Looksmax archive

Serialsuicide

Serialsuicide

Kraken

okumayanlarınız vardır söyledigin kitabı göstermiş @Resistance.

• +1
Reactions: Gordon Freeman, Kayra139, Fridx and 8 others
İsterseniz arşivlerimde olan işe yarayacak thread'leri çevirip buraya atabilirim lookism'den vs.

• +1
Reactions: Fridx, why not me?, stacyworshipper and 11 others
  • +1
Reactions: Gordon Freeman, Fridx, why not me? and 6 others

okumayanlarınız vardır söyledigin kitabı göstermiş @Resistance.
recai iskender annemi sikeyim nerde

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, jsbera, balve and 3 others
@Zuffster sence failolar genetik mi yoksa sonradan mı oluşuyor mesela genetik olarak normal maxilla- wide palatele doğup sırf mouth breather oldugun için recessed dar olabilir mi, ya da genetik olarak recessed dar doğup mewingle falan iyileşebilir mi?

(Bence işin işten geçtiği yaşa gelene kadar kimse mewing yapmaz amk burundan nefes alsan bile kim niye dilini damağına koysun o yüzden genetik tamamen ama bilmiyorum)

• +1
Reactions: Fridx, Thrill, balve and 5 others
@Zuffster sence failolar genetik mi yoksa sonradan mı oluşuyor mesela genetik olarak normal maxilla- wide palatele doğup sırf mouth breather oldugun için recessed dar olabilir mi, ya da genetik olarak recessed dar doğup mewingle falan iyileşebilir mi?

(Bence işin işten geçtiği yaşa gelene kadar kimse mewing yapmaz amk burundan nefes alsan bile kim niye dilini damağına koysun o yüzden genetik tamamen ama bilmiyorum)
threadımı sikmesene abicim:ogre:

• +1
  • JFL
Reactions: Gordon Freeman, Fridx, why not me? and 5 others

Maxilla'nın forward olup olmayışı tamamen genetik.

Genişliği de genetik ama tamamen değil. Genisliginin de etkilenmesi için çok küçük yaşlarda müdahale yapman gerekiyor.

• +1
Reactions: Fridx, Deleted member 277275, Orcairis and 5 others

Genetik olanlar var sonradan olusanlar var mesela küçükken 6 13 arası mal mal yanlış şekillerde isiirirsan çenenin üstüne uzanırsan kanepede zart zurt çenen sikilir falan bi ara araştırmasına bakmıştım ama 40-50% genetik direk

• +1
  • Hmm...
Reactions: why not me?, Deleted member 277275, Orcairis and 3 others
Çok teşekkürler king kaydettim

• +1
Reactions: Thrill, Fridx, Deleted member 277275 and 2 others

bebekken mewing, çiğneme yutkunma, yuzdeki kas tonusu vs baya önemli. mewing zaten annen seni emzirince otomatik oturan bir alışkanlık. buyume pathwayleri cok daha iyi tepki verdigi icin mewing chewing gibi şeyler işe yariyor tabi senin kontrol edebilecegin bir şey yine degil o yuzden recessed isen anneni dovmelisin

• +1
  • Hmm...
  • Woah
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, Serialsuicide and 3 others

bebekken mewing, çiğneme yutkunma, yuzdeki kas tonusu vs baya önemli. mewing zaten annen seni emzirince otomatik oturan bir alışkanlık. buyume pathwayleri cok daha iyi tepki verdigi icin mewing chewing gibi şeyler işe yariyor tabi senin kontrol edebilecegin bir şey yine degil o yuzden recessed isen anneni dovmelisin
Annemin söylediğine göre ben baya uzun süre emzirilmişim kardeşime göre, yine de ben daha vertical growth eksikliği çeken blockhead recessed bi tipim. kardeşim ise base olarak lhtn. bence emzirmede de değil olay. Ben ergenliğimi iyi geçirmedim spor vs beslenme dikkat etmedim obez geçirdim. bence direkt cooked olmak genetik ya istediğimiz kadar mewing yapalım yani. bu yaşta da zaten senin dediğin gibi anca ameliyat ki onda da umacağım en büyük konu umarım bu hyoid düzelir ameliyat sonrası

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 277275, Serialsuicide and 2 others

Bebekken cocunuza projekt stasi yapin

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 2 others
Bebekken cocunuza projekt stasi yapin
hamilemaxxxing yaparız karımıza direkt compoundlar research chemicallar falan basarız:ogre:

• +1
  • Love it
Reactions: Gordon Freeman, Thrill, Ameliyat Masası and 2 others
bu luksmaksing insel minsel falan diye şeyler çıkmış zart zurt bunlar boş iş ticaret yapın paşam paran varsa yancıkta sikin oynar amcıkta allahıma emanetsin ✌️✌️

• +1
  • Love it
  • JFL
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 5 others
bu luksmaksing insel minsel falan diye şeyler çıkmış zart zurt bunlar boş iş ticaret yapın paşam paran varsa yancıkta sikin oynar amcıkta allahıma emanetsin ✌️✌️
Her sabah 6:30 da en yakin kikboks klubunuze kosuya cikin ve antrenman yapin bide

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 2 others
Ben ergenliğimi iyi geçirmedim spor vs beslenme dikkat etmedim obez geçirdim.
aynı kader. geçmişe gidip kendimi öldürene kadar dövmek istiyorum bazen. babamın efsane bone mass'ı ve hhtn-cl genleri çöp oldu.

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası and Deleted member 277275
5755172 1000015624

• +1
Reactions: Thrill, nastynas, Ameliyat Masası and 1 other person
aynı kader. geçmişe gidip kendimi öldürene kadar dövmek istiyorum bazen. babamın efsane bone mass'ı ve hhtn-cl genleri çöp oldu.
Benim ailede model tipliler var kendimi çok asmak istiyorum böyle bir mahluk oldum diye ya

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
Benim ailede model tipliler var kendimi çok asmak istiyorum böyle bir mahluk oldum diye ya
aynı şekilde benimde ama geçmişe gidemeyeceğimiz için sikleme twin para yapmaya bak çok büyük surgerymaxxler bizi bekliyor

• +1
  • Love it
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Ameliyat Masası
Ekstrem kötü şartlarda yaşamadığın sürece alakası yok hepsi genetik

• +1
Reactions: Thrill, Deleted member 251512, Deleted member 277275 and 2 others
aynı şekilde benimde ama geçmişe gidemeyeceğimiz için sikleme twin para yapmaya bak çok büyük surgerymaxxler bizi bekliyor
GOATED MENTAL TWIN 💪💪

• +1
Reactions: Thrill, Orcairis, Deleted member 277275 and 1 other person
Truecel trait:
Babam cl

• JFL
  • +1
Reactions: Ameliyat Masası, Deleted member 277275 and 13Killoki
çok büyük surgerymax ( evde diy chin filler)

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası and 13Killoki
olum harbi hardmaxlemek lazım ama şöyle ölemem amk

• +1
Reactions: Thrill and Ameliyat Masası
  • +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası and Deleted member 277275
para konusunda sıkıntım yok tek sorun zaman

kıçı boklu tr foidleri için milyonlar harcayan bir gençliğiz bizden adam olmaz baktığında amk
BABAPARASI DIYOSUN gariban adamız oda yok paran varsa tr foidiyle uğraşma avrupa geomax

• +1
Reactions: Thrill, Ameliyat Masası and 13Killoki