Iranidnordid
Gold
Benim yan profile benziyo sadece daha downward grown ve benden az kötü hyoid valla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Benim yan profile benziyo sadece daha downward grown ve benden az kötü hyoid valla
bence hyoid area dan dolayi diyolar ama bu eski foto yani niye bunu atmışım bende bilmiyom amk şuan iyi hyoid areaBu sideın nesi kötü amk
Sikici tipin var kingo boyunda uzun siktir et kas mas yap allahı olursun tırkların
Obez bi kere aqBu sideın nesi kötü amk
yüzde 25 yağ oranındayken o foto şuan yüzde 10 12 arasıyımObez bi kere aq
Çene recessed browridge yok herhangi bi gelişim yok hatta, bi chin projection fena değil
Nesi iyiki
Şimdi çek at o zamanyüzde 25 yağ oranındayken o foto şuan yüzde 10 12 arasıyım
aga sen frontu ratele yeter yauv side cope gibi geliyo banaŞimdi çek at o zaman
senin fikrinden bizene aqaga sen frontu ratele yeter yauv side cope gibi geliyo bana
yok ltn kanka overrate yaptınsenin fikrinden bizene aq
Şu an zayıfsan zayıf halini at bu kadar basit
front mtn
?yok ltn kanka overrate yaptın![]()
ltn yim bence
Toprağa güvenyok ltn kanka overrate yaptın![]()
Front is lawside kotu zaten fronttan kurtarıyorum biraz
değilsinltn yim bence
kankam bilmiyorum valla ben dating app açınca artı yüz like geliyo 2 3 günde mtn olsam gelmez yani boy fizik iyi okeyde o kadar etkilemez diye düşünüyorumToprağa güven
Hyoid çok fena nerfliyor
mtn olmak garanti şekilde ortalama üstüsün demekkankam bilmiyorum valla ben dating app açınca artı yüz like geliyo 2 3 günde mtn olsam gelmez yani boy fizik iyi okeyde o kadar etkilemez diye düşünüyorum
Fiziğin boyun ratingini etkilemiyor haberin olsunkankam bilmiyorum valla ben dating app açınca artı yüz like geliyo 2 3 günde mtn olsam gelmez yani boy fizik iyi okeyde o kadar etkilemez diye düşünüyorum
smv yi etkiliyor ratingi etkilemez zatenFiziğin boyun ratingini etkilemiyor haberin olsun
tamamda hafif ortalama üstü birisi o kadar başarılı olamaz bence minimum hmtn olduğumu düşünüyorum ama siz daha iyi bilirsiniz yeniyim bu ortamlara benmtn olmak garanti şekilde ortalama üstüsün demekView attachment 5469765
Allah Allah gerçekten etkiliyor mu SMV yi teşekkür ederim aydınlattığın için rating konuştuğumuz için öyle söyledim etkilediğini bende biliyorumsmv yi etkiliyor ratingi etkilemez zaten
Yaw günün sonunda yaşadıgın hayat önemli ratingin değiltamamda hafif ortalama üstü birisi o kadar başarılı olamaz bence minimum hmtn olduğumu düşünüyorum ama siz daha iyi bilirsiniz yeniyim bu ortamlara ben
Bu kadar basit değilÇirkin-ortalama-yakışıklı
Yaw bırak gitsin çocuk aqqqBu kadar basit değil
tamamda bumble da falan 2 günde 100 like alan biri yakışıklı sayılmazmıBu kadar basit değil
Niyeki knkBu kadar basit değil
Knk bak şimdi foidler boya bakar kasa bakar tipine bakar kendin söylüyorsun SMV nin ratingini etkilemediğinitamamda bumble da falan 2 günde 100 like alan biri yakışıklı sayılmazmı
htn@Topkra bu adamı mtn rateliyosan kendini ne rateliyosun
sayılır canım benim sayılırtamamda bumble da falan 2 günde 100 like alan biri yakışıklı sayılmazmı
Değil cünküNiyeki knk
senin foto varmı
senin foto varmı
kral uygunsa karşılaştırma yapcam
Bu adam chad ve bu adam sen değilsin toprakneye gülüyosun aq
bojacka benziyon bence htn den yuksek
HDFJFBJOPEFWQBFEWGRRWBu adam chad ve bu adam sen değilsin toprak
Kim bu pre ascend bojack mi
taşak geçiyom amk sakin ol sence bu chad olabilir miAANSKİM BEKLE ELİME KAGIT ALIP İSMİM, TUCAM CİDDMSNİZ
üftaşak geçiyom amk sakin ol sence bu chad olabilir mi
BU SEN MİSİN AMK HANAHAHHAHA HASSİKTİR LANSİZ BUNU RANDOMMU SANIYODUNUZ HARBİ
@Gordon Freeman
Allah allahkankam bilmiyorum valla ben dating app açınca artı yüz like geliyo 2 3 günde mtn olsam gelmez yani boy fizik iyi okeyde o kadar etkilemez diye düşünüyorum
vallaBU SEN MİSİN AMK HANAHAHHAHA HASSİKTİR LAN
Anasının amı gibi fraud var zar zor mtn
donuyomAllah allahreis o zaman dönsene dating applarına ya burada ne geziyon bir de mtn olsam gelmez o kadar yazmış aq reis biz seni kıskandık ondan underrate atıyoz ya normalde chadsin