latisse hk.

D

Deleted member 322454

Banned
Ekran grnts 2026 01 17 154520

@jauscope yardımcı olursan sevinirim burdan hangisini tercih ediceğiz hepsi aynıda fiyat farkı var nedense ve latisseyi gözemi damlatıyoruz yoksa fırçayla kirpiklere topikal bir şekildemi uyguluyoruz? ayrıca kaşlar içinde etkilimi?

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 98741, Trenmaxx1 and 1 other person
latisse yağ yakıcı olduğu in gözde çökme yapiyomuş galiba yanlış uygularsan. sadece kirpiklere uygulaman lazım ama bence castor oilden devam et direkt

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 98741 and Deleted member 322454
latisse yağ yakıcı olduğu in gözde çökme yapiyomuş galiba yanlış uygularsan. sadece kirpiklere uygulaman lazım ama bence castor oilden devam et direkt
castor oil cope sadece doygunluk veriyor

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 98741, Serialsuicide and 2 others
castor oil cope sadece doygunluk veriyor
uzamasınada yardımcı olmuyormu ve uzun vadede etkisi oluyomuş galiba ben kullanmadım

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 98741
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 98741 and Deleted member 277275
latisse düzgün uygularsan çökme falan olmaz ama dikkatli bi şekilde kullanabilirsin bence ben yinede çok bişey bilmiyom:feelsuhh:

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 98741 and Deleted member 322454
View attachment 4549145
@jauscope yardımcı olursan sevinirim burdan hangisini tercih ediceğiz hepsi aynıda fiyat farkı var nedense ve latisseyi gözemi damlatıyoruz yoksa fırçayla kirpiklere topikal bir şekildemi uyguluyoruz? ayrıca kaşlar içinde etkilimi?
Latisse Before / After + Kullanımı (KİRPİK UZATMA) | Looksmax.org - Men's Self-Improvement & Aesthetics https://share.google/i3fsNELp1Ye0wviqP

• +1
Reactions: Auchelius, Thrill, Deleted member 98741 and 4 others
Al bunu kullan kaliteli guide

• +1
  • Love it
Reactions: Auchelius, Thrill, Deleted member 98741 and 4 others
uzun vadede nemlendirdiği için belki evet
cope değil uzatiyor 2 hafta kullandim biraktim cok asiri uzun oluyodu gozume girip duruyodu

• +1
  • Hmm...
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
cope değil uzatiyor 2 hafta kullandim biraktim cok asiri uzun oluyodu gozume girip duruyodu
ben 1ay düzenli kullandım sonra çöpe attım başlamadan önce before after yapmak için fotoğraf çekmiştim bi fark yoktu hissetmedimde zaten değişebilir ama https://www.sephora.com.tr/p/multi-peptidler---kirpik-ve-kas-serumu-P10026294.html bu castor oilden daha etkili büyük ihtimal. kargoda gelmesini bekliyorum bide bunu deniyeceğim olmazsa tek yol latisse artık

Last edited:
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 98741 and Deleted member 277275
  • +1
Reactions: Auchelius, Thrill, Deleted member 322454 and 1 other person
yav allahini siktigimin maymunlari o cirkin suratlariniza naparsaniz yapin bir sey degismeyecek

• Ugh..
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 98741, balve, susisesi and 7 others
  • +1
  • JFL
Reactions: balve, ascendantwill, Trenmaxx1 and 6 others
  • +1
Reactions: Thrill, Deleted member 322454, Deleted member 277275 and 1 other person
Ben the ordinary lash serum ve castor oil kullandıyom gayet iyi bence

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 322454, Deleted member 98741 and 2 others
  • +1
  • JFL
Reactions: susisesi, Thrill, szenn and 3 others
View attachment 4549145
doktorun yazması gerekiyo gitcen isticen

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 322454 and Deleted member 277275
kanka birşey bilmeden şu amk threadlarına cevap vermeyin

• +1
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 277275, susisesi and 1 other person
beyaz reçeteli çoğu eczane istesen verir zatenki veriyorda

• +1
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 277275, susisesi and 1 other person
beyaz reçeteli çoğu eczane istesen verir zatenki veriyorda
git iste yarrak kafalı o zaman sıktırtme ananı

• Hmm...
  • Ugh..
Reactions: Deleted member 322454 and Deleted member 277275
malsın amk türkiyenin en iyi olayı zaten neredeyse tüm ilaçları reçetesiz alabilmen.

Ne zaman pussy olmayı bırakcanız o zaman ascendliceniz vermezse git bi yandaki eczaneye yarrama bak hele

• +1
Reactions: balve, Serialsuicide, Deleted member 277275 and 1 other person
yarram bilip bilmeden konuşma sikerim o ananı senin oruspu dümbelek kabahatinle otur aşşağı

• +1
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Deleted member 277275 and susisesi
yarram bilip bilmeden konuşma sikerim o ananı senin oruspu dümbelek kabahatinle otur aşşağı
yarrak kafalı daha 2 3 gün önce bunla ilgili thread açtım açmak için thread açma ananı sıkerım

yarrak kafalı daha 2 3 gün önce bunla ilgili thread açtım açmak için thread açma ananı sıkerım
açtın threaddan bişey anlayamamışsın demekki anlama özürlüsü cahil oruspu çocuğu seni bidaha o sik kadar bilgisiz beyninle post atma keserim o dilini andaval oruspu çocuğu seni

• +1
Reactions: balve and Orcairis
açtın threaddan bişey anlayamamışsın demekki anlama özürlüsü cahil oruspu çocuğu seni bidaha o sik kadar bilgisiz beyninle post atma keserim o dilini andaval oruspu çocuğu seni
her eczane recetesiz vermıyo o ilacı am kafalı actıgın threade jauscopeyı etıketlemıs bide 2 amcık beyınlı

• Ugh..
Reactions: Deleted member 322454
her eczane recetesiz vermıyo o ilacı am kafalı actıgın threade jauscopeyı etıketlemıs bide 2 amcık beyınlı
12 yaşında olduğun için vermemiş olabilirmi gerizekalı

• +1
Reactions: balve and susisesi
12 yaşında olduğun için vermemiş olabilirmi gerizekalı
git al gel bir kutusunu ananın amındakı kıllara uygulayacagım :unsure: eminim gurlesır

• +1
Reactions: balve
git al gel bir kutusunu ananın amındakı kıllara uygulayacagım :unsure: eminim gurlesır
noldu la verecek cevapmı bulamadın amcık :lul:

• +1
sana ne cevap verıcem amınevladı sen kımsın
asıl sen kimsin oruspuçocuğu benle boy yarıştırıyorsun

• +1
kaslar icin topikal minoxidil kullan bence bu arada kaslara uygulayip kirpikleri uzayanlar da var yada kaslara uyguladiktan sonra dikkatlice elindeki islakligi gozunu kapatip kirpik diplerine surebilirsin ama dikkat et yani gozune kacmamasina bu alttaki biraktigim linteki cocuk da oyle yapmis. Latisse icin orbital fat loss yapabiliyormus diye duydum herkeste olmasada.

• Hmm...
Reactions: Deleted member 322454

Users who are viewing this thread

Back