Looksmaxx implant yaptıran ilk türk vatandaş

T

tiredman

Bronze

Giant implant sanırım artık Celal Çandırlı ile çalışmıyor, Plastik Cerrahı Dr. Burak Sercan Erçin ile çalışıyor. En son amerikadan gelen iki kişiye implant takarak bimax yapmışlardı şimdi de looksmaxx bilen bir türk vatandaş rinoplasti, temporal lift ve 3D çene modellemesi kullanılarak zygoma ve chin implantları takılmış . Sonuçlar merak uyandırıcı açıkçası şuan sadece 1 ay olmuş . Burak erçin, kendini geliştirmeye ve estetik konusunda ilerlemeye açık biri gibi duruyor. Bu doktor, ortognatik ameliyat düşünen türk vatandaşlar için bir seçenek olabilir mi ne düşünüyorsunuz ?

• +1
Reactions: Neokrinshaaa, Kayra139, Dathomirian Zabrak and 5 others

Giant implant sanırım artık Celal Çandırlı ile çalışmıyor, Plastik Cerrahı Dr. Burak Sercan Erçin ile çalışıyor. En son amerikadan gelen iki kişiye implant takarak bimax yapmışlardı şimdi de looksmaxx bilen bir türk vatandaş rinoplasti, temporal lift ve 3D çene modellemesi kullanılarak zygoma ve chin implantları takılmış . Sonuçlar merak uyandırıcı açıkçası şuan sadece 1 ay olmuş . Burak erçin, kendini geliştirmeye ve estetik konusunda ilerlemeye açık biri gibi duruyor. Bu doktor, ortognatik ameliyat düşünen türk vatandaşlar için bir seçenek olabilir mi ne düşünüyorsunuz ?

bu adamı bende 1-2 ay önce görmüstüm yaptığı ameliyatlar paylaştığı sonuçlar çok başarılı gözüküyor implantın sonuçlarını paylaşırsa ve güzel olursa görüşmeye gitmeyi düsünüyorum

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak, pashanimair, Auchelius and 1 other person
kac turk dinarı

• +1
  • JFL
Reactions: Misogynist_Maxxer, pashanimair and Zodiac
iyiye benziyor

• +1
Reactions: Dathomirian Zabrak
B a nerde

• +1
Reactions: pashanimair and Auchelius
Bu adam hem fanatik hem chpli amk güven vermiyor. @Angutoid .bi de her sikin ameliyatını yapıyor cinsiyet değiştirmeden am göt meme yüz her şey var. Celil sadece yüze yapıyo mesela ama o da doktor değil amk diş hekimi

• +1
iyiye benziyor
Sana benziyo knk senin dimorfik halin
1000021222

• JFL
  • Hmm...
  • +1
Reactions: recai iskender, pashanimair and Auchelius
Bu adam hem fanatik hem chpli amk güven vermiyor. @Angutoid .bi de her sikin ameliyatını yapıyor cinsiyet değiştirmeden am göt meme yüz her şey var. Celil sadece yüze yapıyo mesela ama o da doktor değil amk diş hekimi
ibnenin evladi polikinik gibi am,meme,sik,got hesey var ibnede rhinoplasy, implant.

• +1
Reactions: pashanimair
bse basarili degil, cok garip bir cerrah, herseyi yapan biri hicbir sey yapamaz, tercih etmezdim. celal maxillofacial sergeon, bse just a plastic sergeon.

ayrica tek bir cerrahida 2den fazla islem cok riskli, sonuclar uncanny asf.

• +1
Reactions: Auchelius, tiredman, Ashoimex and 2 others
ben ne alaka baba ok

• JFL
  • +1
Reactions: orhanhic, Dathomirian Zabrak and pashanimair

ıııııııı

• JFL
  • +1
Reactions: recai iskender, Dathomirian Zabrak and pashanimair
  • +1
  • JFL
Reactions: Leo Psl, ascendantwill, Auchelius and 2 others
bse basarili degil, cok garip bir cerrah, herseyi yapan biri hicbir sey yapamaz, tercih etmezdim. celal maxillofacial sergeon, bse just a plastic sergeon.

ayrica tek bir cerrahida 2den fazla islem cok riskli, sonuclar uncanny asf.
1754984028470
1754984180058

BSE ile GİANT bu ABD'den gelen adama bimax,rinoplasti ve üstüne malar implantlar yaptılar. Bu kadar ağır şeyi nasıl kaldıracak vücut, bimax ve rinoplastiyi aynı anda olup nefesi nereden alacaksın aq ve adamın ağzında diş teli falanda yoktu sanırım. Para için birden fazla ameliyatı yapmak bazı cerrahlar için kaçınılmaz oluyor sanırım. Celal çandırlı hakkında iyi yorumlar da tuhaf yorumlar da gördüm kasap vs diye kararsız bir durum, giantın artık celal ile çalışmadığını söylediğini gördüm. Giant hakkında ne düşünüyorsun ? İmplant yaptırmak için gider miydin ?

• +1
Reactions: Auchelius
View attachment 4014218 View attachment 4014222

BSE ile GİANT bu ABD'den gelen adama bimax,rinoplasti ve üstüne malar implantlar yaptılar. Bu kadar ağır şeyi nasıl kaldıracak vücut, bimax ve rinoplastiyi aynı anda olup nefesi nereden alacaksın aq ve adamın ağzında diş teli falanda yoktu sanırım. Para için birden fazla ameliyatı yapmak bazı cerrahlar için kaçınılmaz oluyor sanırım. Celal çandırlı hakkında iyi yorumlar da tuhaf yorumlar da gördüm kasap vs diye kararsız bir durum, giantın artık celal ile çalışmadığını söylediğini gördüm. Giant hakkında ne düşünüyorsun ? İmplant yaptırmak için gider miydin ?
Lto to ltn amk. Giantın da anasını skeyim 10 vakadan 9u uncanny 1i iyi oluyor

• +1
View attachment 4014218 View attachment 4014222

genelde jaw surgery ve rhino ayni yapiliyor sorun yok. burun ve oral nefes alabilirsin sorun olmuyor.

• +1
Reactions: Auchelius and pashanimair
Lto to ltn amk. Giantın da anasını skeyim 10 vakadan 9u uncanny 1i iyi oluyor
Giantın kliniği, resmi olarak durduğu bir yer yok. İmplant taktırıp bir sorun yaşadıktan sonra sadece adamın sizin mesajınızı görmesini bekleyin ne kadar saçma bir durum.

• +1
Reactions: Auchelius and Dathomirian Zabrak
genelde jaw surgery ve rhino ayni yapiliyor sorun yok. burun ve oral nefes alabilirsin sorun olmuyor.
Erol Cansız da dahil olmak üzere bir kaç cerrahtan bu durumun komplike olabileceğini duymuştum idk. Burnu genelde bimaxtan sonra yaptırıyorlar.

Last edited:
  • +1
Reactions: Auchelius
Giantın kliniği, resmi olarak durduğu bir yer yok. İmplant taktırıp bir sorun yaşadıktan sonra sadece adamın sizin mesajınızı görmesini bekleyin ne kadar saçma bir durum.
Kadıköyde var diye biliyom ama evet sorun yaşayan herifler tekrar ulaşamıyor ulaşınca da revision ameliyatı yapcaz diyor yapmıyor yapsa da uzun süre beklemen gerekiyor tam bir oç

• +1
Reactions: Auchelius, pashanimair and tiredman

Users who are viewing this thread

Back