Looksmatch

meynet

meynet

Diamond
İlerde bizim matchle evlenirsek en muhtemel foid çocuk

Attachments

• IMG_6292.jpeg
    IMG_6292.jpeg
    476 KB · Views: 0
  • JFL
  • +1
Reactions: yigittsaint, szenn, stacyworshipper and 3 others
İlerde bizim matchle evlenirsek en muhtemel foid çocuk
uzun boylu zengin bi htb ile evlenemezsem alkol bağımlısı baba olurum çocuğum da bu olur galiba.

• JFL
  • +1
Reactions: Topkra, blackpillruinedmyli, stacyworshipper and 3 others
uzun boylu zengin bi htb ile evlenemezsem alkol bağımlısı baba olurum çocuğum da bu olur galiba.
ya da şu beynini siktiğimin çirkini olur

Attachments

• Screenshot_20260406-231055.jpg
    Screenshot_20260406-231055.jpg
    343.6 KB · Views: 0
  • JFL
  • So Sad
  • +1
Reactions: anathema, blackpillruinedmyli, jsbera and 5 others
Bizim hayallerin uçukluk @wetwipes

• +1
  • JFL
Reactions: Topkra, stacyworshipper, wetwipes and 2 others
bari hayalini kurayım be
Özel ünide larpla evlen sonra fakir olduğun ortaya çıksın ama kız çoktan evi almış olsun yüzde 50 cepte gatekeep taktik 2015ten beri kullanıyorum

• JFL
  • +1
Reactions: stacyworshipper, Gordon Freeman, NoxInfernum and 1 other person
Bi de sokacam jojonuza arkadaş ben de böyleydim 2020de mi 21de mi ne harbi sikicem jojonuzu da sbr ı da sikicem sevdiğimşz seriden soğuttunuz amk adın hamza amk @iblamehamz

• +1
Reactions: NoxInfernum and Fridx
Bi de sokacam jojonuza arkadaş ben de böyleydim 2020de mi 21de mi ne harbi sikicem jojonuzu da sbr ı da sikicem sevdiğimşz seriden soğuttunuz amk adın hamza amk @iblamehamz
olm ne alaka amk ya zirlatma şimdi. new gen değilim ayrıca. he bide yüzüne bosaliyim kanka

• +1
Reactions: NoxInfernum and Fridx
olm ne alaka amk ya zirlatma şimdi. new gen değilim ayrıca. he bide yüzüne bosaliyim kanka
Newgen demedim de aq newgen olmak kötü bişey de değil orası ayrı , anladık en jojo sizsinşz aq bi de adının hamza olması yardı aq gece gece ebubekir el kaddafiyle aynı derece isim yok zülfikar ateşcel var mı burda alevicel

Last edited:
  • JFL
  • +1
Reactions: jsbera, stacyworshipper, wetwipes and 3 others
Özel ünide larpla evlen sonra fakir olduğun ortaya çıksın ama kız çoktan evi almış olsun yüzde 50 cepte gatekeep taktik 2015ten beri kullanıyorum
bunu yaparak almanyaya gitti amk bu adamın sakasız sözünü dinleyin

• Love it
Reactions: meynet
Newgen demedim de aq newgen olmak kötü bişey de değil orası ayrı , anladık en jojo sizsinşz aq bi de adının hamza olması yardı aq gece gece ebubekir el kaddafiyle aynı derece isim yok zülfikar ateşcel var mı burda alevicel
ebubekir el kaddafi olmasında bi sorun göremedik. biz saddamciyiz

• Love it
Reactions: meynet
ACERONLA AYNI SOYDAN GELEN BİRİLERİNE GÖRE BÜYÜK LAFLAR

• JFL
Reactions: Serialsuicide, meynet, Trenmaxx1 and 1 other person