Ratonnn
Iron
fikirlerinizi merak ediyorum aga @menas @maarda @recai iskender @yadih @orbitalover @divisionpanzerfaust
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
fikirlerinizi merak ediyorum aga @menas @maarda @recai iskender @yadih @orbitalover @divisionpanzerfaust
Tüm mediterranid ırklar bence, over for mayocel boy konusunda iş farklı sadecefikirlerinizi merak ediyorum aga @menas @maarda @recai iskender @yadih @orbitalover @divisionpanzerfaust
Boy konusu zaten ataları sayesinde hunt successleri yüksek bir ırk mayocellerTüm mediterranid ırklar bence, over for mayocel boy konusunda iş farklı sadece
Aferin lan dalyarrak, over for mayocellakdeniz veya herhangi bir akdeniz + nordik melezi (e.g. north atlantid)
Kanka bence 2 ırkın karışımı çok daha iyi sonuç doğuruyor latino/Mediterranean veya nordid olabilir çok basit örnek vereyim çiko Brezilya Polonya kırması ama caucasianlarda çok şanslı oluyor aralarından iyisi çıktığında örneğin Jordan. Bu saydıklarım bence en iyi etnik köken/ feno belki slavda eklenebilirfikirlerinizi merak ediyorum aga @menas @maarda @recai iskender @yadih @orbitalover @divisionpanzerfaust
Niye laAvi değişin
Knk günlük herkesin aviyi bgm yaptırıyozNiye la
Nasil olduKnk günlük herkesin aviyi bgm yaptırıyoz![]()
Çok iyiNasil oldu
Amk adam intihar etmek le alakalı başlık açmış oraya bunu atıyorsun ucube yaratıkÇok iyi
Ben bgm'in öyle bi thread attığını görmedimAmk adam intihar etmek le alakalı başlık açmış oraya bunu atıyorsun ucube yaratık
Ben bgm'in öyle bi thread attığını görmedim
Gülmüştür belki random ya
Knk adam 6 sayfa boyunca kendimi öldürücem diyor kimse ikna edemiyo o sırası mı orda aqGülmüştür belki random ya
PM atarım bi araKnk adam 6 sayfa boyunca kendimi öldürücem diyor kimse ikna edemiyo o sırası mı orda aq
H mtnsin bu aradaLTN olmama rağmen Mediterranean olduğum için gurur duyuyorum en iyi slayerlar bizden çıkıyor
Turanidbence turanid,hallstat,dinarid,eurafricanid ve pontid
Kendi öyle diye bunu diyoNorth pontid,atlentid
kürtoid yokmubence turanid,hallstat,dinarid,eurafricanid ve pontid
kürtoid yokmu
pontid dinarid turanid karışımı nasıl senceBence paleo atlantid ve antlanto mediterranean
Ama baya değişiyor şimdi baktığın zaman ortalama med neredeyse shitskin ve kısa/ortalama boylara sahip ama iyileri de cidden appeal god oluyor
Yada nordicler ortalama olarak iyiler ama en üst seviyede kafatası yapıları (dolikosefalik) ciltlerinin çok beyaz olması gibi sorunları var
allahsalpontid dinarid turanid karışımı nasıl sence
yav senin hicbi dediğine inanası gelmiyo insanınallahsal
dogru diyoyav senin hicbi dediğine inanası gelmiyo insanın
niye amkyav senin hicbi dediğine inanası gelmiyo insanın
her yazdığın ragebait gibi geliyo sürekli sövüsüyon flnniye amk
WASPlarfikirlerinizi merak ediyorum aga @menas @maarda @recai iskender @yadih @orbitalover @divisionpanzerfaust