Lltn veya daha aşağısı olsaydınız ne yapardınız?

Kaybedicek hicbisey yok elime silahi alir elliot luk yapardim:BLAPBLAP::BLAPBLAP::lul::lul:

• +1
  • JFL
Reactions: alkims, letrozoleabusing324, IranicBvll and 2 others
napak reis seçenek var mı? ama yani ltn altı olmakta zor yani

• +1
Reactions: herson, erlang and BladerFlame
napak reis seçenek var mı? ama yani ltn altı olmakta zor yani
İntihar mı ederdin yoksa hayattan bir beklentin olmadan yaşarmıydın

• +1
Reactions: erlang and EK0
İntihar mı ederdin yoksa hayattan bir beklentin olmadan yaşarmıydın
ltn altı olsam şimdi iki olasılık var bpyi öğrenmeden hayatıma sürekli çevremdeki arkadaşların "kanki kızlar tipe bakmıyor zaten ya" copelarıyla devam ederdim

eğer bp öğrenirsekte rope değilde büyük ihtimal tüm parayı estetiğe basardım

• +1
Reactions: herson, erlang and BladerFlame
ltn altı olsam şimdi iki olasılık var bpyi öğrenmeden hayatıma sürekli çevremdeki arkadaşların "kanki kızlar tipe bakmıyor zaten ya" copelarıyla devam ederdim

eğer bp öğrenirsekte rope değilde büyük ihtimal tüm parayı estetiğe basardım
Amk insanlar kanki kızlar tipe bakmıyor ya copesine nasıl inanabiliyor anlamıyorum böyle bir şeyin olmadığı hipergaminin gerçek olduğu o kadar bariz bir gerçek ki azıcık düşünen çevresine bakan sorgulayan insanlar bunu fark edebilir çok zeki olmaya ya da çok sorgulamaya gerek yok ama buna rağmen kızlar tipe bakmıyo ki diyen bunu savunan bir sürü insan var:lul:

• +1
  • JFL
Reactions: zeta_mogging, EK0 and erlang
Olm cok kötü olurdu yasayana sabır cidden lazım üzücü harbi

• So Sad
  • +1
Reactions: jsbera, BladerFlame and erlang
Amk insanlar kanki kızlar tipe bakmıyor ya copesine nasıl inanabiliyor anlamıyorum böyle bir şeyin olmadığı hipergaminin gerçek olduğu o kadar bariz bir gerçek ki azıcık düşünen çevresine bakan sorgulayan insanlar bunu fark edebilir çok zeki olmaya ya da çok sorgulamaya gerek yok ama buna rağmen kızlar tipe bakmıyo ki diyen bunu savunan bir sürü insan var:lul:
kanka valla şeye kanabiliyorsun böyle anormal kısa veya çirkin bi adamın manita yapması falan o sıralar lifefuel oluyor

foruma ilk geldiğim zamanlarda açmıştım bi thread dışarı çıkmıştım amk herkes 170 yanındaki kızlarda 170 falan dedim bu nasıl oluyor

ben yinede bi seviyeye kadar herkesin alıcısı olduğuna inanıyorum ama ltn altı için bilemiyorum

• +1
Reactions: herson, Trenmaxx1, BladerFlame and 1 other person
Paranın olması neyi değiştiricek ki lltn altıysan hiç bi surgery seni ascendlemez
Abartma.

Sub5 altı çok deforme bir yüzün yoksa hardmaxla düzeltilerbilir.

Recession çözmek kolay.

• Hmm...
Reactions: BladerFlame
Yarın bi değişiklik yapıp evden cıkıp cold approach denicem en az 20 kiside denemek hedefim yazıcam sonucları

• +1
Reactions: pardonriki, jsbera and BladerFlame
1000021953