğiniz sürece, elektrolitlerinizi falan aldığınız sürece bi sik olmuyo buraya rotan açmıştı herhalde ayda 1 kullanın max kalp kaslarını lastiğe çeviriyor diye rotan gıllı kara götünü sikim rotan burda bile yanlış info veriyon + olarak bu forumda her gün lasix alıp hala debloat copelayan bi gerizekalı vardı ona bir şey olmadığına göre bir şey olmaz demektir beyler ceeek iiic hicbise olmaz 80mg gecmeyın ama bence
Screenshot 2025 12 17 20 22 49 814 comandroidchrome edit

İnananlar +1

Last edited:
View attachment 4433144
Önerilen kullanım bu aq zaten çok aşırı susuz kalmadığınız veya bi anda aşırı su yüklemediğiniz sürece, elektrolitlerinizi falan aldığınız sürece bi sik olmuyo buraya rotan açmıştı herhalde ayda 1 kullanın max kalp kaslarını lastiğe çeviriyor diye rotan gıllı kara götünü sikim rotan burda bile yanlış info veriyon + olarak bu forumda her gün lasix alıp hala debloat copelayan bi gerizekalı vardı ona bir şey olmadığına göre bir şey olmaz demektir beyler ceeek iiic hicbise olmaz 80mg gecmeyın ama bence
lasix = boneless cope

• +1
  • JFL
Reactions: elemancomeback31, why not me?, honorv2 and 2 others
Aldactone da var diyet bozacağınız zaman ertesi gün şişmek istemiyorsanız bozmadan önceki gün ve o gün alın hiç su tutmuyonuz lasixi de kullandım 1paket bitirdim 1hafta hergün kullandım elektrolit alırsanız sorun olmuyor

• +1
Reactions: senualF
nattyseniz bloated değilsiniz
yağ oranınız yüksek

bloatunu fark etmek için zaten %10-12 olman lazım

Last edited:
  • +1
Reactions: senualF and why not me?
View attachment 4433144
View attachment 4433168
İnananlar +1
Böbreklere düzenli yük bindir sen gör bakayım degilmiymis bide gptye guveniyoraminakodum

Böbreklere düzenli yük bindir sen gör bakayım degilmiymis bide gptye guveniyoraminakodum
Hacı sen niye sik sik sövüp duruyon amk önerilen kullanım talimatı bu ilacın gpt değil

Spongebob Patrick GIF

• JFL
  • Hmm...
Reactions: anathema, Auchelius and Serialsuicide
1766001946447

• JFL
  • Woah
Reactions: ascendantwill, Auchelius and Serialsuicide

Users who are viewing this thread

Back