![ismim name olsun](/data/avatars/l/115/115912.jpg?1736070299)
ismim name olsun
Banned
Bro shut the fuck up kadınları öldürmek isteyince high t olmuyorsun paran varsa laba git yüzüne çarpsın 100ng testonBu estrogen bombasıyla muhattap trye göre mtnsin zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Bro shut the fuck up kadınları öldürmek isteyince high t olmuyorsun paran varsa laba git yüzüne çarpsın 100ng testonBu estrogen bombasıyla muhattap trye göre mtnsin zaten
Görmezden gel anası bile sevmemistir bu malı zaten ne kadar cekicisin kanalından duyup gelmiş bu forumaragebait yapıyordu kandım maalesef
Beni etiketleme ve bana mesaj yazmaMadem beni mogladığını iddia ediyorsun soralım buradakilere @yuda @ER enjoyer @starboi. @Peter Steele @GatoradeTRZ8
Sen de bana göre ragebaitsin amcukragebait yapıyordu kandım maalesef
125 nasıl iyi mi 1250ng/dlBro shut the fuck up kadınları öldürmek isteyince high t olmuyorsun paran varsa laba git yüzüne çarpsın 100ng teston
Anan seni sevseydi akrabasıyla evlenip çocuk mu yapardı hahaGörmezden gel anası bile sevmemistir bu malı zaten ne kadar cekicisin kanalından duyup gelmiş bu foruma
ÜzdünBeni etiketleme ve bana mesaj yazma
Sayende güzel rep kastim aferin topoşAnan seni sevseydi akrabasıyla evlenip çocuk mu yapardı haha
Fikirlerin,zihin yapın hoşuma gitmiyorÜzdün![]()
"Onlardan sırf yüce ve övgüye layık olan Allah'a iman etmelerinden dolayı öç alıyorlardı."Fikirlerin,zihin yapın hoşuma gitmiyor
İntihar edeceksin forumda gezmeye devamSayende güzel rep kastim aferin topoş
Brocum komik değil ALLAHINI MUHAMMEDİNİ ATATÜRKÜNÜ ŞEHİDİNİ KİTABINI TOPRAĞINI KANINI ANANI BACINI SİKEYİM"Onlardan sırf yüce ve övgüye layık olan Allah'a iman etmelerinden dolayı öç alıyorlardı."
Brocum komik değil ALLAHINI MUHAMMEDİNİ ATATÜRKÜNÜ ŞEHİDİNİ KİTABINI TOPRAĞINI KANINI ANANI BACINI SİKEYİM
Eşşek senin e devlet şifren mi var googledan png atmış
Eşşek senin e devlet şifren mi var googledan png atmış
Allah yok muhammed hepimizi kandirdi kankaDinimizde evli olduğu halde aldatan kadının cezası recmdir.
baya havalısın kankaBrocum komik değil ALLAHINI MUHAMMEDİNİ ATATÜRKÜNÜ ŞEHİDİNİ KİTABINI TOPRAĞINI KANINI ANANI BACINI SİKEYİM
Siz Azeriler zaten hiç Müslüman olmadınız knkAllah yok muhammed hepimizi kandirdi kanka
Ali ali ali diye kendilerine vuruyolar mı la oradaAllah yok muhammed hepimizi kandirdi kanka
bu cocuk sikimi moglayamaz knk sen mogluyonMadem beni mogladığını iddia ediyorsun soralım buradakilere @yuda @ER enjoyer @starboi. @Peter Steele @GatoradeTRZ8
EvetAli ali ali diye kendilerine vuruyolar mı la orada