BladerFlame
Gold
Title
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari

İntihar mı ederdin yoksa hayattan bir beklentin olmadan yaşarmıydınnapak reis seçenek var mı? ama yani ltn altı olmakta zor yani
ltn altı olsam şimdi iki olasılık var bpyi öğrenmeden hayatıma sürekli çevremdeki arkadaşların "kanki kızlar tipe bakmıyor zaten ya" copelarıyla devam ederdimİntihar mı ederdin yoksa hayattan bir beklentin olmadan yaşarmıydın
Amk insanlar kanki kızlar tipe bakmıyor ya copesine nasıl inanabiliyor anlamıyorum böyle bir şeyin olmadığı hipergaminin gerçek olduğu o kadar bariz bir gerçek ki azıcık düşünen çevresine bakan sorgulayan insanlar bunu fark edebilir çok zeki olmaya ya da çok sorgulamaya gerek yok ama buna rağmen kızlar tipe bakmıyo ki diyen bunu savunan bir sürü insan varltn altı olsam şimdi iki olasılık var bpyi öğrenmeden hayatıma sürekli çevremdeki arkadaşların "kanki kızlar tipe bakmıyor zaten ya" copelarıyla devam ederdim
eğer bp öğrenirsekte rope değilde büyük ihtimal tüm parayı estetiğe basardım
Paranın olup olmamasına bağlıTitle
kanka valla şeye kanabiliyorsun böyle anormal kısa veya çirkin bi adamın manita yapması falan o sıralar lifefuel oluyorAmk insanlar kanki kızlar tipe bakmıyor ya copesine nasıl inanabiliyor anlamıyorum böyle bir şeyin olmadığı hipergaminin gerçek olduğu o kadar bariz bir gerçek ki azıcık düşünen çevresine bakan sorgulayan insanlar bunu fark edebilir çok zeki olmaya ya da çok sorgulamaya gerek yok ama buna rağmen kızlar tipe bakmıyo ki diyen bunu savunan bir sürü insan var![]()
asgari ücretle gecinseydim ya shooting yada rapeTitle
Paranın olması neyi değiştiricek ki lltn altıysan hiç bi surgery seni ascendlemezParanın olup olmamasına bağlı
Lowcl olmak nasıl bir his hayat güzel miOlm cok kötü olurdu yasayana sabır cidden lazım üzücü harbi
Abartma.Paranın olması neyi değiştiricek ki lltn altıysan hiç bi surgery seni ascendlemez