divisionpanzerfaust
Kâfirin vatanı göz yaşıyla dolsun
kara bayragimiz dalgalanacak
Last edited:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
ya bi siktir git şurdan orospu çocuğu her threadde sana tcc videosu atmaktan anana sövmekten yoruldum bi sen yorulmadınenver benim piç
bu nasıl soru amına koyduğumun çocuğu aklını kullansan cevaplayacan zatenbroke türkçem ile anlatmaya calisicam umarim anlarsiniz.
diyelim 175 bir erkeksin 85 kiloda falan takiliyon sisman durursun ll oldun ve 185 falan oldun desek dogal olmayan bir sekilde boyun uzadigi icin 185 halinle 85 kiloda hala sisman mi durursun?
@MogEater @maarda @recai iskender
@menas
ya salak piç sadece bacagin uzamiyormu salak ocbu nasıl soru amına koyduğumun çocuğu aklını kullansan cevaplayacan zaten
Yesbroke türkçem ile anlatmaya calisicam umarim anlarsiniz.
diyelim 175 bir erkeksin 85 kiloda falan takiliyon sisman durursun ll oldun ve 185 falan oldun desek dogal olmayan bir sekilde boyun uzadigi icin 185 halinle 85 kiloda hala sisman mi durursun?
@MogEater @maarda @recai iskender
@menas
bende onu diyprum zaten amın oğluya salak piç sadece bacagin uzamiyormu salak oc
cevabi soyle amin oglu hala daha adam sisman dururmubende onu diyprum zaten amın oğlu
cevabı söylemiyom kendin düşün bana söulr tamam mıcevabi soyle amin oglu hala daha adam sisman dururmu
ozur dilerim kanka affedesincevabı söylemiyom kendin düşün bana söulr tamam mı
ulan amına koyduğumun oğlu kendin de diyorsun sadece bacaklar uzuyor diye eğer bir adamın göbeği varsa (bildiğin üzere göbek bacak bölgesinde değil) ve sadece bacaklar uzuyorsa göbeğinde bir değişiklik olur mu
ataturk ll@IlI falan mı ameliyat oluyor anlamadım
Enver daha iyi saint enverataturk ll