Limb Lengthening olucam

Naughty America

Naughty America

cuckmaxxing
muhtemeln bu türk subforumda bu ameliyati ilk ben geciriciem ciddi bi yazi olucak
-Boy cidden asiri brutal bisey hayatin her noktasinda etkisi oluyor facecard fln hic bi sekilde kurtarmiyor gecen bi tane kiz beni arkadasimin storysinde gorup begenmis tas gibi kiz baya arkadasimi falan darlamis instami almis eklestik fln ertesi gun sans eseri kizla yolda karsilastik kiz gidip arkadasima bu biraz kisa sanki ya falan demis amk htb kizi boyumdan dolayi kaybettim böyle seyler cok koyuyo ama sadece kari kiz icin degil her ortamda boy lazim confidence fln bi yere kadar cocuklugumdan beri hep yasitlarimdan biraz kisaydim ergenlige erken girdim ve boy artisim 14 yasinda durdu 1-2 yildir ciddi sekilde arastiriyorum full makale okuyorum ll geciren birkac kisiyle de konsutum ve onumuzdeki 3-4 yil icinde bu ameliyati gecirecegim bide amk simdiki nesil ful 185+ ustu kendimi eksik hissediyorum ailem finansal destegimi saglayacak surecide muhtemeln o zmaan uni de olacagim icin yazin gecirecegim refakatcim var duruma göre quadrilateral olabilirm ha bu arada komplikasyon so
runum yok üst govdem alta
gore cok uzun kanat acikligimla boyum arasinda 10cm var torso da uzun

Last edited:
  • +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: true al dajjal, piuafl, Chudai and 7 others
Tales,

Haber edersin kardesim.

• +1
  • JFL
Reactions: ascendantwill, meynet, true al dajjal and 12 others
larplamiyorum ciddiyim bu sefer

Bol şans larp olabilir

O kadar parayı nerden buluyonuz mq bana rhino yapmama izin vermiyorlar

• +1
Reactions: true al dajjal, piuafl, blackpillruinedmyli and 2 others
  • +1
Reactions: stacyworshipper and iwishicouldbediff
hadi de djs olucam rhino olucam azıcık inanırım da ll olmazsın ya

• +1
  • Hmm...
Reactions: Topkra, Serialsuicide, Gordon Freeman and 6 others
5 cm artması için babamı bile döverim amına kodumun boyu ya @growthplates111

• +1
  • JFL
Reactions: jsbera, Serialsuicide, Deleted member 160098 and 9 others
hadi de djs olucam rhino olucam azıcık inanırım da ll olmazsın ya
ll gözde asiri buyutuluyor kolay demiyorum ama iyi bir cerrah ve ekiple yonetilebilcek bir surec

• +1
Reactions: stacyworshipper
boy kaç

• +1
Reactions: Gordon Freeman and stacyworshipper
  • +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Topkra, Gordon Freeman, stacyworshipper and 3 others
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Gordon Freeman, stacyworshipper and 2 others
  • +1
Reactions: stacyworshipper and Orcairis
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 399917, stacyworshipper and 1 other person
muhtemeln bu türk subforumda bu ameliyati ilk ben geciriciem ciddi bi yazi olucak
-Boy cidden asiri brutal bisey hayatin her noktasinda etkisi oluyor facecard fln hic bi sekilde kurtarmiyor gecen bi tane kiz beni arkadasimin storysinde gorup begenmis tas gibi kiz baya arkadasimi falan darlamis instami almis eklestik fln ertesi gun sans eseri kizla yolda karsilastik kiz gidip arkadasima bu biraz kisa sanki ya falan demis amk htb kizi boyumdan dolayi kaybettim böyle seyler cok koyuyo ama sadece kari kiz icin degil her ortamda boy lazim confidence fln bi yere kadar cocuklugumdan beri hep yasitlarimdan biraz kisaydim ergenlige erken girdim ve boy artisim 14 yasinda durdu 1-2 yildir ciddi sekilde arastiriyorum full makale okuyorum ll geciren birkac kisiyle de konsutum ve onumuzdeki 3-4 yil icinde bu ameliyati gecirecegim bide amk simdiki nesil ful 185+ ustu kendimi eksik hissediyorum ailem finansal destegimi saglayacak surecide muhtemeln o zmaan uni de olacagim icin yazin gecirecegim refakatcim var duruma göre quadrilateral olabilirm ha bu arada komplikasyon so
runum yok üst govdem alta
gore cok uzun kanat acikligimla boyum arasinda 10cm var torso da uzun
ortamlarda bile boydan ciddiye alınmadığı durumlar oluyor aw. Boyumdan dolayı düşünüyorum siktir et looksmaxing işini . Boy olmayınca tipin etkisini büyük çoğunlunu sikip atıyor

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, jsbera, Deleted member 160098 and 1 other person
Paran var mı bro çünkü LL çok pahalı, bir de ne işle uğraşıyon istikrarlı bir işin var mı ,kaç yaşındasın ? Ameliyat sonrası uzun bir dinlenmeye çıkman gerekiyor (1yıl) Ameliyat süreci, iyileşme süreci derken para konusunda da yeterli olman gerekiyor. Ameliyat parası elindeki bütçenin çoğunu götürmüyorsa süper. Bu ameliyatın etkisini arttırmak istiyorsan altında hatırı sayılır bir arabanın da olması gerekiyor.

• +1
Reactions: Naughty America, yigittsaint and Orcairis
LL yorumlarını okuyup kriz geçirdin mi peki

herşey boy değil
neden bu kadar özgüvensizsin
benim erkek arkadaşım da kısa ama seviyorum

bunu diyenlerin hayatını anlatim

herşey boy değil diyen adam bütün kızlara yazıyor 200-300 tane 1 tanede düşünce " herşey boy değil " diyip kendini avıtuyor.

Neden bu kadar özgüvensizsin diyen lavuk kız arkadaşının yanında daha uzun ve yakışıklı bi lavuk gördüğünde bak bakayım onu kızın yanından nasıl kovuyor

Benim erkek arkadaşımda kısa ama zaten paso amımı siktirip aldatoyorum oda benim sponsorum

yorımları okudukça sinir krizi geçiren tek ben değilimdir umarım

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, meynet, Deleted member 160098 and 8 others
Paran var mı bro çünkü LL çok pahalı, bir de ne işle uğraşıyon istikrarlı bir işin var mı ,kaç yaşındasın ? Ameliyat sonrası uzun bir dinlenmeye çıkman gerekiyor (1yıl) Ameliyat süreci, iyileşme süreci derken para konusunda da yeterli olman gerekiyor. Ameliyat parası elindeki bütçenin çoğunu götürmüyorsa süper. Bu ameliyatın etkisini arttırmak istiyorsan altında hatırı sayılır bir arabanın da olması gerekiyor.
Fazla değil reklamı basılmış yerden bakmışsın ve 6 ay sürüyor

• +1
Reactions: meynet and Naughty America
Fazla değil reklamı basılmış yerden bakmışsın ve 6 ay sürüyor
Dayı bimaxın iyileşme süresi bile 6 ay, bacağın iyileşmesi daha fazladır

• +1
Reactions: Ameliyat Masası
Dayı bimaxın iyileşme süresi bile 6 ay, bacağın iyileşmesi daha fazladır
hep oturursan uzun olur ben bi çok,doktorla konuştum hgh test ve biraz hareketlilik 6 ay gibi bir süreye iniyor

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, piuafl, Naughty America and 1 other person
170 falan
LL ile max 177 olursun kanka tek ameliyatla. O da en üst limit zaten tek kemik için. İkisini de kırdırman lazım daha uzunu için. 177 için de değmez o kadar masraf ve risk

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, true al dajjal, Topkra and 3 others
LL ile max 177 olursun kanka tek ameliyatla. O da en üst limit zaten tek kemik için. İkisini de kırdırman lazım daha uzunu için. 177 için de değmez o kadar masraf ve risk
177yizde noldu yani hiç bişey değişmiyor
82-83 üstü olmadığın sürece sana kimse uzun demeyecek zaten

• +1
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 160098, Aven and 1 other person
para var araba var her sey tamam su an sadece surec sıkıntı 6-9 ay duzgun yuruyemeyecegim

• +1
Reactions: Naughty America
LL yorumlarını okuyup kriz geçirdin mi peki

herşey boy değil
neden bu kadar özgüvensizsin
benim erkek arkadaşım da kısa ama seviyorum

bunu diyenlerin hayatını anlatim

herşey boy değil diyen adam bütün kızlara yazıyor 200-300 tane 1 tanede düşünce " herşey boy değil " diyip kendini avıtuyor.

Neden bu kadar özgüvensizsin diyen lavuk kız arkadaşının yanında daha uzun ve yakışıklı bi lavuk gördüğünde bak bakayım onu kızın yanından nasıl kovuyor

Benim erkek arkadaşımda kısa ama zaten paso amımı siktirip aldatoyorum oda benim sponsorum

yorımları okudukça sinir krizi geçiren tek ben değilimdir umarım
cidden insanlarin cogu farkinda degiller zihinsel aci fiziksel acidan cok daha agir bu yuzden bu ameliyati olacagim

• +1
Reactions: piuafl, dogu and maarda
knk femurdan 11.5 cm uzayan var tek ameliyat ile hem 7cm bile az degil yani

• +1
Reactions: Serialsuicide and maarda
aw 177 yi beğenmiyorsun . Ben keşke 177 olsam boydan bir daha hiç şikayet etmem .Ayakkabı falan giyince 182 falan olursun

Last edited:
  • Hmm...
  • +1
Reactions: Deleted member 160098, Topkra and maarda
Hangi aykkabı lan bu
rastgele bir ayakkabıcıya git biraz yüksek topuklu istiyorum de en kötü 5 cm artıran ayakkabı verir sana. Bulması zor değil

• +1
Reactions: Topkra
he bide shoelift giymekten gotum sikildi bide duztabanim her eve geldigimde ayaklarim
sizliyor ama iyi fraudluyo 4cm tabanli converse konçu yulsek oldugu icin icine bayagi topuk tabanlik giriyor bari arkadaslarim yaninda biraz normal duruyom

• Hmm...
  • JFL
Reactions: true al dajjal and Deleted member 377844
he bide shoelift giymekten gotum sikildi bide duztabanim her eve geldigimde ayaklarim
sizliyor ama iyi fraudluyo 4cm tabanli converse konçu yulsek oldugu icin icine bayagi topuk tabanlik giriyor bari arkadaslarim yaninda biraz normal duruyom
dışardan kötü gözükmezmi ya

• +1
Reactions: true al dajjal and Naughty America
  • +1
Reactions: Deleted member 377844
max 10 2 ameliyatla 17
17 ne aq bildiğin altta incecik uzun bacak üst vücud ise kısa. Aşırı orantısız görüntü olur, estetik görünümü korumak için en fazla 8 cm

Attachments

• görsel_2026-04-27_170040160.png
    görsel_2026-04-27_170040160.png
    655.1 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: true al dajjal and yyk117
reis bol sans boy gercekten cok onemli

• +1
Reactions: Ameliyat Masası and Naughty America
17 ne aq bildiğin altta incecik uzun bacak üst vücud ise kısa. Aşırı orantısız görüntü olur, estetik görünümü korumak için en fazla 8 cm
Knk vucut birbiyle o kadar orantili değil tabi 17cm fazla ama ust govdesi bacak boyuna gore uzun kalliyorsa normal durabilir birsürü tanidigim asiri uzun bacakli insan var biz onlara bakinca bacakları ne kadarda uzun diyoruz aa baksana gövdesi bacagina gore ne kadar kisa demiyoruz insan gozu cidden boyle seyleri pek detayli algilayamiyor belki uzerinde kiyafetin yokken vucut bir bütünken biraz siritabilir

Bak bu duruma bu adam cok iyi ni ornek 15cm uzamis ama normal duruyor cunku kollari uzun bide govdenin boyla alakası dusundugunuzden cok daha az onemli olan wingspan

• +1
  • Hmm...
Reactions: Ameliyat Masası, true al dajjal and Deleted member 377844
  • JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, true al dajjal, piuafl and 1 other person

• JFL
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 160098, Gordon Freeman and 3 others
shoe lifterlerle 190a fraudlayan biz
karı gibi ilgi orospusu olan biz
170 ve 177 arasındaki fark ltn ve mtn arasindaki fark gibi bisi
Birinde fiziksel özelliğinden zorbalanip birseylerden mahrum kaliyosun diğer seçenekte de ortalamasın fark büyük ank

• +1
  • JFL
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 160098, Gordon Freeman and 5 others
Baba 1.70
Anne 1.55
O sırada barefoot morning heighti 6'4 olan bizzo

1000044954

• JFL
Reactions: Ameliyat Masası, meynet, Deleted member 160098 and 7 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Gordon Freeman, true al dajjal and 3 others
Maarda chadmanletle iletisimin var mi @maarda

• JFL
  • So Sad
Reactions: maarda, true al dajjal, Gordon Freeman and 1 other person
uzun bacak daha estetik ve belli olmuyor eğer yapan kişinin kolları kısa dğeilse

• +1
Reactions: Orcairis
taylandda bayagı ucuz la

90 üstü değilsen kimse sana uzun demeyecek 😢✌️

• JFL
  • +1
Reactions: NoxInfernum and Serialsuicide