FEE
Iron
lefort 1 lefort 2 ve lefort 3 ameliyatlarının avantajları ve dezavantajlarını sıralıyabilecek bir baba yiğit varmıdır? lefort 3 baya tehlikeliymiş sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Lefort3 mortality rate %0.06 falandir amklefort 1 lefort 2 ve lefort 3 ameliyatlarının avantajları ve dezavantajlarını sıralıyabilecek bir baba yiğit varmıdır? lefort 3 baya tehlikeliymiş sanırım
1 in 5Lefort3 mortality rate %0.06 falandir amk
Literally Euthanasia1 in 5![]()
anlamıyorum tırrık dilini konuşunLiterally Euthanasia
Ropeanlamıyorum tırrık dilini konuşun
Lurking Turdcel1 in 5![]()
burun yapsını değiştirmiyorsa ve elmacık kemiklerinede bir etkisi yoksa çok gereksiz1 disinda arastirmaya gerek yok yapmazlar.
1.dede cok bir durum yok
low cut high cut ccw ccrw 2 split 3 split bunlar keywordler
sanırım lefort 1 burundaki vomer kemiğine etki ediyor o da zaten burun ucunu hafif kaldırır kemer bölgesine bir etki etmez cheekbone etkisi varmıdır bilmiyomdegisitiyo ve etkisi dolayli olarak var
kemer çok kötü değilse dokunmayın amk. benim burun kemeri sayesinde sikiştiğim oldusanırım lefort 1 burundaki vomer kemiğine etki ediyor o da zaten burun ucunu hafif kaldırır kemer bölgesine bir etki etmez cheekbone etkisi varmıdır bilmiyom
O nasıl oldu aq anlatsana KSHXSKHDAKHSAKHSKSJkemer çok kötü değilse dokunmayın amk. benim burun kemeri sayesinde sikiştiğim oldu
Bide senin tipi çok merak ediyom özelden yollama şansın varmıkemer çok kötü değilse dokunmayın amk. benim burun kemeri sayesinde sikiştiğim oldu
lean oldugum bi donemdi cenem baya iyiydi yandan profil paylastım instaya kız dırekt nude atarak basladı sohbete mk sonra bulustuk oldu islerO nasıl oldu aq anlatsana KSHXSKHDAKHSAKHSKSJ
telefon yokkiBide senin tipi çok merak ediyom özelden yollama şansın varmı
Vay anasını ilah falansın egerki true hikayeyselean oldugum bi donemdi cenem baya iyiydi yandan profil paylastım instaya kız dırekt nude atarak basladı sohbete mk sonra bulustuk oldu isler
yok amk. kız orospuydu yuksek ıhtımal. ya da trollendim.Vay anasını ilah falansın egerki true hikayeyse
çenemde gonial açı yok, zygolar hafif, gözler almond, kaşlar neutral. burun önden geniş. beyaz ten açık kahve saç yeşil göz böyle bişeyim.Vay anasını ilah falansın egerki true hikayeyse
Maxxila çene browridge ne durumda kral ayrıca nerde yasiyon belki tutarçenemde gonial açı yok, zygolar hafif, gözler almond, kaşlar neutral. burun önden geniş. beyaz ten açık kahve saç yeşil göz böyle bişeyim.
browridge hafif belirgin. maxilla nası bilmiyom onu nasıl anlıyozMaxxila çene browridge ne durumda kral ayrıca nerde yasiyon belki tutar
Yandan Foto atiyon burdakiler diyor bende çok ayırt edemiyorum geride olan avarge olan yada iyi olanıbrowridge hafif belirgin. maxilla nası bilmiyom onu nasıl anlıyoz
baktımda benim maxilla copYandan Foto atiyon burdakiler diyor bende çok ayırt edemiyorum geride olan avarge olan yada iyi olanı
Anlasilmasi zor bişey hemen emin olmabaktımda benim maxilla cop
goz altım kötü zaten ordan belliAnlasilmasi zor bişey hemen emin olma
ya da cok kilo aldım ondan olabilir. o olay 1 sene önce falan oldu o zaman 65 kilo falandım şu an 76Anlasilmasi zor bişey hemen emin olma
keşke dediğin gibi olsa burnum yüzümle o kadar alakasızki küçükken kırmışım ergenliktede öyle gelişmiş çok kötü duruyorkemer çok kötü değilse dokunmayın amk. benim burun kemeri sayesinde sikiştiğim oldu
ben de cocukken kafamı cok vurdum duvara tosladım paso amk kafatasımın kenarı catlak dokununca o aralıgı hıssedebiliyon aradan birsey soksan beyine ulasırsınkeşke dediğin gibi olsa burnum yüzümle o kadar alakasızki küçükken kırmışım ergenliktede öyle gelişmiş çok kötü duruyor