Latisse (bimatoprost)

whoıam

whoıam

Iron
Kullanıp deneyen varmı aga işlevi nasıl bide recessed infra var orbital fat loss yaparsa true sub 5 olurum gibi geliyor bilgisi olan ustalar yazsın

ortalama bi kirpiğin varsa fazlası cope. Fat padleri mahvettivben de ayrıca

ortalama bi kirpiğin varsa fazlası cope. Fat padleri mahvettivben de ayrıca
Topical minoxidil kullansam olurmu aga eyelash curler ile üst kapağı azda olsa kapatmayı düşünüyorum ama boyu yetmiyot kirpiğin

Topical minoxidil kullansam olurmu aga eyelash curler ile üst kapağı azda olsa kapatmayı düşünüyorum ama boyu yetmiyot kirpiğin
minox göze gelirse yakar. Süreceksen dikkatli sür veys oral minox kullan direkt. Oral kullanırsan çok gereksiz kıllanıyorsun onu da tavsiye etmem. Şu eyeliner fırçaları var onlarla dikkatlice minox sür

• +1
Reactions: eniyiguresci and iwishiwastaller
minox göze gelirse yakar. Süreceksen dikkatli sür veys oral minox kullan direkt. Oral kullanırsan çok gereksiz kıllanıyorsun onu da tavsiye etmem. Şu eyeliner fırçaları var onlarla dikkatlice minox sür
Oral sıkıntı aga göt deliğim bile kıllanabilir yani neyse minox kullancam eyw fiyatı tahminimce 1k civarıdır eyw kral

Kozmetik markalar nerdeyse hep cope ama the ordinary multi peptide lash and brown serumu var bende ise yaradı kirpikler için

• +1
  • Hmm...
Reactions: Trenmaxx1 and eniyiguresci
Kozmetik markalar nerdeyse hep cope ama the ordinary multi peptide lash and brown serumu var bende ise yaradı kirpikler için
Ne kadar sürede fark gördün bencede dediğin gibi kozmetik markalar 🥀

• +1
Reactions: ENEFB
maskara kullan alabileceğin maksimum verimi anca ondan alırsın abartmadan tabiki

• +1
Reactions: Thrill and Nox𓂀
maskara kullan alabileceğin maksimum verimi anca ondan alırsın abartmadan tabiki
Latisse daha verimli, maskara ile olmayan kirpiğin yoğunluğunu arttiramiyorsun.

• +1
Reactions: Thrill, kullancı1998572619 and Me-Mania
  • +1
Reactions: whoıam, Thrill, Nox𓂀 and 1 other person
Latisse daha verimli, maskara ile olmayan kirpiğin yoğunluğunu arttiramiyorsun.
göz çervesinde kararma yapmıyor bu marlon öyle demişti real de çok dikkat etmedim de ondan dedim yoksa evet latisse daha iyidir

• +1
Reactions: Thrill and Nox𓂀
göz çervesinde kararma yapmıyor bu marlon öyle demişti real de çok dikkat etmedim de ondan dedim yoksa evet latisse daha iyidir
Göz çevresinde değil göz kapağında kararma yapıyor,

Uygulamadan önce göz çevresine vazelin sürülürse de yayilmadigi için yağ yakmıyor.

• Love it
Reactions: Me-Mania

Uygulamadan önce göz çevresine vazelin sürülürse de yayilmadigi için yağ yakmıyor.
uue az olan birinde nasıl duruyor o zaman ben ayakkabı cilam ile mutluyum iş yapıyor valla

• Hmm...
Reactions: Nox𓂀
Kanka bir ara sürüyodum benle flörtleşen kız farketti amk biraz fazla yakınımdaydı utancımdan 2 ders kıza bakamadım😂

• JFL
Reactions: Me-Mania
Kanka bir ara sürüyodum benle flörtleşen kız farketti amk biraz fazla yakınımdaydı utancımdan 2 ders kıza bakamadım😂
yapışsaydın dudağına fark etmesinden daha iyidir bence :lul:

vazelin olayını denedinmi biliyomusun