Leczył się ktoś izotekiem?

ezet

ezet

True quiet kid
Mam zamiar z moją mamitą iść w Boże ciało do dermatologa po izotek. Jak ktoś z was się leczył do jakich efektów ubocznych doświadczyliście? Wiem że usta robią się suche i to tyle wsm

• +1
Reactions: psltristan1, fantamaxxer and Divineincel
ja nie ale ponoc to samo dotyczy sie nosa

• +1
Reactions: psltristan1, fantamaxxer, ezet and 1 other person
Ja brałem i miałem skutki uboczne suche ust+2 miesiace ok po zakonczeniu leczenia,po mocnym treningu kiedy sie spocilem na skorze chrosty,i to chyba tyle bralem 5 miesiecy ale zalezy wsumie poprostu od organizmu jak zareguje roznie jest

• +1
Reactions: Divineincel, psltristan1, fantamaxxer and 1 other person
Mam zamiar z moją mamitą iść w Boże ciało do dermatologa po izotek. Jak ktoś z was się leczył do jakich efektów ubocznych doświadczyliście? Wiem że usta robią się suche i to tyle wsm
ja bylem nie dawno i dermatolog powiedział ze lepiej przełożyć początek leczenia na koniec wakacji bo latwo mozna sie spalic bedac na izoteku.

• +1
Reactions: fantamaxxer and ezet
brawo 500 postów wkońcu nie grey

• +1
Reactions: Divineincel, fantamaxxer and ezet
ja bylem nie dawno i dermatolog powiedział ze lepiej przełożyć początek leczenia na koniec wakacji bo latwo mozna sie spalic bedac na izoteku.
Ma to sens ale jednak ja bym chciał jeszcze pod koniec wakacji przestać sie nim leczyć bo takto nie będę musiał iść do nowej szkoły z ryjem jak pole minowe

Ja brałem i miałem skutki uboczne suche ust+2 miesiace ok po zakonczeniu leczenia,po mocnym treningu kiedy sie spocilem na skorze chrosty,i to chyba tyle bralem 5 miesiecy ale zalezy wsumie poprostu od organizmu jak zareguje roznie jest
Ja słyszałem ze bóle kręgosłupa gwarantowane i ze psycha siada ponoć.

Nie ale jesli sie pytasz przez pryszcze to czytalem kiedys ze lepsze dokrwawienie pomaga (wienc jesli sie napina I rozpana skóre np)

Last edited:
  • +1
Reactions: ezet
imo krem z tretynoiną lepszy, nadal masz podatnosc na uv ale nie pierdolisz sobie żoladka i nie wysusza, no i kazdy ci to przepisze a nie jak z izotekirm

• +1
Reactions: ezet
Ja leczylem sie, I potem czytalem skutki oboczne i pszestalem I troldzik wrucil I teraz mam blizny :(, na ulotce jest duzo skutkuw ubocznych. Ale kture mialem jest chyba tylko szuche usta, i oczy tesz mialem. Skura lata bo isotretoninie jest sucha tesz. (trudno mi po polsku pisac bo nie mieszkam tam. lata)

• +1
Reactions: nestivv
Leczyłem się izotekiem i jedynym skutkiem ubocznym jaki miałem były suche usta.:RainbowPlsSlow:
Świetny lek, całkowicie pozbyłem się trądziku :FeelsGladMan:

• Love it
Reactions: psltristan1
nie bierz izoteka bo cie rozpierdoli

po prostu przestań jeść przetworzone gówno typu cukier chleb i inny osrany syf, i zero mrożonego żarcia

zacznij jeść jajka z wolnego wybiegu, raw milka i mięso dobrej jakości NIE ze sklepu typu kaufland biedronka bo to równie dobrze byś mógł zjeść gówno currycela z Mumbaju co leży przy drodze, zamiast tego z dobrego sklepu mięsnego głównie wołowina, najlepiej odpuść kurczaka/wieprzowine

inaczej over dla ciebie

Ma to sens ale jednak ja bym chciał jeszcze pod koniec wakacji przestać sie nim leczyć bo takto nie będę musiał iść do nowej szkoły z ryjem jak pole minowe
a zaczałes wogole go brac bo mi babka mowiła ze z poł roku bedzie trwac kuracja ?