Fridx
Exotic Ethnic
Selam ben lise 1 in ilk 6 aylarinda herkes benle dalga geciyordu
Tipimle,boyumla,giyimim,konusmam,her hareketim ya
Sadece erkekler degil kizlarda
HOCALAR BILE GULUYORDU
Kendime lukusmeks.org aka doktorlar piskologlar org tarafindan endi diye bir teshis konulmustu.Herkes bana knk sen cok ndsin over brutal acimasiz diyordu (orgda)
Lisede heryerden dislaniyordum ve cucklaniyordum
bu durum canimi cok sikmisti ve bir cozum aramaya basladiydim,bir baktigimda koridorda bir panoda futbol turnuvasi afisi gormustum.
Bizim sinifin takiminda oynicak kisi eksikti cunku sinif basketci uzun htn mustafalarla doluydu
Bu sekilde takimda yerimi kazandim ve heergun sabah 6 da kalkip yuzume buz surup antrenmana ciktim
3 ay boyunca bunu yaptim ve futbolda gelistim
Sonra BUYUK GUN geldi OKUL TURNUVASI
grup asamasinda cok kolayca gectik ama finalde karsi takimda cucklandigim chad 197 forvet hamza vardi
Ben incel nd rageimi acarak cocuktan topu calip beslik attim (herkes oooooyyy dedi)
Kaleye dogru kostum ve sutu caktim 90 a girdi
Ve cok sukur futbol turnuvasini kazandirttim
O GUNDEN BERI ALDIGIM SAYGI SEVGI INANILMAZ KANTINCI MAHMUT ABI BILE BELESE TOST VERIYOR HER SABAH
INGILIZCE HOCAMI SIKTIM VE AM USTU GOT SIKIYORUM
ARTIK NT,SOSYAL VE SMV GODUM
futbol oynayin.
Tipimle,boyumla,giyimim,konusmam,her hareketim ya
Sadece erkekler degil kizlarda
HOCALAR BILE GULUYORDU
Kendime lukusmeks.org aka doktorlar piskologlar org tarafindan endi diye bir teshis konulmustu.Herkes bana knk sen cok ndsin over brutal acimasiz diyordu (orgda)
Lisede heryerden dislaniyordum ve cucklaniyordum
bu durum canimi cok sikmisti ve bir cozum aramaya basladiydim,bir baktigimda koridorda bir panoda futbol turnuvasi afisi gormustum.
Bizim sinifin takiminda oynicak kisi eksikti cunku sinif basketci uzun htn mustafalarla doluydu
Bu sekilde takimda yerimi kazandim ve heergun sabah 6 da kalkip yuzume buz surup antrenmana ciktim
3 ay boyunca bunu yaptim ve futbolda gelistim
Sonra BUYUK GUN geldi OKUL TURNUVASI
grup asamasinda cok kolayca gectik ama finalde karsi takimda cucklandigim chad 197 forvet hamza vardi
Ben incel nd rageimi acarak cocuktan topu calip beslik attim (herkes oooooyyy dedi)
Kaleye dogru kostum ve sutu caktim 90 a girdi
Ve cok sukur futbol turnuvasini kazandirttim
O GUNDEN BERI ALDIGIM SAYGI SEVGI INANILMAZ KANTINCI MAHMUT ABI BILE BELESE TOST VERIYOR HER SABAH
INGILIZCE HOCAMI SIKTIM VE AM USTU GOT SIKIYORUM
ARTIK NT,SOSYAL VE SMV GODUM
futbol oynayin.