ZerefDragnee1l
fakecel
beyler lgsye iki gun var lgsyi siktikten sonra ascend icin adım atıcam 
1.Kaşları güzellik merkezinde adam gibi yaptırıcam
2. Gözlüğün hem ön hem yan profilimi siktiğini fark ettim gözlük yerine lens kullanmaya başlayacağım
3. Diş tedavisi göreceğim, fazladan diş kökü var aq ortada fazladan diş var direkt midline kayık duruyor, ortadaki diş alınacak, upe lpe takılacak, diş teli ya da plak takılacak. Böyle genel asimetrimi bitirmeyi düşünüyorum üst damak asimetrisi var çünkü bayağı sıkıntı yaratıyor
4. Haircut önerisi lazım biseler onerin
5. Cildi düzeltmeye calısıcam elimden geldigince
6. Gymmax atıcam leanleyip yağ oranını dusurcem
7. GH blastlicam ya da olmazsa mk blastlarım bonemass için
Aşağıya side bırakıyom şu anki ascendlemis hali de atarız ama front salmıyorum frontu ascendleyince atarım
ramus kısa değil bu arada açıdan öyle çıkmış bir de bloatcelim zygolar falan cok belirgin degil
haircut onerın
1.Kaşları güzellik merkezinde adam gibi yaptırıcam
2. Gözlüğün hem ön hem yan profilimi siktiğini fark ettim gözlük yerine lens kullanmaya başlayacağım
3. Diş tedavisi göreceğim, fazladan diş kökü var aq ortada fazladan diş var direkt midline kayık duruyor, ortadaki diş alınacak, upe lpe takılacak, diş teli ya da plak takılacak. Böyle genel asimetrimi bitirmeyi düşünüyorum üst damak asimetrisi var çünkü bayağı sıkıntı yaratıyor
4. Haircut önerisi lazım biseler onerin
5. Cildi düzeltmeye calısıcam elimden geldigince
6. Gymmax atıcam leanleyip yağ oranını dusurcem
7. GH blastlicam ya da olmazsa mk blastlarım bonemass için
Aşağıya side bırakıyom şu anki ascendlemis hali de atarız ama front salmıyorum frontu ascendleyince atarım
ramus kısa değil bu arada açıdan öyle çıkmış bir de bloatcelim zygolar falan cok belirgin degil
haircut onerın