leanin

bu site cidden based insalarla dolu. ortalmaa npcler ile muhabbet ediyom icim sikiliyo. buraya bi giriyom herkes ayri telden.

eyw

amk hayret. nelerle ugrasiyon hobi olarak?
Agalarla Starbucksmaxxing siyaset Tarih. Gorsen 10 numara adam dersin aslinda blacklpilled bir high inhibim

• +1
Reactions: Deleted member 19036
bu site cidden based insalarla dolu. ortalmaa npcler ile muhabbet ediyom icim sikiliyo. buraya bi giriyom herkes ayri telden.
Sagol canim Ayni dusunuoyrum ayni

Ben denedim kanka iyi sikis dondu tavsiye ederim ama iyi bulman lazim. BIR DE TR DE COK YAYGIN ASIRI ADAM EVLI GIDIYO ESKORT SIKIYO
sen mi gittin kanka? bu gidilenler bok gibi oluyor diye duymuştum.

• Ugh..
sen mi gittin kanka? bu gidilenler bok gibi oluyor diye duymuştum.
Aynen Ben gittim kotuydu bu arada ama pussy is pussy kotu tecrubeyfi ama sikis fena degildi kari cok pisdi

• Ugh..
Reactions: Deleted member 19036 and Tallooksmaxxer
Agalarla Starbucksmaxxing siyaset Tarih. Gorsen 10 numara adam dersin aslinda blacklpilled bir high inhibim
valla cok iyi devam et sevdigini kovala. ben global takilmak gezmek istiyorum insallah yapariz ama seyi sacma buluyom. yok su sig gorus yok bu oyle olayinini. sen traih seviyosan tabiki onu yapcan. 2 gunluk dunya para icin gozlerini ver deseler vermezsin neden hayatini sevmedigin biseye veresinki

Aynen Ben gittim kotuydu bu arada ama pussy is pussy kotu tecrubeyfi ama sikis fena degildi kari cok pisdi
niye pisdi lan tatli diyodun

blackpilled olmamak cucked zaten

• +1
Reactions: Deleted member 20848
i
iyisini nasi bulcam

• Hmm...
Reactions: Tallooksmaxxer
g

gitmeden nerden bulcaz
Internet
valla cok iyi devam et sevdigini kovala. ben global takilmak gezmek istiyorum insallah yapariz ama seyi sacma buluyom. yok su sig gorus yok bu oyle olayinini. sen traih seviyosan tabiki onu yapcan. 2 gunluk dunya para icin gozlerini ver deseler vermezsin neden hayatini sevmedigin biseye veresinki
BASED. Ben de gezmeyi Cok severim 20 ulke falan gezmisimdkr gezin beyler harika olay yakinda berlin tatili yapcam ins

• +1
  • +1
  • +1
BEYLER BARDA DIYE BI FILM VAR IZLEYIN AMK COK BLACKPILLED

• +1
  • So Sad
KOMIK OLÁN BENIM HAYAT ELLIOT RODGERINKINE COK BENZIYOR AMK
felsefe muhabbeti yap arabada bmw olsun ama. sonra er gec ama rope yapma

BEYLER BARDA DIYE BI FILM VAR IZLEYIN AMK COK BLACKPILLED
ne blackpilledi amk psikopat filmi, tek blackpill adamı kucağına oturttuğu sahne, ya da ben düzgün izlemedim.

• +1
Kanka yok la allah belami versin memur coxuguyum biraz status var para da cok yok
para bence sadece status artridgi zaman yararli degilse beatbuxx oluyo

• +1
bmw de vardır senin, fakecel amk. trde bmwyle stacy sikersin.
Zaten tam olarak incel degilim. Ldr yaptim ve flirt edip date a ciktim bu sene. Ama hic kiz dusurup sikemedim veya sevgilim olmafkdi yani incelim ama truecel degilim

• Hmm...
  • +1
Reactions: Deleted member 19036 and Tallooksmaxxer
  • +1
Heed and succeed Benim adamim ya

j

oker ve a. psycho daha iyi
psychoyu sevmiyorum hiç amk çok abartılı sahneler hikayede bir sike benzemiyor.

tek işe yaradığı şey millet müzikli edit yapıyor onlar bir boka benziyor youtbeda.

• +1
Reactions: Deleted member 19036 and Deleted member 20848
halledecez beyler beni daha cok blackpillemeyin Ben aHABERmaxx yapcam

• Hmm...
psychoyu sevmiyorum hiç amk çok abartılı sahneler hikayede bir sike benzemiyor.

tek işe yaradığı şey millet müzikli edit yapıyor onlar bir boka benziyor youtbeda.
Dogru la BARDA en iyisi bence ama

p

prozac vs gibi ssriler onermem. eger otizm belirtileri goruyorsan ozellikle. intihar ettirirsin kendine bosuna. narkotik etkili seyler harici antisepresan onermem.
kanka ben otizm yok ama sadece dehb var. anti depresan niye intihar ettirsin de tam tersi değil mi amk.

• +1
  • WTF