lgsden sonra ascend planı

ZerefDragnee1l

ZerefDragnee1l

fakecel
beyler lgsye iki gun var lgsyi siktikten sonra ascend icin adım atıcam :lul:

1.Kaşları güzellik merkezinde adam gibi yaptırıcam
2. Gözlüğün hem ön hem yan profilimi siktiğini fark ettim gözlük yerine lens kullanmaya başlayacağım
3. Diş tedavisi göreceğim, fazladan diş kökü var aq ortada fazladan diş var direkt midline kayık duruyor, ortadaki diş alınacak, upe lpe takılacak, diş teli ya da plak takılacak. Böyle genel asimetrimi bitirmeyi düşünüyorum üst damak asimetrisi var çünkü bayağı sıkıntı yaratıyor
4. Haircut önerisi lazım biseler onerin
5. Cildi düzeltmeye calısıcam elimden geldigince
6. Gymmax atıcam leanleyip yağ oranını dusurcem
7. GH blastlicam ya da olmazsa mk blastlarım bonemass için

Aşağıya side bırakıyom şu anki ascendlemis hali de atarız ama front salmıyorum frontu ascendleyince atarım
ramus kısa değil bu arada açıdan öyle çıkmış bir de bloatcelim zygolar falan cok belirgin degil
haircut onerın🙏🏼

• +1
Reactions: Kayra139
iki side fotosu daha, çenem geride farkındayım ortodonti ile halletmeye çalışıcam, bu ikisi videodan ss parlaklık kısıktı ondan böyle cıkmıs amk

• +1
Reactions: IlI
iki side fotosu daha, çenem geride farkındayım ortodonti ile halletmeye çalışıcam, bu ikisi videodan ss parlaklık kısıktı ondan böyle cıkmıs amk

çenem geride diyo bu mu çene geriliği ADAMI DELİ ETMEYİN ÇIKDIRICAMAMK
saç için hiç bi şey yapma biotin spreyi al bi tane sık yeter berbere gitme uzasın kendi halinde önlerin uzunluğu artınca makasla evde kendin kısalt yanlar uzasın

• +1
Reactions: IlI
saç için hiç bi şey yapma biotin spreyi al bi tane sık yeter berbere gitme uzasın kendi halinde önlerin uzunluğu artınca makasla evde kendin kısalt yanlar uzasın
çenem geride kanka mezuniyet var diye bonesmash yaptığım için ödem tuttu çok belli olmuyo şu an çektiğim fotolarda bayağı ödem var çene ucunda

modern mullet deniyim diyom bi

gh veya mk basıp ascendleyen kimse yok boşuna hormonları sikme

• JFL
Reactions: maarda
çenem geride kanka mezuniyet var diye bonesmash yaptığım için ödem tuttu çok belli olmuyo şu an çektiğim fotolarda bayağı ödem var çene ucunda
dismorfofobi olmuşsun çenende bi problem yok

dismorfofobi olmuşsun çenende bi problem yok
kanka var amk var bu fotoda ödem var çenede dediğim gibi ondan önde duruyor geride normalde çene ucu, yanlış yazmışım çene geriliği değil çene ucu geriliği

mk hormonları sikmiyor gh bulamazsam mk alırım ve gh mk beni en çok ascendletecek şeyler aq yaş 13

kanka var amk var bu fotoda ödem var çenede dediğim gibi ondan önde duruyor geride normalde çene ucu, yanlış yazmışım çene geriliği değil çene ucu geriliği
kanka çene ucu geriliğine bi sik yapılamaz diye biliyorum ortodontik olarak zaten 1 2 seneye keçi sakalın çıkar 1 cm 2 cm gizlersin orayı
ama dediğim gibi problem yok

kanka çene ucu geriliğine bi sik yapılamaz diye biliyorum ortodontik olarak zaten 1 2 seneye keçi sakalın çıkar 1 cm 2 cm gizlersin orayı
genioplasty atacaz mecbur ama 18 olana kadar belki gelişir bilmiyom gh blastlicam işte

benim diş durumu bayağı kötü dişler asimetrik fazladan diş falan var ve alt palat dar onları halledersem ileride ilüzyonu verir illa

geçen sene sınava girerken poğaça ve meyve suyu içmiştim çok pis karnım ağrımıştı bi de yan sırada koca memeli bi kız vardı çok dikkatim dağıldı 300 aldım amk

• JFL
Reactions: orbitalover, IlI and ascendantwill
geçen sene sınava girerken poğaça ve meyve suyu içmiştim çok pis karnım ağrımıştı bi de yan sırada koca memeli bi kız vardı çok dikkatim dağıldı 300 aldım amk
benim denemeler 490 500 arası geliyor ama üç gündür ateşli kusma var ondan korkuyorum umarım geçer yarına kadar

benim denemeler 490 500 arası geliyor ama üç gündür ateşli kusma var ondan korkuyorum umarım geçer yarına kadar
denemeler lgsden daha zor oluyo 500 falan alıyosan fullersin stres yapmazsan
lgs basitti geçen sene matematik özellikle

denemeler lgsden daha zor oluyo 500 falan alıyosan fullersin stres yapmazsan
lgs basitti geçen sene matematik özellikle
kanka geçen seneyi ben hasta hasta ramazanda fullemiştim aq çok basitmiş harbi ben 2021i falan da çözdüm en zor yıl 2021 diyolar mattan 1 yanlışım ve dinden 1 yanlışım çıktı sadece 2021de

kanka geçen seneyi ben hasta hasta ramazanda fullemiştim aq çok basitmiş harbi ben 2021i falan da çözdüm en zor yıl 2021 diyolar mattan 1 yanlışım ve dinden 1 yanlışım çıktı sadece 2021de
lgsden 500 al seni okuluna davet ederler kürsüye çık herkesi mogla social credit
sonra ailenden lgs hediyesi olarak para falan bi şeyler iste mk başla hgh basma fikri biraz kendini kandırma gibi geliyo maliyeti fazla çünkü gizlemesi de aynı şekilde

22 de sadece 5 yalnıs fen yaptım amk öyle dersi sikeyim

at hırsızı fenotip

• +1
  • JFL
Reactions: Aven, ZerefDragnee1l and maarda
Hormon blastla onun harici full cope

• +1
Reactions: ZerefDragnee1l
mk hormonları sikmiyor gh bulamazsam mk alırım ve gh mk beni en çok ascendletecek şeyler aq yaş 13
genelde amacı dışı organ büyümesi yapıp doğal hormon dengesini bozuyor bi ara forumda ''i fucked up my hormones at such a young age'' diye ağlayan biri vardı

Hormon blastla onun harici full cope
kanka dişleri halletcem kaşlar eşit değil onu halletcem hormon blastlicam yağ oranını düşürmek falan zaten mecburi

• +1
Reactions: maarda
genelde amacı dışı organ büyümesi yapıp doğal hormon dengesini bozuyor bi ara forumda ''i fucked up my hormones at such a young age'' diye ağlayan biri vardı
kanka gh basmazsam ve ascendlemezsem ropelarım muhtemelen ondan çok umrumda değil sağlık şimdilik

kanka gh basmazsam ve ascendlemezsem ropelarım muhtemelen ondan çok umrumda değil sağlık şimdilik
hardmaxx dışı ascendlemek çok zor steroid yada belirli uyuşturucular kullanman lazım hiç önermem

FORUMDA LGS NETLERI KONUSULUYO
ALOOOO

• JFL
Reactions: Ashoimex, IlI, halatmaxxing and 5 others
3 gun sonra ben de liseli olucam gng 🥀🥀

bu yasta yapabilecegin en iyi seyler
Orthodontik tedavi, ozellikle palate expanderlar bu yasta hala onemli bence.
gh kullanimi, ama dikkat etmek onemli imkanin varsa ozel bir doktorla berbaber yapmak olabilir, idk gh boy uzatmak icin arasitrmadim cunku plaklar erken kapandi.
duzenli e2 kontrol, yukselmesin plaklar erken kapaniyo.
spor, gercekten baya onemli spesifik olarak boydbuilding, 3xweek fullbody agir setler en dogru olan bu durumda bas.
buyume uzerinde etkisi var mi bilmiyorum yoksa 0,025 tret dusunebilirsin, yada direk regular kozmatik retinoid.

bu yasta yapabilecegin en iyi seyler
Orthodontik tedavi, ozellikle palate expanderlar bu yasta hala onemli bence.
gh kullanimi, ama dikkat etmek onemli imkanin varsa ozel bir doktorla berbaber yapmak olabilir, idk gh boy uzatmak icin arasitrmadim cunku plaklar erken kapandi.
duzenli e2 kontrol, yukselmesin plaklar erken kapaniyo.
spor, gercekten baya onemli spesifik olarak boydbuilding, 3xweek fullbody agir setler en dogru olan bu durumda bas.
buyume uzerinde etkisi var mi bilmiyorum yoksa 0,025 tret dusunebilirsin, yada direk regular kozmatik retinoid.
0.5 tret kullanıyorum şu an

• +1
Reactions: MogEater
allah icin bunlar ve roid haric neleri degistirmesini bekliyorsun kemiklerde falan napsin aq gunun 25 saat mewing sicmik mi yapsin mal mal

allah icin bunlar ve roid haric neleri degistirmesini bekliyorsun kemiklerde falan napsin aq gunun 25 saat mewing sicmik mi yapsin mal mal
kanka işte ascendlicem diyince surgerymaxx bekliyolar da surgery atılcak bi gözler bir de çene var benim herhalde o da yaş ilerleyince düzelir belki

gh ve testo kemiklerin şeklini değiştirmediği için biraz useless gibi

• So Sad
Reactions: reanrao
kanka işte ascendlicem diyince surgerymaxx bekliyolar da surgery atılcak bi gözler bir de çene var benim herhalde o da yaş ilerleyince düzelir belki
bende gozler istiyorum kaşlarım falan baya yuvarlakımsı ama nerde olunur fiyatlar nasil pek fikrim yok

gh ve testo kemiklerin şeklini değiştirmediği için biraz useless gibi
bonemass arttırıyor sonuç olarak, kemiklerin iyiyse büyümesi katkı sağlıyordur illa bir de undereye bones küçük olan birisinin göz bölgesi kötü durur gh vurunca gözü ascendleyebilir muhtemelen undereye support artacağı için

bende gozler istiyorum kaşlarım falan baya yuvarlakımsı ama nerde olunur fiyatlar nasil pek fikrim yok
benim uee asimetrisi var direkt bir gözümün ueesi 1cm daha uzun bazen ağırlık yapıyor gözüme bayağı belli oluyor içine kaçınca ameliyatım yolda onun için halletcez

benim uee asimetrisi var direkt bir gözümün ueesi 1cm daha uzun bazen ağırlık yapıyor gözüme bayağı belli oluyor içine kaçınca ameliyatım yolda onun için halletcez
galiba benzeri var küçükken salak salak sol kaşımı kaldırırdım sürekli uee de var uee azaltmak ve düzleştirmek istiyorum hangi ameliyatlar gerekiyor

bonemass arttırıyor sonuç olarak, kemiklerin iyiyse büyümesi katkı sağlıyordur illa bir de undereye bones küçük olan birisinin göz bölgesi kötü durur gh vurunca gözü ascendleyebilir muhtemelen undereye support artacağı için
hayır imkansız,undereye recessed olması küçük büyükle alakası yok projeksiyonla alakası var,oda 6-7 yaşlarında tamamlanıyor surgery harici cope

• +1
  • So Sad
Reactions: Ashoimex and reanrao
beyler lgsye iki gun var lgsyi siktikten sonra ascend icin adım atıcam :lul:

1.Kaşları güzellik merkezinde adam gibi yaptırıcam
2. Gözlüğün hem ön hem yan profilimi siktiğini fark ettim gözlük yerine lens kullanmaya başlayacağım
3. Diş tedavisi göreceğim, fazladan diş kökü var aq ortada fazladan diş var direkt midline kayık duruyor, ortadaki diş alınacak, upe lpe takılacak, diş teli ya da plak takılacak. Böyle genel asimetrimi bitirmeyi düşünüyorum üst damak asimetrisi var çünkü bayağı sıkıntı yaratıyor
4. Haircut önerisi lazım biseler onerin
5. Cildi düzeltmeye calısıcam elimden geldigince
6. Gymmax atıcam leanleyip yağ oranını dusurcem
7. GH blastlicam ya da olmazsa mk blastlarım bonemass için

Aşağıya side bırakıyom şu anki ascendlemis hali de atarız ama front salmıyorum frontu ascendleyince atarım
ramus kısa değil bu arada açıdan öyle çıkmış bir de bloatcelim zygolar falan cok belirgin degil
haircut onerın🙏🏼

olm siktir git wolfteam zula lol falan oyna la

hardmaxx yapamayacaklar icin en etkilileri diyemez miyiz
gh işe yaramıyor hardmaxx yapmak istemeyenler steroid veya belirli uyuşturucuları kullanıyor bodybuilding yapmıyorsan gh almaya gerekte yok zaten ergenlikte gh peak yapıyor fazladan alırsan yan etki yapabilir gidip kulağın veya elin fln büyür mesela deascendleyebilir

Users who are viewing this thread

• yadih
Back