Leanleşmek için gym sart midir

xlegend

xlegend

incel degilim
Tit

• +1
Reactions: Auchelius and noahhhken
Su sekil fizik icin hedefim yok sadece lean oşmak ama aklınızda görüntü olussun diye

Attachments

• images (5).jpeg
    images (5).jpeg
    19 KB · Views: 0
  • +1
Reactions: Auchelius
sureci hızlandırırsın kardiyoyla agırlık antrenmaıyla cok kalorş yakmazsın ama kalıba oturrur vucudun biraz daha

• +1
Reactions: xlegend
Koşsan yeter ama baya uzun sürer

• +1
Gym’e gitmen daha iyi olur zaten bf%30 değil mi kas kütlesi koydukça doğal bf yakımı sağlıyorsun lean sürecini kısaltıcaksın ama tek çözüm bu değil düzgün bir diyete sahip olup yürüyüşe çıksan bile lean olursun ama arada ki tek fark süre olur o kadar.

• +1
Eklemesine gerek yok eğer skinny fat değilse
Hayir aga herif o fizige ulasmak icin gyme gidip bi miktar kas koymasi lazim, "genetically blessed" degilse benim kurt bi arkadasim var hic spor yapmamis hayatinda bu fotodaki gibi kas kutlesi var ama omuzlari genis olmadigi icin o kadar estetik gorunmuyor yinede baya estetik lean cocuk. Cogunluk oyle bi fizige spor yapmadan ulasamaz.

Hayir aga herif o fizige ulasmak icin gyme gidip bi miktar kas koymasi lazim, "genetically blessed" degilse benim kurt bi arkadasim var hic spor yapmamis hayatinda bu fotodaki gibi kas kutlesi var ama omuzlari genis olmadigi icin o kadar estetik gorunmuyor yinede baya estetik lean cocuk. Cogunluk oyle bi fizige spor yapmadan ulasamaz.
framemaxx

Su sekil fizik icin hedefim yok sadece lean oşmak ama aklınızda görüntü olussun diye
Bu ztn hayatında hic spora gitmemis eleman fizigi degilmi 65 kiloda bende boyleydim

• +1
Reactions: xlegend and why not me?
3-4 ayın sonunda böyle olursun şuan siskaysan