Turanmethod
Silver
- OP
yok yok şuan giymem zaten şuan normal tabliksiz geziyorum 18 e kadar uzamazsam giymeye başlarim direkt16 yasinda bu ayakabi giyilmez be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yok yok şuan giymem zaten şuan normal tabliksiz geziyorum 18 e kadar uzamazsam giymeye başlarim direkt16 yasinda bu ayakabi giyilmez be
buna uyacak kombin takım elbise falan olur anca takım elbise dışı bu ayakkabı pek giyilmez benceyok yok şuan giymem zaten şuan normal tabliksiz geziyorum 18 e kadar uzamazsam giymeye başlarim direkt
150 ve 170yaw şuraya ana baba boyu yazın soyleyek ne olabileceğini
buna uyacak kombin takım elbise falan olur anca takım elbise dışı bu ayakkabı pek giyilmez bence
benimki baba 164 anne 166150 ve 170![]()
vay ulan eski genlerde cidden heightism cok daha az var he bu kacıncı görüşüm eski ciftlerde kadının daha uzun olmasınıbenimki baba 164 anne 166
kombindeki ayakkabi ayni zatenbu kombine uyacağını sanmıyorum çok resmi bir ayakkabı böyle rahat bir kombine uymaz
kanka trde öyle pek heightism şansı yok şuan kızlar 190 190 diye kuduruyor görürsün 10-20 yıl sonra hepsi mecburi 170 erkeklerle evlenecekler herkese yetecek 190 erkek yok brutalvay ulan eski genlerde cidden heightism cok daha az var he bu kacıncı görüşüm eski ciftlerde kadının daha uzun olmasını
harbiden ya sosyal medya yuzunden olustu şu boy olayivay ulan eski genlerde cidden heightism cok daha az var he bu kacıncı görüşüm eski ciftlerde kadının daha uzun olmasını
kanka trde öyle pek heightism şansı yok şuan kızlar 190 190 diye kuduruyor görürsün 10-20 yıl sonra hepsi mecburi 170 erkeklerle evlenecekler herkese yetecek 190 erkek yok brutal
haklısın kankada işte tribi çekilmiyo Mesela instadan boy sorusu gelince 170 demeye korkuyo insan .Hepsinin amk
vay ulan eski genlerde cidden heightism cok daha az var he bu kacıncı görüşüm eski ciftlerde kadının daha uzun olmasını