lcd micro dosing

MogEater

MogEater

sub1 to true adam.
bu konu hakkinda bilgisi olanlar ve temin hakkinda bilgisi olanlar bana yazabilir mi?

• +1
Reactions: Arisylva, orhanhic, Dathomirian Zabrak and 1 other person
LCD mi yoksa LSD mi? Sanırım LSD demek istediniz.

• +1
Reactions: dionbsant and Zodiac
bu konu hakkinda bilgisi olanlar ve temin hakkinda bilgisi olanlar bana yazabilir mi?
bu adamin dilinden anlayan yok burda aminakoyim ya en cokda ona uzuluyom

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Trenmaxx1, Arisylva and 4 others
bu adamin dilinden anlayan yok burda aminakoyim ya en cokda ona uzuluyom
var bir iki kisi, ama genel olsrak bunu ilk anladigimda bir gecelik bunalim gecirmistim, forum ve doktorlar bana yardim edemeyecek herseyi kendim cozmeliyim cok zor gelmisti ilk basta bugun bile bi soru var aklimda forumda kimse cevabini bilmiyor

titanium infra-malar implant with bimax? custom guide ve custom tit for bimax?
turkiyede yaptirabilecegim yerler ve fiyatlar
planlamada ilk kemik kesileri ve implantlar daha mantikli

• +1
Reactions: Zodiac, divisionpanzerfaust, Arisylva and 2 others
psilocybin veya lsd micro dose avantajlari cok buyuk
anskiyete sosyal anksiyete
zeka ve hayal gucu
adhd iyilesme

silicon vadisisinde lsd micro dose vaya mantar kullanan coooook kisi var,
kur seklinde yapilirsa sorun olmaz herhalde yani bir gun biraz yuksek doz 6 gun normal dose 6 gun dusuk doz 6 gun sifir doz bunu 6x filan yaparsan herhalde etkili bir sey yakalarsin

• +1
Reactions: Zodiac, herson, orhanhic and 1 other person
yuda anliyodu bu islerden

• +1
Reactions: MogEater and orbitalover
zeka ve hayal gucu
adhd iyilesme

kur seklinde yapilirsa sorun olmaz herhalde yani bir gun biraz yuksek doz 6 gun normal dose 6 gun dusuk doz 6 gun sifir doz bunu 6x filan yaparsan herhalde etkili bir sey yakalarsin
ya adam drug guide bile yazabiliyo bu adam acaba tanrı olabilir mi

• +1
  • Love it
Reactions: MogEater and orhanhic
zeka ve hayal gucu
adhd iyilesme

Dozajı nasıl ayarlarsın bilmiyorum ama zamanında halusinojenleri bayağı araştırmıştım dozaj küçük olsa bile insandan insana bünye sebebi ile farklı etkiler yapar yani dikkatli ol. Lsd tamamen saf ve doğal değil. Psilosibini bazı mantarlarda bulursun bazı avrupa(holland) üleklerinde yasal ve internetten sipariş var ve yeteri kadar öğrenirsen mantarları kendin yetiştirebilirsin toplayabilirsin
denemediğim ama bildiğim bir şey:
aktardan hint cevizi al(hindistan cevizi değil muskat diye de bilinen bir baharat)
bir bardak süte 3-4 gram olacak şekilde rendele(dozajdan emin değilim)
ekleme:
tr de yetişen datura stramonium içinde tropan alkaloidi var. halk arasında farklı isimlerle bilinir en bilindiği şeytan elması
tohumlarının olduğu şişkin kısmı olgunlaştığında açılıyor birüsür küçük siyah tohumu var. açılmadan önce orayı kopar ve güneşte veya sıcakta kurutabilirsin ordan çok az sayıda tohumu çayına katarsan etki edebilir. Datura kuvvetlidir dozu aşarsan körlük yapabilir. yapraklarını falan bilmiyorum ve kurutmak zorunlu mu bilmiyorum. ayrıca uyarim datura kullananlar etkisininin korkunç oldğunu söylüyolar ben hiç kullanmadım. korkunçtan kastım diğer halusinojenlerin aksine kabus tarzı motifler.

Last edited:
  • +1
Reactions: Zodiac, maarda, MogEater and 3 others
Dozajı nasıl ayarlarsın bilmiyorum ama zamanında halusinojenleri bayağı araştırmıştım dozaj küçük olsa bile insandan insana bünye sebebi ile farklı etkiler yapar yani dikkatli ol. Lsd tamamen saf ve doğal değil. Psilosibini bazı mantarlarda bulursun bazı avrupa(holland) üleklerinde yasal ve internetten sipariş var ve yeteri kadar öğrenirsen mantarları kendin yetiştirebilirsin toplayabilirsin
aktardan hint cevizi al(hindistan cevizi değil muskat diye de bilinen bir baharat)
ekleme:
tr de yetişen datura stramonium içinde tropan alkaloidi var. halk arasında farklı isimlerle bilinir en bilindiği şeytan elması
tohumlarının olduğu şişkin kısmı olgunlaştığında açılıyor birüsür küçük siyah tohumu var. açılmadan önce orayı kopar ve güneşte veya sıcakta kurutabilirsin ordan çok az sayıda tohumu çayına katarsan etki edebilir. Datura kuvvetlidir dozu aşarsan körlük yapabilir. yapraklarını falan bilmiyorum ve kurutmak zorunlu mu bilmiyorum. ayrıca uyarim datura kullananlar etkisininin korkunç oldğunu söylüyolar ben hiç kullanmadım. korkunçtan kastım diğer halusinojenlerin aksine kabus tarzı motifler.
ilk posta bak adamin amk :feelshah:

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac and swaggy
ekleme:
yuda alt

• JFL
Reactions: Zodiac
var bir iki kisi, ama genel olsrak bunu ilk anladigimda bir gecelik bunalim gecirmistim, forum ve doktorlar bana yardim edemeyecek herseyi kendim cozmeliyim cok zor gelmisti ilk basta bugun bile bi soru var aklimda forumda kimse cevabini bilmiyor

titanium infra-malar implant with bimax? custom guide ve custom tit for bimax?
turkiyede yaptirabilecegim yerler ve fiyatlar
planlamada ilk kemik kesileri ve implantlar daha mantikli
allah yardımcın olsun kardeş