Limb Lengthening olucam

muhtemeln bu türk subforumda bu ameliyati ilk ben geciriciem
Daha önce angutoid ve @chadmanlet04 bu ameliyatı oldu. Chadmanletin ameliyatı başarılı geçti şuan 180 boyunda mutlu bir hayata sahip ve forumu bıraktı, Angutoid ise parası olmadığından en ucuz doktora yaptırmayı tercih etti ama yağ embolisinden vefat etti.

• JFL
Reactions: Ameliyat Masası, Serialsuicide, Naughty America and 2 others
muhtemeln bu türk subforumda bu ameliyati ilk ben geciriciem ciddi bi yazi olucak
-Boy cidden asiri brutal bisey hayatin her noktasinda etkisi oluyor facecard fln hic bi sekilde kurtarmiyor gecen bi tane kiz beni arkadasimin storysinde gorup begenmis tas gibi kiz baya arkadasimi falan darlamis instami almis eklestik fln ertesi gun sans eseri kizla yolda karsilastik kiz gidip arkadasima bu biraz kisa sanki ya falan demis amk htb kizi boyumdan dolayi kaybettim böyle seyler cok koyuyo ama sadece kari kiz icin degil her ortamda boy lazim confidence fln bi yere kadar cocuklugumdan beri hep yasitlarimdan biraz kisaydim ergenlige erken girdim ve boy artisim 14 yasinda durdu 1-2 yildir ciddi sekilde arastiriyorum full makale okuyorum ll geciren birkac kisiyle de konsutum ve onumuzdeki 3-4 yil icinde bu ameliyati gecirecegim bide amk simdiki nesil ful 185+ ustu kendimi eksik hissediyorum ailem finansal destegimi saglayacak surecide muhtemeln o zmaan uni de olacagim icin yazin gecirecegim refakatcim var duruma göre quadrilateral olabilirm ha bu arada komplikasyon so
runum yok üst govdem alta
gore cok uzun kanat acikligimla boyum arasinda 10cm var torso da uzun
Boy kaç ve senin yaş neydi la

Beyler ll sonrası ağırlık kaldırmadır koşmadır vs nasıl? bir de yıllar sonra 10 20 yıl sonra yaşlanınca bel göt sikilmesin? Ben de 174üm ll olmaya mı yükselsem para biriktirsem diyorum son zamanlar