Looksmax yapacağınıza cihat etseydiniz

D

Deleted member 114712

Iron
Looksmax yapacağınıza cihat etseniz 7 kıtaya hakim İslam devletini tüm dünyaya duyurmuş olurduk.

• +1
Reactions: Hattab
Looksmax yapacağınıza cihat etseniz 7 kıtaya hakim İslam devletini tüm dünyaya duyurmuş olurduk.
oha trde ilk defa looksmax bilen biri

• JFL
Reactions: Deleted member 103276 and recai iskender
İslami düzen olsa hiç böyle sıkıntılar olmazdı. Allah evliliği teşvik ediyor üstüne 4 taneye kadar eş ve sınırsız cariye alabiliyorsun daha ne olsun aq. IŞİD'in 2014-2015 yıllarında tam devlet olduğu zamanlarda oraya gidenler evlendiriliyordu. TC'den de gidip evlenen bir sürü insan var.

Last edited:
İslami düzen olsa hiç böyle sıkıntılar olmazdı. Allah evliliği teşvik ediyor üstüne 4 taneye kadar eş ve sınırsız cariye alabiliyorsun daha ne olsun aq. IŞİD'in 2014-2015 yıllarında tam devlet olduğu zamanlarda oraya gidenler evlendiriliyordu. TC'den de gidip evlenen bir sürü insan var. Looksmax yapacağınıza cihat etseniz 7 kıtaya hakim İslam devletini tüm dünyaya duyurmuş olurduk.
öylemi kk

• +1
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and angrybirds
Beni low mtn olarak ratelediler seni ltn olarak çok konuşma bence
Brocum yabancılar bana MTN dedi sen LTN'sin female gazen de çöp senin

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1
kanka Hintlilerin yaptığı rating mi daha geçerli olacak yoksa Türklerin mi sence? ltn'sin işte seni mogluyorum
Mog battle açalım brocum yüzün varsa

female gaze çöp olduğunu neye dayanarak söylüyorsun
BROCUM yabancılar beni MTN rateledi türkolar östrojenim iyi olduğu için ağlayıp LTN dedi testesteronla östrojenin bir dengesi vardır östrojen kötü bir şey değil

• JFL
BROCUM yabancılar beni MTN rateledi türkolar östrojenim iyi olduğu için ağlayıp LTN dedi testesteronla östrojenin bir dengesi vardır östrojen kötü bir şey değil
attığın fotodan daha rate bile doğru düzgün yapılmaz ki açı fraudlamaya çalışmışsın

• +1
Yabancı dediğin Hintliler ne mal adamsın sen

• JFL
Sen public oldun digital footprintin sikildi ben olsam tüm postları reportlatıp sildirirdim
Kanka digital footprint falan ne anlatıyorsun sen jordan barrettin de internette bir sürü fotosu var spacexde işe mi gircem ne anlatıyorsun sen be brocum

• JFL
Kanka digital footprint falan ne anlatıyorsun sen jordan barrettin de internette bir sürü fotosu var spacexde işe mi gircem ne altıyorsun sen be brocum
aq mesleği modellik olan adamla kendini karşılaştırıyor :feelsuhh:

attığın fotodan daha rate bile doğru düzgün yapılmaz ki açı fraudlamaya çalışmışsın
Brocum ben açı falan fraudlamadım buraya o kadar detaylı fotoğraf atacak kadar aptal değilim yapay zekaların algılayamayacağı şekilde

• JFL
Reactions: yasuomaxxing and Hattab
aq mesleği modellik olan adamla kendini karşılaştırıyor :feelsuhh:
Brocum spacexde işe girmeyeceksin garson olacaksın amk sen ben ne gibi bir işe girebiliriz ki digital footprintimiz araştırılsın maksimum internetten birisi takar

Brocum spacexde işe girmeyeceksin garson olacaksın amk sen ben ne gibi bir işe girebiliriz ki digital footprintimiz araştırılsın maksimum intertten birisi takar
herkes sen mi aq

Brocum spacexde işe girmeyeceksin garson olacaksın amk sen ben ne gibi bir işe girebiliriz ki digital footprintimiz araştırılsın maksimum internetten birisi takar
ben olsam hepsini reportlayıp sildirirdim ileride anlarsın knk

EUQWUQUEWUEQWUOEQUEQWUQEWUEWQUOQ
Brocum senin attığın fotoğraflar yapay zeka tarafından kolayca anlaşılabilecek şekilde mesela çok yakından çekmişssin

ben olsam hepsini reportlayıp sildirirdim ileride anlarsın knk
Neyini sildirmekle uğraşıcam bro tecavüz mağduru insecure bi köpek değilim ben

• JFL
Reactions: Black_Pill_Enjoyer1 and Hattab
Brocum senin attığın fotoğraflar yapay zeka tarafından kolayca anlaşılabilecek şekilde mesela çok yakından çekmişssin
Açı fraudlamak için attın dümenden yapay zeka diyorsun. O fotoğraflarla zaten düzgün rate olmaz yakından çekmen gerekiyor

• +1
Açı fraudlamak için attın dümenden yapay zeka diyorsun. O fotoğraflarla zaten düzgün rate olmaz yakından çekmen gerekiyor
Brocum sen fotoğrafını moderatöre sildirince internetten bir anda yok olmadın amk

Neyini sildirmekle uğraşıcam bro tecavüz mağduru insecure bi köpek değilim ben
Madem beni mogladığını iddia ediyorsun soralım buradakilere @yuda @ER enjoyer @starboi. @Peter Steele @GatoradeTRZ8

• +1
Reactions: Deleted member 103276 and Black_Pill_Enjoyer1
Brocum sen fotoğrafını moderatöre sildirince internetten bir anda yok olmadın amk
Fotoğrafını internette digital footprintim var mı diye lenso ai ye attığında fotoğrafını, yüzünü lenso aiye ileride kullanması için veriyorsun

Madem beni mogladığını iddia ediyorsun soralım buradakilere @yuda @ER enjoyer @starboi. @Peter Steele @GatoradeTRZ8
@Black_Pill_Enjoyer1 @Ashoimex

• +1
Fotoğrafını internette digital footprintim var mı diye lenso ai ye attığında fotoğrafını, yüzünü lenso aiye ileride kullanması için veriyorsun
Kanka harbi ya çok malsın ya da göt olduğun için anlamamazlıktan geliyorsun

Kanka harbi ya çok malsın ya da göt olduğun için anlamamazlıktan geliyorsun
Bro shut the fuck up chad olsan belki ciddiye alırdım

• JFL
Bu estrogen bombasıyla muhattap trye göre mtnsin zaten

• +1

Users who are viewing this thread

Back