LL hakkında lifefuel

nevaevametheratall

nevaevametheratall

titanium addict
2 klinikle konuştum, türkiyede tek bacak için 15 bin usd, çift bacak için tek seferde 28 bin usd istiyorlar. (eksternal fiksatör)
tabii yine çok aşırı az bir rakam değil fakat muhtemelen düşündüğünüz kadar da yüksek değildir, en azından benim için böyleydi.
duymaya ihtiyacı olan biri varsa diye yazıyorum.

• +1
Reactions: pashanimair, churmaxxed, Resistance. and 2 others
2 klinikle konuştum, türkiyede tek bacak için 15 bin usd, çift bacak için tek seferde 28 bin usd istiyorlar. (eksternal fiksatör)
tabii yine çok aşırı az bir rakam değil fakat muhtemelen düşündüğünüz kadar da yüksek değildir, en azından benim için böyleydi.
kaç cm uzatıyorlar?

• +1
Reactions: pashanimair and why not me?
  • +1
Reactions: pashanimair and nevaevametheratall
14-16
16-20 de pek cok örnek var ama çok daha uğraştırıcı ve tehlikeli
knk 182 guvenli olan benim icin + daha ucuz.

182 gercekten uzun, yani insanlarin cogu yalan soyledigi anlasilmiyor ama 182 + iyi postur + body cok farkli duruyor,

cope ?

fiyatlar dahada dusecek, surgery ucuzluyor.

pahali olan kisimlar, ilk hafta sonra evde veya klinigin merkezinde kaliyorsun ( pahali olan kisim )

home recovery + double ll + nail removel max 2 yil icinde trde 20k iyi doktorlar olacagini dusunuyorum, en iyi kliniklerden biri secilen afa klinikte 30-40k filandi,

eu 50k eur olabilir, total.

usa 100k ( bence aptallik )

life fuel,

• +1
Reactions: nevaevametheratall
180cm boyum var LL yapmaya değer mi acaba? :unsure::unsure::unsure:

• Hmm...
Reactions: pashanimair
180 kısa

Orig 385x71938ae411331dfeff7ab9f073224c401f100e93660

• +1
Reactions: auitistsurvior
knk 182 guvenli olan benim icin + daha ucuz.

182 gercekten uzun, yani insanlarin cogu yalan soyledigi anlasilmiyor ama 182 + iyi postur + body cok farkli duruyor,

cope ?
doğru bu arada 182 boy gerçekten uzun amk coğu kişi boyunu larplıyor.

1758985621675
(183 btw)

iş yerinde 185 adamla konusmustum o bile deve gibi duruyordu 187 eleman vardı okulda azıcık daha uzun olsa kapıdan geçemeyecekti 182-183 den itibaren boydan ziyade artık face odaklı olmak gerekiyor.

• +1
Reactions: nevaevametheratall, pashanimair and Serialsuicide