S
sagva000
Iron
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

olm tr ortalaması daha düşük avrupaya göre o yüzden dedimsen ne anlatiyosun be amina koydugum![]()
knk bilmiyom beni lhtn rateliyolar ama yakışıklı olduğumu düşünmüyorum chadlite da başlar yakışıklılık benceSayılabilir zaten lhtn biri nerde olursa olsun yakışıklıdır
Yüzünü at lhtn değilsindir o zamanknk bilmiyom beni lhtn rateliyolar ama yakışıklı olduğumu düşünmüyorum chadlite da başlar yakışıklılık bence
yav siktir git amkknk bilmiyom beni lhtn rateliyolar ama yakışıklı olduğumu düşünmüyorum chadlite da başlar yakışıklılık bence
profilde varYüzünü at lhtn değilsindir o zaman
niyeyav siktir git amk
Lmtn gibisinprofilde var
bilmiyom cogu kisi hmtn lhtn arası ratelediLmtn gibisin
kanka elin yüzün düzgünde chadliteda yakışıklılık başlıyor ne demek trde karılar hmtnlere tapıyor bide saç traşını değiştir benceniye![]()
abarttın kanka amkLmtn gibisin
Fraudlu olabilir başka foto atsanabilmiyom cogu kisi hmtn lhtn arası rateledi
ne fraudu olm vesikalik gibi foto zaten bilerek öyle çektimFraudlu olabilir başka foto atsana
Eye areası kötü amaabarttın kanka amk
saçı değiştircem bide siyaha boyamayı düşünüyomkanka elin yüzün düzgünde chadliteda yakışıklılık başlıyor ne demek trde karılar hmtnlere tapıyor bide saç traşını değiştir bence
side kotu zaten fronttan kurtarıyorum birazkanka dur dur side ı şimdi gördüm side bayağı kötü senin ama front iyi
abartı kötü bi eye area yok ortalama fena değil ama side bayağı kötüymüşEye areası kötü ama
siyaha boyama bence sadece traşı değiştir yetersaçı değiştircem bide siyaha boyamayı düşünüyom
Hollow cheeks var ama ışıktanmı bilmiyorum bizden çok sen anlarsın onuside kotu zaten fronttan kurtarıyorum biraz
knk bilmiyom valla kizlar genelde yazıyo falan ama boydan dolayıdır diye düşünüyorum ben 189 boyumabartı kötü bi eye area yok ortalama fena değil ama side bayağı kötüymüş
bide fizikte iyi benim clavicle genisknk bilmiyom valla kizlar genelde yazıyo falan ama boydan dolayıdır diye düşünüyorum ben 189 boyum
yag oranımı düşürdüm baya hollow cheeks var suanHollow cheeks var ama ışıktanmı bilmiyorum bizden çok sen anlarsın onu
boy yüzünden olmaz o 195 adamlar tanıyom kızlardan ilgi aldıklarını bile görmedim hayatımda ben 170 boyumla daha çok ilgi almışımdır kızlardan boy önemli ama okadar kurtarmıyorknk bilmiyom valla kizlar genelde yazıyo falan ama boydan dolayıdır diye düşünüyorum ben 189 boyum
ben nası ilgi alıyom amk ozaman fizikten dolayımı acababoy yüzünden olmaz o 195 adamlar tanıyom kızlardan ilgi aldıklarını bile görmedim hayatımda ben 170 boyumla daha çok ilgi almışımdır kızlardan boy önemli ama okadar kurtarmıyor
knk beni ratelermisin profilde var side cok kotu ama front fena degil benimHmtn biri türkiyede mhtn falan olur denemez
Sadece hmtn biri türkiyede avrupadaki bir mhtn’e benzer hayat yaşar denebilir
kanka profilde var diyeceğine atsana şuraya aqknk beni ratelermisin profilde var side cok kotu ama front fena degil benim
mogs meknk beni ratelermisin profilde var side cok kotu ama front fena degil benim
kanka profilde var diyeceğine atsana şuraya aq
o ne demek amına koyim ya
Yakışıklı adamsın
vallami la forumdan cikiyom ozaman nt maxxing yapicamYakışıklı adamsın
Evet saçı ve kirpiği hallet yapabişeceğin daha bişey yok zaten yüzün gayet sağlıklı gelişmiş görünüyorvallami la forumdan cikiyom ozaman nt maxxing yapicam
Yan profilini görmedin sanırımyüzün gayet sağlıklı gelişmiş görünüyor
NerdeYan profilini görmedin sanırım
kanka yan profil harbi çok kötü yani nası okadar kötü ben anlamam ama kötü bayağıvallami la forumdan cikiyom ozaman nt maxxing yapicam
kanka overall i o kadar etkiliyormu yaYan profilini görmedin sanırım
eski foto o yag orani düşük şuankanka yan profil harbi çok kötü yani nası okadar kötü ben anlamam ama kötü bayağı
Yan profil cope amkkanka overall i o kadar etkiliyormu ya
bence mtn-hmtn arasındasın Tapering Height kötü gibi duruyor ramus kısa olduğu için ya da gonial açı ile alakalıda olabilir bir de zygoların mid-low set gibi duruyor sadece 1-2dk baktım daha detaylı bakılırsa başka şeylerde olabilir ama benim gördüklerim şu anda bunlar (yanlışım varsa düzeltin)knk beni ratelermisin profilde var side cok kotu ama front fena degil benim
cogu kisi hmtn lhtn falan rateledi zaten knk dogrudurbence mtn-hmtn arasındasın Tapering Height kötü gibi duruyor ramus kısa olduğu için ya da gonial açı ile alakalıda olabilir bir de zygoların mid-low set gibi duruyor sadece 1-2dk baktım daha detaylı bakılırsa başka şeylerde olabilir ama benim gördüklerim şu anda bunlar (yanlışım varsa düzeltin)
Bu sideın nesi kötü amk