IlI
vulnerabilities coming from you are my priorities
biri geldi optigimi yedi kimdi o

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
üste de bi ucube looksmax.org yazmış hanginiz obiri geldi optigimi yedi kimdi oView attachment 3829022
ama krallarla bir tek soytarılar dalga geçebilir hadi eywsenden iyi şaklaban olur
sana ufacık da olsa kanım ısınmıyor zorlama benceama krallarla bir tek soytarılar dalga geçebilir hadi eyw
yarram senin bana kanın ısınsa ne ısınmasa ne gündelik hayatımda nası bi değişim olcak çok kasma bu kadar altına sıçarsınsana ufacık da olsa kanım ısınmıyor zorlama bence
hırtlar bile ppme laf yapmıyo kanka
sence taşşak geçtiğim şey atatürk mü yoksa senin gibi bir ucubenin onu pp yapması mıhırtlar bile ppme laf yapmıyo kanka
senin sahibin vardı burda milliyetçi takılıyodu atatürkle tassak gectıgını gorse kızardı gevsetmıs sanırım tasmanı
@Dathomirian Zabrak @recai iskender sizin hırt tayfadan adam buldum beyler ama bu asimile olmus glb gizlemeye calısıyosence taşşak geçtiğim şey atatürk mü yoksa senin gibi bir ucubenin onu pp yapması mı
bu ikisi ne alaka@Dathomirian Zabrak @recai iskender sizin hırt tayfadan adam buldum beyler ama bu asimile olmus glb gizlemeye calısıyo![]()
ya sev ya terketyav yeter amg troll konu harbi bayiyo 2-3 bisey tamamda boku cikmadi mi
3unuz de kurtsunuz onlar proud kurt sen gizli kurtbu ikisi ne alaka
kendiside %100 safkan türk ya aminakoyim3unuz de kurtsunuz onlar proud kurt sen gizli kurt
ya amk yunani git sana kemik atan yokkendiside %100 safkan türk ya aminakoyim![]()
uyusana yarrağım başka işin gücün yok mu bu saatte böyle şeyler yazıyorsunya amk yunani git sana kemik atan yok
beler lgsde III'nin anasini sikiyordumya amk yunani git sana kemik atan yok
yunan orospu cocugu o yunan annenden 5 tane kırma cocuk yapar onlarla yunanistanı feth ederim orospu oglu senı xdbeler lgsde III'nin anasini sikiyordum![]()
mad turkoyunan orospu cocugu o yunan annenden 5 tane kırma cocuk yapar onlarla yunanistanı feth ederim orospu oglu senı xd