loklokmax hakkında (ağır sızofrenı ıcerır)

underbite_hater

underbite_hater

Banned
1763928337371

beyler usttekı benım ve saf malatyalıyım malatya genıde ozurlu oluyor neyse loklokmaxıng dunyanın en sacma seyı bence cunku bı kızla tanısmak ıcın yanına gıttıgınızde 30sn boyunca kıza kasılarak baktıgınızda kız kendı aklında lm edıt muzıklerı calmayacak sadece burnunuzdakı sıyah noktaları sayıp kalacak tamam dıs gorunus onemlı ama bı bankayı yuzunle degıl aklınla soyarsın yanı kısaca lmyı bırakın primal gecın sacma oldu muhabbet ama anladınız demek ıstedıgımı ıyı kafayla yazmıyorum ztn - ahmet kaya

• +1
Reactions: Resistance.
Kanka sen çok haklısın bu subforumun mod’u olman gerekiyor sen ve @Atsizz öğretileri ile ilim yuvasına çevirirsiniz.

Attachments

• IMG_7175.jpeg
    IMG_7175.jpeg
    348.2 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 271452, Atsizz, flows5991 and 7 others
@Atsizz şu threadlerinden aç artık yeni kardeşlerimiz alim görsün

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 271452, BugraSA, Atsizz and 5 others
Kanka sen çok haklısın bu subforumun mod’u olman gerekiyor sen ve @Atsizz öğretileri ile ilim yuvasına çevirirsiniz.
Patladım amk

• +1
  • JFL
Reactions: Trenmaxx1, Auchelius and urlordd
View attachment 4356466

beyler usttekı benım ve saf malatyalıyım malatya genıde ozurlu oluyor neyse loklokmaxıng dunyanın en sacma seyı bence cunku bı kızla tanısmak ıcın yanına gıttıgınızde 30sn boyunca kıza kasılarak baktıgınızda kız kendı aklında lm edıt muzıklerı calmayacak sadece burnunuzdakı sıyah noktaları sayıp kalacak tamam dıs gorunus onemlı ama bı bankayı yuzunle degıl aklınla soyarsın yanı kısaca lmyı bırakın primal gecın sacma oldu muhabbet ama anladınız demek ıstedıgımı ıyı kafayla yazmıyorum ztn - ahmet kaya
Tamam kardeşim Allaha emanet ol varmı bi istegin

• JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 271452, elemancomeback31, Serialsuicide and 2 others
View attachment 4356466

amını dalağını siktigim bunu demek için mi geldin siktirgit deletele tiktoguna dön fare kılıklı orospu evladı

• JFL
Reactions: Deleted member 136914, Yagiz8928, szenn and 1 other person
Lütfen hesabı sil ve siktir git tavsiye veriyo bi de amına kodumun malı

• +1
Reactions: Deleted member 136914 and Serialsuicide
her hafta daha kötüsü geliyo amk :lul:

• JFL
Reactions: Deleted member 136914, flows5991, senualF and 4 others
  • JFL
Reactions: Deleted member 271452, Yagiz8928, Atsizz and 3 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Deleted member 271452, Yagiz8928, Deleted member 136914 and 3 others
kola alsana bakkaldan
Bune ananın amı bune cevap verdiğim için utanıyorum şuan kendimden senin anneni taşşaklarımın arasında boğmak istiyorum şuan

• JFL
Reactions: Serialsuicide
Bune ananın amı bune cevap verdiğim için utanıyorum şuan kendimden senin anneni taşşaklarımın arasında boğmak istiyorum şuan
sümüklü böcek

Philtrum un tecavüze uğramış

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Resistance. and szenn
Vah kardeşim eşşek kardeşim diye başlar gider
Yanlışın var kesin gene sövüp sayardı ama öyle basit cümleler kurmak yerine ufkumuzu ve bilgi ağacımızı geliştirecek türden. Bide gene Resistance söverdi herhalde.

@Resistance. vs @Atsizz

Attachments

• IMG_7178.jpeg
    IMG_7178.jpeg
    337.1 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Deleted member 271452, Atsizz, Deleted member 230330 and 3 others
olm sümüklü böcek ne yaşın kaç senin amk

olm sümüklü böcek ne yaşın kaç senin amk
yaw napayım kanka boyle ucube bı ortamda cıddıye almam daha komık olmazmı sence özurlumusun sen amk cımbızı

View attachment 4356466

Neden özellikle ahmet kaya? Niye böyle bir seçim yaptın underbite hater? Kafan güzel mi? Oha bu havalı biraz iyiki belirttin 14 yaşında alkol içip kafanı güzel yaptın helal primal işinide iyi dedin bizim aklımıza gelmedi başlayalım bari sen diyosan

View attachment 4356466

Recessed infra amcık dudak büyük burun küçük skull amınoğlu frame he bide kürt bb

• JFL
Reactions: Serialsuicide, -BayHarbourButcher, Yagiz8928 and 1 other person
Neden özellikle ahmet kaya? Niye böyle bir seçim yaptın underbite hater? Kafan güzel mi? Oha bu havalı biraz iyiki belirttin 14 yaşında alkol içip kafanı güzel yaptın helal primal işinide iyi dedin bizim aklımıza gelmedi başlayalım bari sen diyosan
Hay allah

mezarından kalktı höst amk
qnq bak şimdi dopamin detoxu yapcam insta twitter tiktok doomscroll yok ok? ders var forum var ders var o akadar ok silcem

• JFL
  • Love it
Reactions: Trenmaxx1, Deleted member 230330 and Resistance.
qnq bak şimdi dopamin detoxu yapcam insta twitter tiktok doomscroll yok ok? ders var forum var ders var o akadar ok silcem
Günün her dakikası buraya bakmak icin kalbin atıyor biliyoruz :forcedsmile:

• JFL
Reactions: kökleyicifallik
View attachment 4356466

fotodan sonra DNRD
2-3 kelime daha okudumda kimsenin kıza kasıldıgı yok kız kasılsın aq kızlar gelmiyorsa sorun vardır bir yerde

amınakoyim bu looksmax olayındaki herkes malatyalılan

ben malatyalım
eneskarduya malatyalı
mezo malatyalı

bi kaç kişi daha vardı aslen olan heryerdeyiz amk
malatyacel

• +1
Reactions: bera45
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Auchelius and kökleyicifallik
  • JFL
Reactions: anathema, Deleted member 271452, Serialsuicide and 6 others
Herhalde bi vs dönecek @Resistance.
Kürtlerin varlığını sikeyim,

Hiç bir kürt cesur değildir dolayısıyla hiç bir kürt samimi değildir.

Eğer cesur değilsen sevemezsin, hakikatı kavrayamazsın.

O yüzden önce cesur olan biz Türkler sonra kölelerimiz kürtler gelir @Resistance.

• JFL
Reactions: Deleted member 271452, Serialsuicide, why not me? and 3 others

Attachments

• IMG_7207.jpeg
    IMG_7207.jpeg
    220.5 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Serialsuicide, Yagiz8928, Resistance. and 1 other person
Kürtlerin varlığını sikeyim,

Hiç bir kürt cesur değildir dolayısıyla hiç bir kürt samimi değildir.

Eğer cesur değilsen sevemezsin, hakikatı kavrayamazsın.

O yüzden önce cesur olan biz Türkler sonra kölelerimiz kürtler gelir @Resistance.
He

Attachments

• 5278172_IMG_4484.jpeg
    5278172_IMG_4484.jpeg
    772.4 KB · Views: 0
  • JFL
  • Hmm...
Reactions: Serialsuicide, Atsizz, why not me? and 2 others
View attachment 4356466

loklokşokşlok sikicem o gotunu artık

• JFL
Reactions: why not me?

Users who are viewing this thread

Back