mtn_dude_193
6.4 future htn
yok inanıyom da trollüyon sansımkanıt istiyorsanız pmden elimde kağıtla atayım![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
yok inanıyom da trollüyon sansımkanıt istiyorsanız pmden elimde kağıtla atayım![]()
@Turanmethod o gercekten o kucukluk fotosunu gormusdum evet okanıt istiyorsanız pmden elimde kağıtla atayım![]()
ya sen sokak köpeğini mogla önce1.96 biri zaten manlet bide
Ona ragmen forumun 100 90% height mogluyom yani herkes icin over
helal murad da 196 manlet yazma artik anladik1.96 biri zaten manlet bide
Ona ragmen forumun 100 90% height mogluyom yani herkes icin over
1.95 manlüt bu arada ll olmasayfim direk ropelardimhelal murad da 196 manlet yazma artik anladik
@Turanmethod o gercekten o kucukluk fotosunu gormusdum evet o
@Turanmethod buyuk ihtimalle dunyanin yuzde 90% ll yapcak bence erkekleri kasdediyorum bu arada sen 200k vermen lazinken brn 20 k ile rahatca atlatcam1.95 manlüt bu arada ll olmasayfim direk ropelardim
Eeee?
Eeee?
Benim yüzüm işte

O anan sikilcek bir gun seninde doxun yayilcak o zaman bakalim eye area fraudlaya bilcenmi
Azerbaycan'a gelir seni öldürürüm kes sesini orospu çocuğu şimdiye kadar bir şey demedim yardimci oldum ağzımı açtırmaO anan sikilcek bir gun seninde doxun yayilcak o zaman bakalim eye area fraudlaya bilcenmi
Aynen ya baya yardimci oldun iyilik yaptik tepemize ciktin her yerde fotolarimizi yaydin gercekten cok iyi kalpli insansibAzerbaycan'a gelir seni öldürürüm kes sesini orospu çocuğu şimdiye kadar bir şey demedim yardimci oldum ağzımı açtırma
Zaten burun dışı her şeyi geliştirme kararı aldımrhino aşırı uncanny durur ordaki problem çeneylede alakalı gandy gibi olsa yapın tamam
Yav anasinin amina gül ektiğim herkes seninle dalga gecerken seni savunan da bendim, sen bana soru sorunca ciddi bir şekilde yanıtlayan daAynen ya baya yardimci oldun iyilik yaptik tepemize ciktin her yerde fotolarimizi yaydin gercekten cok iyi kalpli insansib
Trde karilar direk ltn appeali kasli erkege tapiyolar appeal>pslkanka elin yüzün düzgünde chadliteda yakışıklılık başlıyor ne demek trde karılar hmtnlere tapıyor bide saç traşını değiştir bence
Yav amk lutfen bi kere beni savudugun yerin fotosunu atsana bakalim ata bilcrkmisinYav anasinin amina gül ektiğim herkes seninle dalga gecerken seni savunan da bendim, sen bana soru sorunca ciddi bir şekilde yanıtlayan da
Fotolarini her yere atıp insanların kuklası olan bir andaval bir oç için fazla konuşuyosun
Katılmıyorum side harbiden düşündügünüz kadar önemli değil front iyiyse side ne kadwr kötü olursa olsun maskeler onuyakisikli adamsinda side asiri nerflüyo lmtn-mmtn civari gibi
side cope değil bu arada kizlar fronta 10 önem veriyorsa side a 9-9.5 önem veriyo.
soft max olarak sac tipi degistir biraz daha uzatabilirsin başka cut denerisin sana kalmis spor yapiyormussun zaten devam et ama yag orani dusur boyun uzun zaten karin kaslarin gozuksun yani , atletiklik max yap , fashion max yap , kirpik kaşlari duzeltirsin biri yazmis zaten
Bulursam ignore atarım + tiktoktan da bloklarim bir de senin editlerini arkadaşlarımın paylasmasina izin veririm ok ?Yav amk lutfen bi kere beni savudugun yerin fotosunu atsana bakalim ata bilcrkmisin
beklentilerini düşür orosbu cocu foidknk bilmiyom beni lhtn rateliyolar ama yakışıklı olduğumu düşünmüyorum chadlite da başlar yakışıklılık bence
Olm her seyi anladimda editlerimin paylasilmasini niye istiyon amk bak iyi insan olip beni destekleseydin bunu yapmazdin benim icin kanit manit lazim degilBulursam ignore atarım + tiktoktan da bloklarim bir de senin editlerini arkadaşlarımın paylasmasina izin veririm ok ?
anlamadimbeklentilerini düşür orosbu cocu foid
bosveronu post sayısı kasıyormusanlamadim
kanka okuldasın dersı dınlıyon tamammı kız sana baktı yan profılını gordu mukemmel bır one gelısım var kafasından dırekt oha ne yakıskklı cocuk dıyecek hanı bunu eshotda metroda her yerde dusune bılırsın ama haklısın genelde 3/4 goruyorlar ama yınede sıde cope degılKatılmıyorum side harbiden düşündügünüz kadar önemli değil front iyiyse side ne kadwr kötü olursa olsun maskeler onu
Bide insanların çogu bizi ne side ne ön 4:3 profilden görüyorlar genelde
Side 100%cope kendini erkege begendirmiyosankanka okuldasın dersı dınlıyon tamammı kız sana baktı yan profılını gordu mukemmel bır one gelısım var kafasından dırekt oha ne yakıskklı cocuk dıyecek hanı bunu eshotda metroda her yerde dusune bılırsın ama haklısın genelde 3/4 goruyorlar ama yınede sıde cope degıl