lise ilk gun (dun atmayı unuttum)

itsoverandthatsokey

itsoverandthatsokey

Bronze
1. herkes ltn gözlüklü nerd
2. yanlıslıkla 3 kızın çarptım
3.11 12 ler pencereden bizi ızlıyo aq
4. derse geç kaldım hoca delırdı
5. sıkıcı
6. cicibebe yok
7. ortam ortalama

• +1
  • JFL
Reactions: Kayra139, auitistsurvior and divisionpanzerfaust
liseye gidecek herkes calısıp en iyi gidebilecegi en yuksek puanlı liseye gitmesi lazımdır erkekler daha cok cirkin olacagı icin rekabetiniz az olacak kucuk caplı bir geomaxxing deneyimi yasayacaksınız ve esek gibi bisi degilseniz eliniz amcıga degecektir

• +1
Reactions: churmaxxed and Auchelius
liseye gidecek herkes calısıp en iyi gidebilecegi en yuksek puanlı liseye gitmesi lazımdır erkekler daha cok cirkin olacagı icin rekabetiniz az olacak kucuk caplı bir geomaxxing deneyimi yasayacaksınız ve esek gibi bisi degilseniz eliniz amcıga degecektir
kızlarda çirkin oluyor ama

• +1
Reactions: auitistsurvior
kızlarda çirkin oluyor ama
dogru dedin

hmtb fosforkalemsu karı yoksa over kızlarda erkeklerde cirkinse

midesizler icindir benim taktik o zaman

• +1
Reactions: Auchelius and jauscope
dogru dedin

hmtb fosforkalemsu karı yoksa over kızlarda erkeklerde cirkinse

midesizler icindir benim taktik o zaman
lise zamanı slayleyebilcek kadar yakışıklı olanlara çok imreniyorum ben ascendlediğimde lise çoktan bitmişti
lowt tipim yüzünden tüm lise sahteden gay iftirası atıp zorbalamışlardı insanlar acımasız

• +1
Reactions: churmaxxed, Serialsuicide and auitistsurvior
lise zamanı slayleyebilcek kadar yakışıklı olanlara çok imreniyorum ben ascendlediğimde lise çoktan bitmişti
lowt tipim yüzünden tüm lise sahteden gay iftirası atıp zorbalamışlardı insanlar acımasız
aynısı

ben acıga gectim iki senem var full ritailn overdoselayıp calısıyorum okulda arkadas cevrem cok yoktu diye

• +1
Reactions: Auchelius and jauscope
aynısı

ben acıga gectim iki senem var full ritailn overdoselayıp calısıyorum okulda arkadas cevrem cok yoktu diye
şimdi aynı insanlar çok farklı davranıyor hayat garip cidden arkamdan konuşan çocuk kanka muamelesi çekiyor

aynısı

ritalin overdoselamak sorun çıkarmaz mı la yan etkisi falan yok mu?

• +1
Reactions: Auchelius and auitistsurvior
  • +1
Reactions: Auchelius and Serialsuicide
aynısı

kalkmamışmıydı açığa geçmek la

• +1
Reactions: İNTİKAM VAKTİ and auitistsurvior
tanıdık mı var:lul:
yok kanka tehdit ettim mecbur almak zorundalar ikinci secenek yok

ciddili soruyosan memuruna gore degisir bize iyisi geldi aldılar

• +1
Reactions: Serialsuicide
bu cici bebe espirisi yapan salak orosbu cocuklarının anasını iyi bir götten sikmek gerek zaten çok mu komisiniz siz

• +1
Reactions: Neokrinshaaa
bu cici bebe espirisi yapan salak orosbu cocuklarının anasını iyi bir götten sikmek gerek zaten çok mu komisiniz siz
ayip oluyo knk cicibebemi koymamissiniz

• JFL
Reactions: Resistance.