MogEater
sub1 to true adam.
bu konu hakkinda bilgisi olanlar ve temin hakkinda bilgisi olanlar bana yazabilir mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
bu adamin dilinden anlayan yok burda aminakoyim ya en cokda ona uzuluyombu konu hakkinda bilgisi olanlar ve temin hakkinda bilgisi olanlar bana yazabilir mi?
var bir iki kisi, ama genel olsrak bunu ilk anladigimda bir gecelik bunalim gecirmistim, forum ve doktorlar bana yardim edemeyecek herseyi kendim cozmeliyim cok zor gelmisti ilk basta bugun bile bi soru var aklimda forumda kimse cevabini bilmiyorbu adamin dilinden anlayan yok burda aminakoyim ya en cokda ona uzuluyom
S evetLCD mi yoksa LSD mi? Sanırım LSD demek istediniz.
etiket knkyuda anliyodu bu islerden
yok forumdaetiket knk
tgsi vardi galibaetiket knk
tamamdir biradeirm.yok forumda
rep at bide kardesben de atiyom iyi gunlef
ya adam drug guide bile yazabiliyo bu adam acaba tanrı olabilir mipsilocybin veya lsd micro dose avantajlari cok buyuk
anskiyete sosyal anksiyete
zeka ve hayal gucu
adhd iyilesme
silicon vadisisinde lsd micro dose vaya mantar kullanan coooook kisi var,
kur seklinde yapilirsa sorun olmaz herhalde yani bir gun biraz yuksek doz 6 gun normal dose 6 gun dusuk doz 6 gun sifir doz bunu 6x filan yaparsan herhalde etkili bir sey yakalarsin
pm gel btwbu konu hakkinda bilgisi olanlar ve temin hakkinda bilgisi olanlar bana yazabilir mi?
Dozajı nasıl ayarlarsın bilmiyorum ama zamanında halusinojenleri bayağı araştırmıştım dozaj küçük olsa bile insandan insana bünye sebebi ile farklı etkiler yapar yani dikkatli ol. Lsd tamamen saf ve doğal değil. Psilosibini bazı mantarlarda bulursun bazı avrupa(holland) üleklerinde yasal ve internetten sipariş var ve yeteri kadar öğrenirsen mantarları kendin yetiştirebilirsin toplayabilirsinpsilocybin veya lsd micro dose avantajlari cok buyuk
anskiyete sosyal anksiyete
zeka ve hayal gucu
adhd iyilesme
silicon vadisisinde lsd micro dose vaya mantar kullanan coooook kisi var,
kur seklinde yapilirsa sorun olmaz herhalde yani bir gun biraz yuksek doz 6 gun normal dose 6 gun dusuk doz 6 gun sifir doz bunu 6x filan yaparsan herhalde etkili bir sey yakalarsin
ilk posta bak adamin amkDozajı nasıl ayarlarsın bilmiyorum ama zamanında halusinojenleri bayağı araştırmıştım dozaj küçük olsa bile insandan insana bünye sebebi ile farklı etkiler yapar yani dikkatli ol. Lsd tamamen saf ve doğal değil. Psilosibini bazı mantarlarda bulursun bazı avrupa(holland) üleklerinde yasal ve internetten sipariş var ve yeteri kadar öğrenirsen mantarları kendin yetiştirebilirsin toplayabilirsin
denemediğim ama bildiğim bir şey:
aktardan hint cevizi al(hindistan cevizi değil muskat diye de bilinen bir baharat)
bir bardak süte 3-4 gram olacak şekilde rendele(dozajdan emin değilim)
ekleme:
tr de yetişen datura stramonium içinde tropan alkaloidi var. halk arasında farklı isimlerle bilinir en bilindiği şeytan elması
tohumlarının olduğu şişkin kısmı olgunlaştığında açılıyor birüsür küçük siyah tohumu var. açılmadan önce orayı kopar ve güneşte veya sıcakta kurutabilirsin ordan çok az sayıda tohumu çayına katarsan etki edebilir. Datura kuvvetlidir dozu aşarsan körlük yapabilir. yapraklarını falan bilmiyorum ve kurutmak zorunlu mu bilmiyorum. ayrıca uyarim datura kullananlar etkisininin korkunç oldğunu söylüyolar ben hiç kullanmadım. korkunçtan kastım diğer halusinojenlerin aksine kabus tarzı motifler.
chad mirinilk posta bak adamin amk![]()
yuda altDozajı nasıl ayarlarsın bilmiyorum ama zamanında halusinojenleri bayağı araştırmıştım dozaj küçük olsa bile insandan insana bünye sebebi ile farklı etkiler yapar yani dikkatli ol. Lsd tamamen saf ve doğal değil. Psilosibini bazı mantarlarda bulursun bazı avrupa(holland) üleklerinde yasal ve internetten sipariş var ve yeteri kadar öğrenirsen mantarları kendin yetiştirebilirsin toplayabilirsin
denemediğim ama bildiğim bir şey:
aktardan hint cevizi al(hindistan cevizi değil muskat diye de bilinen bir baharat)
bir bardak süte 3-4 gram olacak şekilde rendele(dozajdan emin değilim)
ekleme:
tr de yetişen datura stramonium içinde tropan alkaloidi var. halk arasında farklı isimlerle bilinir en bilindiği şeytan elması
tohumlarının olduğu şişkin kısmı olgunlaştığında açılıyor birüsür küçük siyah tohumu var. açılmadan önce orayı kopar ve güneşte veya sıcakta kurutabilirsin ordan çok az sayıda tohumu çayına katarsan etki edebilir. Datura kuvvetlidir dozu aşarsan körlük yapabilir. yapraklarını falan bilmiyorum ve kurutmak zorunlu mu bilmiyorum. ayrıca uyarim datura kullananlar etkisininin korkunç oldğunu söylüyolar ben hiç kullanmadım. korkunçtan kastım diğer halusinojenlerin aksine kabus tarzı motifler.
allah yardımcın olsun kardeşvar bir iki kisi, ama genel olsrak bunu ilk anladigimda bir gecelik bunalim gecirmistim, forum ve doktorlar bana yardim edemeyecek herseyi kendim cozmeliyim cok zor gelmisti ilk basta bugun bile bi soru var aklimda forumda kimse cevabini bilmiyor
titanium infra-malar implant with bimax? custom guide ve custom tit for bimax?
turkiyede yaptirabilecegim yerler ve fiyatlar
planlamada ilk kemik kesileri ve implantlar daha mantikli