LISEDE AM SIKEMEDIYSEN HAYATIN BITTI.

Aven

Aven

Larp
INSANLARLA ILETISIMIN LISEDE OLDUGU KADAR SAF VE KOLAY OLDUGU BASKA HICBIR KURUMLA KARSILASAMAYACAKSIN.

EGER ICINE DONUK BIRIYSEN LISEDEN SONRA INSANLARLA BAG KURMA SANSINI TAMAMEN KAYBEDERSIN

LISEPILL.

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: therealdeal877, Duck Eats Bagel, wills and 7 others
lise pandemiye denk geldi :feelswhy::feelswhy::feelswhy:

• So Sad
  • +1
Reactions: therealdeal877, Duck Eats Bagel, Auchelius and 4 others
INSANLARLA ILETISIMIN LISEDE OLDUGU KADAR SAF VE KOLAY OLDUGU BASKA HICBIR KURUMLA KARSILASAMAYACAKSIN.

EGER ICINE DONUK BIRIYSEN LISEDEN SONRA INSANLARLA BAG KURMA SANSINI TAMAMEN KAYBEDERSIN

LISEPILL.
KIz eli bile tutamayan noluyo

• So Sad
  • +1
Reactions: Duck Eats Bagel, jauscope and flows5991
yok böyle bir şey beyler

• +1
  • JFL
  • WTF
Reactions: Zodiac, Aven, wills and 4 others
SİKEMEDİM VE UTANILACAK BİR ŞEY YOK

SİKME ŞANSIM VAR MIYDI EVET AMA KIZIN BACAKLARI KILLIYDI ŞİŞKOYDU KENDİME YEDİREMEDİM GURUR YAPTIM UTANGAÇTIM

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Duck Eats Bagel, IlI and 10 others
Cope aq sokakta kizlarin yanina gidip insta isteyin

• +1
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, Duck Eats Bagel, IlI and 7 others
yaş kaçtı

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, growthplatessss111, Duck Eats Bagel and 14 others
Cope aq sokakta kizlarin yanina gidip insta isteyin
Şunu chad yapsa yine tacizci damgası yer andaval gibi yapmayın şunu bir gün para cezasını alırısınız size cezayı sokan kız da o parayla jigoloya gider

• Hmm...
  • JFL
  • Woah
Reactions: Zodiac, Duck Eats Bagel, Serialsuicide and 1 other person
Şunu chad yapsa yine tacizci damgası yer andaval gibi yapmayın şunu bir gün para cezasını alırısınız size cezayı sokan kız da o parayla jigoloya gider
Aynen knk insta istedi diye para cezası alcak

• JFL
Reactions: Zodiac, Duck Eats Bagel, Serialsuicide and 3 others
Kardesim kizlarin cinsel istegi olmadigini dusunuyor 😞

Aslinda gercekte olan: kiz seni suzuyor karar veriyor evet hayir diye

Bazilari utanctan nefes nefese kaliyor kizariyor

Hayir kimse tacizci var diye bagirmiyor 😞

Ve hayir chad does what chad wants

• +1
Reactions: Zodiac, Duck Eats Bagel, why not me? and 3 others
Minibüs parasını ödedi diye 3 yıl ceza yiyen Taner Sins’e ne olacak peki.

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, Duck Eats Bagel, anathema and 2 others
Taşak geçtim çok kıt bir herifsin harbi , bir bilgim yok hukukla ilgili

Last edited:
Kardesim kizlarin cinsel istegi olmadigini dusunuyor 😞

Aslinda gercekte olan: kiz seni suzuyor karar veriyor evet hayir diye

Bazilari utanctan nefes nefese kaliyor kizariyor

Hayir kimse tacizci var diye bagirmiyor 😞

Ve hayir chad does what chad wants
Çoğu kız reelde görünce aha keşke şununla sevişsem diye düşünmüyordur erkekler kadar , bağırmasa bile rahatsız oluyor çoğu ayrıca statusmaxxed değilsen chad olsan da seni reddeden kızlar yine olur

Taşak geçtim çok kıt bir herifsin harbi , bir bilgim yok hukukla ilgili
Olm senin geçtiğin taşşağı sikerim normal yazı yazıyon tepki gelince taşşak geçtim diyon amk şaka olduğunu anlama ihtimalimiz yok

• +1
  • JFL
  • Love it
Reactions: -BayHarbourButcher, Zodiac, Duck Eats Bagel and 3 others
lisede dönen zorbalık hiçbir yerde yok knk ne saf iletişim ne anlatıyon bra sen :lul:

• +1
Reactions: Resistance. and Zodiac
daha 1 yılım var daha 1 yılım vardaha 1 yılım var daha 1 yılım vardaha 1 yılım var daha 1 yılım vardaha 1 yılım var daha 1 yılım vardaha 1 yılım var daha 1 yılım vardaha 1 yılım var daha 1 yılım vardaha 1 yılım var daha 1 yılım vardaha 1 yılım var daha 1 yılım vardaha 1 yılım var daha 1 yılım vardaha 1 yılım var daha 1 yılım vardaha 1 yılım var daha 1 yılım vardaha 1 yılım var daha 1 yılım vardaha 1 yılım var daha 1 yılım var:feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy::feelswhy:

Minibüs parasını ödedi diye 3 yıl ceza yiyen Taner Sins’e ne olacak peki.
taner 2027 28 gibi çıkmıcakmıydı la hapisten

Olm senin geçtiğin taşşağı sikerim normal yazı yazıyon tepki gelince taşşak geçtim diyon amk şaka olduğunu anlama ihtimalimiz yok
Senin tepkin sence sikimde mi knk embesil olma diye yazıyorum ikidir aynı şey 5 yaşında kulaklarımın değiştiğini yazdım taşak olduğu gayet açıktı tiradda kafanı sikeyim grey mrey diyorsun bir de embesil olmayan insan ayıkır yazdıklarımı

Senin tepkin sence sikimde mi knk embesil olma diye yazıyorum ikidir aynı şey 5 yaşında kulaklarımın değiştiğini yazdım taşak olduğu gayet açıktı tiradda kafanı sikeyim grey mrey diyorsun bir de embesil olmayan insan ayıkır yazdıklarımı
Ananı sikim

• So Sad
Reactions: meynet

LISEPILL.
brutal lisepill amk harbi

ananızın amına koyim 15 tane erkek var 1 tane kız yok sınıfta zaten

• JFL
Reactions: senualF, Zodiac and Serialsuicide

LISEPILL.
liseyi 9un 1ci ayında bıraktım

• Woah
Reactions: Serialsuicide