lift giyen keriz varsa çıksın ortaya

ochinchin

ochinchin

Status+NT is everything
geçmişi lift dolu biri olarak ben bile bırakıyorum.

belli etmeden sadece 1-2cm daha uzun gözükebiliyorsunuz ve genelde bu bile belli oluyor

ağır kerizlik bunun yerine postürünüzü en iyi yapacak 2-3cmlik iyi görünen bir ayakkabı alın(bunu yapıyorum)

yürüyüşüm postürüm daha iyi ve daha güzel ayakkabıları giyebilmemi sağlıyor

• +1
Reactions: stacyworshipper and EK0
giymeyi düşünüyordum 173e falan ulaşsam yeter 175e larplarım ben onu

• +1
Reactions: Digg, veneficus and Deleted member 512778
giymeyi düşünüyordum 173e falan ulaşsam yeter 175e larplarım ben onu
sike sike belli oluyor, belli etmemenin tek yolu bol ve uzun pantolon giyip ayakkabıyı saklamak, bu da giyinebileceğin yapabileceğin tarzları kısıtlıyor

bir de zaten uzamak için giydiğinden büyük ayakkabı alman lazım yoksa lift takarsan ya topuğun dışarı çıkacak gibi olur ya da bilekli ayakkabı alırsın o durumda da topuğun çok yükselmiş olacak yürüyüşün sikilecek

lift yapmanın tek yolu 1-2 numara büyük + platform gibi ayakkabı alıp içine 1-2cm lift koymak onda da ayağında dev gibi duruyor yani over

• So Sad
Reactions: EK0
olm 2-3 cmlik ayakkabıyı herkes giyiyor zaten ekstra height vermediği sürece anlamı yok

• +1
Reactions: Deleted member 512778 and Nox𓂀
sike sike belli oluyor, belli etmemenin tek yolu bol ve uzun pantolon giyip ayakkabıyı saklamak, bu da giyinebileceğin yapabileceğin tarzları kısıtlıyor

bir de zaten uzamak için giydiğinden büyük ayakkabı alman lazım yoksa lift takarsan ya topuğun dışarı çıkacak gibi olur ya da bilekli ayakkabı alırsın o durumda da topuğun çok yükselmiş olacak yürüyüşün sikilecek

lift yapmanın tek yolu 1-2 numara büyük + platform gibi ayakkabı alıp içine 1-2cm lift koymak onda da ayağında dev gibi duruyor yani over
neyse kanka 170 takılırız yapacak bişey yok :(

• So Sad
Reactions: eniyiguresci
olm 2-3 cmlik ayakkabıyı herkes giyiyor zaten ekstra height vermediği sürece anlamı yok
Grsel 2026 08 13 221245944

Beyler 4cm uzadım!!! Hiç belli olmuyor giga-NT gözüküyorum!

• +1
Reactions: veneficus
neyse kanka 170 takılırız yapacak bişey yok :(
trde o boylarda lift işe yarayabilir de her türlü anlaşıldığında LTRde kötü olur, bilmiyorum belli etmeden ve ayakkabı uzatıyormuş gibi gözükmeden yapabilirsen işine yarayabilir

ben 176 olduğum için kabul etmeyi seçtim death-tier boy değil trde

• +1
Reactions: Deleted member 512778 and EK0
Yazın kovboy botları
Kışın siyah uzun tabanlı postal botlar

• +1
Reactions: Nox𓂀 and BugraSA
Kışın kurtarıyorum yaz için ne yapmam gerek

kalın tabanlı/bilekli bi ayakkabıyı 1-2 beden büyük alıp içine tabanlık koyabilirsin pantolonla bileği saklarsın falan öyle maks 2cm daha uzun olursun milletten ve yakalanma riskin olur yani değmiyor.

• +1
Reactions: BugraSA
kalın tabanlı/bilekli bi ayakkabıyı 1-2 beden büyük alıp içine tabanlık koyabilirsin pantolonla bileği saklarsın falan öyle maks 2cm daha uzun olursun milletten ve yakalanma riskin olur yani değmiyor.
ben kışın 3-4 cm daha uzuyorum ama yazın kullanmıyorum, yakalanma riskini abartıyorsun bence. Millet o kadar dikkat etmiyor benim bir tek en yakın arkadaşım bende bir değişiklik var mı diye sorunca fark etti 4cm boy farkını.

• +1
Reactions: Deleted member 512778 and Iranidnordid
Yaw her şeyde uç olunca sıkıntı başlıyor
170’in altında mısın sıkıntı
subhuman mısın sıkıntı
Şişman mısın sıkıntı
Aşırı zayıf mısın sıkıntı

Az önce 210-15 civarı bi herif geldi
Neyse ki bu tip adamlar kendilerijençok dikkat etmiyo şişmandı bu da

belli oldugu falan yok kısa ünlülerin yarısı takıyor zaten taktıgını bilip bakmıyosan siksen anlayamazsın
sadece oturunca bileğin üstte cıktıgı icin belli oluyo onu da pacayla yada bi sekilde fraudla amg

• +1
Reactions: Stardew, Orcairis, Iranidnordid and 3 others
Hayatımda daha sokakta gördüğüm kimsenin ayakkabasına bakmadım amınakoyim ne anlatıyon kaka sen. He neyse allahtan lankletim de takmaya gerek duymuyorum terlikle dolasiyorum

• +1
Reactions: Stardew
geçmişi lift dolu biri olarak ben bile bırakıyorum.

belli etmeden sadece 1-2cm daha uzun gözükebiliyorsunuz ve genelde bu bile belli oluyor

ağır kerizlik bunun yerine postürünüzü en iyi yapacak 2-3cmlik iyi görünen bir ayakkabı alın(bunu yapıyorum)

yürüyüşüm postürüm daha iyi ve daha güzel ayakkabıları giyebilmemi sağlıyor
Trendyoldan ashwagandha al uza:lul::lul:

boğazlı converselerin içinden hiç belli olmuyor

nası anlayacaklar amınakoyyım 10 cm lift bile anlaşılmıyo 1-2 cm nası anlaşılacak zaten ortalama ayakkabı 1-2 veriyor 4-5 veren converseler var belli olmuyo

oglum hayır amk bilekli ayakkabı giy güzelde tabanlık al 3cme kadar fraudla istedigin kadar çakan tek bir insan evladı olmuyo

Hayatımda daha sokakta gördüğüm kimsenin ayakkabasına bakmadım amınakoyim ne anlatıyon kaka sen. He neyse allahtan lankletim de takmaya gerek duymuyorum terlikle dolasiyorum
ben bagcigimi baglicam bahanesiyle bakiyorum