IlI
vulnerabilities coming from you are my priorities
hardmaxx yapmicam mewing thumbpulling falan full yalan mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
jordan wood hakkinda ne dusunuyonmewing ağzi kapalı uyumakla ayni şey dilin dogru posturu
itme çekme tepme methodlarinin %99u işe yaramiyo uzun vadede denemedim ama deneyenlerde gram fark yok
işe yarayan şeyler çok basit ve bildiğimiz şeyler o method bu method çok kafa kariştirici bi hal aldi
aç kalmak
roidmaxxing!
genel sağlık yonunde şeyler!
cilt bakimi
gymmaxxing!
sac stili
chewing ile maseter kasi
goz kapagi tembelligi varsa şu gozu çekio goz kirpma egzersizi işe yarar
sonuna unlem koyduğum şeyler testoyu arttiracaği icin kemik kutlesini arttirabilir ve kortizolu düşürebilir bu sayede cortisol face denen illetten kurtulabilirsin ama kemiksizsen pekte birşey bekleme
Yarramin basini yapar kral maxilla kemigi ztn 13-14 gelene kdr gelismis oluyor13-14 yasindaysan thumb pulling is yapar üstünde uğraşılmaz gymaxxed ol hatta muay thai yap testmaxxed ol cilt bakımı yap kaşların kötüyse onları hallet hairmaxxed ol coloring iyi değilse onu düzelt stres azalt leanmaxxed ol bide stil yap kendine boyunu uzatmak istiyorsan ve yasin küçükse gh basıp her gün 3 kere 20 dk esneme yap
ula mantiga bak mk 5 yasinda gelisimin cogunu tamamlamis oluyo ztnYarramin basini yapar kral maxilla kemigi ztn 13-14 gelene kdr gelismis oluyor
Kanka küçük çocuklara + kardeşime denetim ben yanlara doğru genislemesinden bahsediyorumYarramin basini yapar kral maxilla kemigi ztn 13-14 gelene kdr gelismis oluyor
E bir sikime yaramiyor o yüzdenula mantiga bak mk 5 yasinda gelisimin cogunu tamamlamis oluyo ztn
Aynen kardesine günde 31 set 31 dakika thumbpulling yaptirdin kardesinde sana abi gibi anani götünden sikeyim demediKanka küçük çocuklara + kardeşime denetim ben yanlara doğru genislemesinden bahsediyorum
ikisi de yaşına göre cope gelişimini tamamladıysan hiçbir işe yaramaz yaşını da söyleseydin ona göre tavsiye verelimhardmaxx yapmicam mewing thumbpulling falan full yalan mi
emin miyiz 13-14 olunca gelişimin bittiğineYarramin basini yapar kral maxilla kemigi ztn 13-14 gelene kdr gelismis oluyor
Kanka öncelikle maksilla 15 e kadar gelişebilir 2. Olarak bu şekilde gidip thumbpulling yap falan demiyorum amk farklı şekilde anlatıyorum küçük çocuk neyi sorgulayacak amina kodumAynen kardesine günde 31 set 31 dakika thumbpulling yaptirdin kardesinde sana abi gibi anani götünden sikeyim demedi
ya dayi soyle seyleri kardesinde falan deneme irreversible assymetry olcak kendini suclu hissediceksinKanka öncelikle maksilla 15 e kadar gelişebilir 2. Olarak bu şekilde gidip thumbpulling yap falan demiyorum amk farklı şekilde anlatıyorum küçük çocuk neyi sorgulayacak amina kodum
jutting looksminGym Leanmaxxing Hormone maxxing(igf hgh testo dht) saç dövme nichemaxx(kıyafet tarz yaşam stili müzik) jutting ve incissor chewing
Niye la dişlerinş değdirmezsen birşey olmajutting looksmin
dogal degil kotu duruyoNiye la dişlerinş değdirmezsen birşey olma
Psikopat misin kucuk cocuklara thumb pulling mi denettirdinbamkKanka küçük çocuklara + kardeşime denetim ben yanlara doğru genislemesinden bahsediyorum