ezet
True quiet kid
Mam zamiar z moją mamitą iść w Boże ciało do dermatologa po izotek. Jak ktoś z was się leczył do jakich efektów ubocznych doświadczyliście? Wiem że usta robią się suche i to tyle wsm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ja bylem nie dawno i dermatolog powiedział ze lepiej przełożyć początek leczenia na koniec wakacji bo latwo mozna sie spalic bedac na izoteku.Mam zamiar z moją mamitą iść w Boże ciało do dermatologa po izotek. Jak ktoś z was się leczył do jakich efektów ubocznych doświadczyliście? Wiem że usta robią się suche i to tyle wsm
brawo 500 postów wkońcu nie greyMam zamiar z moją mamitą iść w Boże ciało do dermatologa po izotek. Jak ktoś z was się leczył do jakich efektów ubocznych doświadczyliście? Wiem że usta robią się suche i to tyle wsm
Zajęło mi to tylko 7 miesięcybrawo 500 postów wkońcu nie grey
Ma to sens ale jednak ja bym chciał jeszcze pod koniec wakacji przestać sie nim leczyć bo takto nie będę musiał iść do nowej szkoły z ryjem jak pole minoweja bylem nie dawno i dermatolog powiedział ze lepiej przełożyć początek leczenia na koniec wakacji bo latwo mozna sie spalic bedac na izoteku.
Ja słyszałem ze bóle kręgosłupa gwarantowane i ze psycha siada ponoć.Ja brałem i miałem skutki uboczne suche ust+2 miesiace ok po zakonczeniu leczenia,po mocnym treningu kiedy sie spocilem na skorze chrosty,i to chyba tyle bralem 5 miesiecy ale zalezy wsumie poprostu od organizmu jak zareguje roznie jest
imo krem z tretynoiną lepszy, nadal masz podatnosc na uv ale nie pierdolisz sobie żoladka i nie wysusza, no i kazdy ci to przepisze a nie jak z izotekirmMam zamiar z moją mamitą iść w Boże ciało do dermatologa po izotek. Jak ktoś z was się leczył do jakich efektów ubocznych doświadczyliście? Wiem że usta robią się suche i to tyle wsm
e tamZajęło mi to tylko 7 miesięcy
Ja leczylem sie, I potem czytalem skutki oboczne i pszestalem I troldzik wrucil I teraz mam bliznyMam zamiar z moją mamitą iść w Boże ciało do dermatologa po izotek. Jak ktoś z was się leczył do jakich efektów ubocznych doświadczyliście? Wiem że usta robią się suche i to tyle wsm

nie bierz izoteka bo cie rozpierdoliMam zamiar z moją mamitą iść w Boże ciało do dermatologa po izotek. Jak ktoś z was się leczył do jakich efektów ubocznych doświadczyliście? Wiem że usta robią się suche i to tyle wsm
complete bspsycha siada ponoć
a zaczałes wogole go brac bo mi babka mowiła ze z poł roku bedzie trwac kuracja ?Ma to sens ale jednak ja bym chciał jeszcze pod koniec wakacji przestać sie nim leczyć bo takto nie będę musiał iść do nowej szkoły z ryjem jak pole minowe