LOOKSMAXXING W TVN GTFIH

cooldudewithasword

cooldudewithasword

Platinum
Bp mainstream w polsce ?

W faktach właśnie mówią o looksmaxingu 🤣
Pokazują filmiki oscar patela i k shamiego 😭
Szczerze to się dziwię gdyż w polsce nie jest to takie duże jak w przykładowym usa.

• JFL
  • +1
Reactions: gruca-looksmaxx223, ezet, infrainfra and 3 others
@SkiSquadJPG @ezet @fantamaxxer @Divineincel

• JFL
  • +1
Reactions: SkiSquadJPG and fantamaxxer
w polsce faceci 8 razy czenciej samobujstwo robial nirz kobiety
1782667867237

boomerzy po prostu w wysokich pozyciach siedzal i dopiero teraz zauwarzajal rze cos z tym jest

• +1
Reactions: SkiSquadJPG, kdz777 and cooldudewithasword
tvnormie

• +1
Reactions: gruca-looksmaxx223, cooldudewithasword and fantamaxxer
Bp mainstream w polsce ?

Szczerze to się dziwię gdyż w polsce nie jest to takie duże jak w przykładowym usa.
nie mogę z tego estrogenowego cucka z avatara

• JFL
Reactions: cooldudewithasword
Bp mainstream w polsce ?

a wsm spoko bo polaczki narobia se kompleksow i nic z tym nie zrobia dobrze o tym wiem

• +1
Reactions: gruca-looksmaxx223 and cooldudewithasword
a wsm spoko bo polaczki narobia se kompleksow i nic z tym nie zrobia dobrze o tym wiem
No w sumie to tak
Też wątpię że rzeczywiście zrobią sobie operację i zascendują

• +1
Reactions: infrainfra
Co to zmienia XDDDDDDDD
ludzie po 40 pomyślą że to tylko taka moda i zaraz wrocą czasy jak mężczyżni myli sie płynem 3w1 i potem brali sie najtańszym antyperspiratnem dla gojów.

A jak taki typowy edgarek zobaczył ten reportaż to będą gadali coś o mewinigu jak w 2024 i jakis metodach z pizdy typu "towel method" gdzie po prostu gryziesz recznik. A po tygodniu im sie znudzi i pójdą zajmować znowu ławki na ich 30 powtórzeń po czym pojdą wpierdalać goyslop w galeri i będą śmiali sie z jakiegoś losowego gówna :lul::lul::lul:

• +1
Reactions: gruca-looksmaxx223
Bp mainstream w polsce ?

Gdzie można obejrzeć
Jestem ciekaw jak duża propaganda tam jest w tym

Co to zmienia XDDDDDDDD
ludzie po 40 pomyślą że to tylko taka moda i zaraz wrocą czasy jak mężczyżni myli sie płynem 3w1 i potem brali sie najtańszym antyperspiratnem dla gojów.

A jak taki typowy edgarek zobaczył ten reportaż to będą gadali coś o mewinigu jak w 2024 i jakis metodach z pizdy typu "towel method" gdzie po prostu gryziesz recznik. A po tygodniu im sie znudzi i pójdą zajmować znowu ławki na ich 30 powtórzeń po czym pojdą wpierdalać goyslop w galeri i będą śmiali sie z jakiegoś losowego gówna :lul::lul::lul:
Racja, życie average polaczka który po 40 bedzie narzekal że ma chujowe życie

• +1
Reactions: ezet
Racja, życie average polaczka który po 40 bedzie narzekal że ma chujowe życie
Najlepsze jest to że żaden average polaczek NIC z tym nie zrobi i będzie narzekał i copeował w stylu " za PO tego nie było grrrr" albo "grrr za pisu tego nie było"

Najlepsze jest to że żaden average polaczek NIC z tym nie zrobi i będzie narzekał i copeował w stylu " za PO tego nie było grrrr" albo "grrr za pisu tego nie było"
Chyba zza komuny jak już :lul::lul::lul:
I że kiedyś się całe dnie zapierdalało i że w pracy siłownia była jak się przerzucało gruz z piachem i na koniec dnia zachlało się morde żeby zapomnieć jak chujowe życie ma:lul:

• JFL
Reactions: ezet
Chyba zza komuny jak już :lul::lul::lul:
I że kiedyś się całe dnie zapierdalało i że w pracy siłownia była jak się przerzucało gruz z piachem i na koniec dnia zachlało się morde żeby zapomnieć jak chujowe życie ma:lul:
XDDDD jebłem

mój ojciec ma 1:1 takie podejście jak mu powiedziałem że mam coś w stylu dysfori ciała i do tego prawdopodobnie depresje to mi powiedział ze po prostu "tiktoki mi tak powiedziały i sie teraz jak idiota ich słucham".

Kiedyś nie było depresij kiedyś ludzie sie po prostu kurwa wieszali tato