Looksmaxxingin köküne kadar kölelik olması hakkında

Prep

Prep

Iron
Burada kafa yorup kafa patlatıp matematiksel hesaplamalar yapıp şu ameliyatı olucam şunu yapıcam bunu yapıcam derken psikolojinizden olmanız ve bunu yaparken sizin denginiz olan kadınların sadece sabah 20 dakika makyaj yapıp god level süper bir hayat yaşaması çok acı verici. Ve en brutal olanı da siz belki işe belki okula kafa yoruyorsunuz bunların yanında karılar ise babasından geçiniyor sonrasında ise aranızdan bir enayi bulup nafakaya bağlıyor. EEEE , Bu yaşa kadar looksmax orgda takılıp brainrot yaptınız peki ya kız ne yaptı ? Her sabah giyindi özendi bözendi çevresinden bir sürü ilgi aldı kendini tatmin etti dopaminini salgıladı. Kısacası burada kafaya taktığınız her şey kadın köleliğidir.
Düşünsenize 3-5 fahişeden ilgi almak için bıçak altına yatmak zorundasınız ve milyonlarca para dökmek zorundasınız. SO BRUTAL.

• +1
  • Hmm...
Reactions: angrybirds, niels., Neucher and 1 other person
dnr kanki

• +1
Reactions: wsytko, Black_Pill_Enjoyer1 and GatoradeTRZ8
Sende enayi olup öyle karıyla evlenme kanki

• +1
Reactions: wsytko, Ashoimex, Peter Steele and 3 others
  • JFL
  • +1
Reactions: Hattab and Simon Peter Gruber
Öyle olmayan karı mı varmış xD. Boşa copelemeyin.
ya her kadın zalim birer orospu değil kanki ne yazdın bilmiyomda inan iyi kalpli insanlarda var

ya her kadın zalim birer orospu değil kanki ne yazdın bilmiyomda inan iyi kalpli insanlarda var
Öyle olmayanı yok eğer 182+ mtn üstü bir tip değilseniz her kadın size hayatın acı taraflarını yaşatacak.

Öyle olmayanı yok eğer 182+ mtn üstü bir tip değilseniz her kadın size hayatın acı taraflarını yaşatacak.
olm ne diyon la aptalmısın amınakoyim ztn her açıdan standartları düşük bi ülkede yaşıyosun 180+ mtn olmayan erkeklere ilgi vermeyen kızlar 3iq etrafına faydası olmayan aptallar oluyo. tamam yüz önemli tabiki ama tipi öncelikte tutan kızlar ne zeki olur ne de uzun ilişkisi olur, bide öyle kızlar az knk nerde yaşıyon bilmiyom ama baya paranoyaklaşmışsın sen sil hesabı

• +1
Reactions: wsytko, Peter Steele and Black_Pill_Enjoyer1
Burada kafa yorup kafa patlatıp matematiksel hesaplamalar yapıp şu ameliyatı olucam şunu yapıcam bunu yapıcam derken psikolojinizden olmanız ve bunu yaparken sizin denginiz olan kadınların sadece sabah 20 dakika makyaj yapıp god level süper bir hayat yaşaması çok acı verici. Ve en brutal olanı da siz belki işe belki okula kafa yoruyorsunuz bunların yanında karılar ise babasından geçiniyor sonrasında ise aranızdan bir enayi bulup nafakaya bağlıyor. EEEE , Bu yaşa kadar looksmax orgda takılıp brainrot yaptınız peki ya kız ne yaptı ? Her sabah giyindi özendi bözendi çevresinden bir sürü ilgi aldı kendini tatmin etti dopaminini salgıladı. Kısacası burada kafaya taktığınız her şey kadın köleliğidir.
Düşünsenize 3-5 fahişeden ilgi almak için bıçak altına yatmak zorundasınız ve milyonlarca para dökmek zorundasınız. SO BRUTAL.
Gorunus sadece kizlar icin istenmiyor mesela ben ilk basta girdigimde amacim ciddiye alinmakti insanlar arasinda sorunun tipim oldugunu fark etmistim

• +1
Reactions: Ashoimex and starboi.
Kadınlar insanüstü veya insandışı varlık değiller tek farkimiz yarrak am ve hormonlar
Onlari asla anlayamazsin cunku sende testo baskin onda ostro baskin hormonlar hayatini tamamiyle etkiliyor diyebiliriz nasi sende cok fazla kariyla sikisme gibi bi azginlik oluyosa onlardada tum erkekler beni sikse gibi azginliklar oluyor
Lan kadının biri kopege siktiriyor kopege amk kendini kopege siktiriyor doymuyor

• +1
Reactions: starboi.
ayrica ben gayet mutluyum .orgda gezmekten
zaten onceden bissuru psikolojik rahatsizliklarim vardi hatta sayayim

şizoid kisilik bozuklugu
ileri duzey okb
anksiyete kaygibozuklugu
depresyon

tum bunlar hala var ama daha mutluyum roid vuruyom kendime fala

• JFL
Reactions: starboi.
Kadınlar insanüstü veya insandışı varlık değiller tek farkimiz yarrak am ve hormonlar
Onlari asla anlayamazsin cunku sende testo baskin onda ostro baskin hormonlar hayatini tamamiyle etkiliyor diyebiliriz nasi sende cok fazla kariyla sikisme gibi bi azginlik oluyosa onlardada tum erkekler beni sikse gibi azginliklar oluyor
Lan kadının biri kopege siktiriyor kopege amk kendini kopege siktiriyor doymuyor
şu tarz başlıklar açan insanlar asıl sorunun tipte değil iletişimde olduğunu anlamıyolar okula gidiyosa sınıfda en arkaya oturup susup kalıyolar aq sonra niye incelim, ortamda oturuysa konuşmaya utanıyo kıza bakmaya utanıyo, tabiki incel olursun böyle olursan amk

• +1
Reactions: Ashoimex and Peter Steele
şu tarz başlıklar açan insanlar asıl sorunun tipte değil iletişimde olduğunu anlamıyolar okula gidiyosa sınıfda en arkaya oturup susup kalıyolar aq sonra niye incelim, ortamda oturuysa konuşmaya utanıyo kıza bakmaya utanıyo, tabiki incel olursun böyle olursan amk
Aynen öyle ama tipinde önemi var kanka ben kiloluyken incel degildim ama konustugumda herkes ne anlatiyon falan diyodu kilo verdikten sonra normal hale burununce cok degil bi 25 kilo sonra ciddiye alinmaya baslanmistim zaten lean olunca allah

Öyle olmayan karı mı varmış xD. Boşa copelemeyin.
lan bokun oğlu sen tüm herkesi neden anan bacın gibi sanıp genelliyorsun bak 2 oldu. Hayatın acı tarafı demiş bide lan bokun oğlu(2) sen hayatın boyunca kaç tane kadınla iletişim kurdun bokun oğlu(3)

• +1
Reactions: Peter Steele
Aynen öyle ama tipinde önemi var kanka ben kiloluyken incel degildim ama konustugumda herkes ne anlatiyon falan diyodu kilo verdikten sonra normal hale burununce cok degil bi 25 kilo sonra ciddiye alinmaya baslanmistim zaten lean olunca allah
tipin önemi şöyle var; gl olmadığın için özgüvensiz olursun özgüvsensiz olursan az önce dediğim gibi asosyal suskun bi tip olursun sonra neden kızlardan ilgi görmüyorum diye dolanırsın, kısa boylu ltn-mtn olan lavuklar görüyorum aq sırf komik olduğu için kızlar etrafında toplanıyo mesela

• +1
Reactions: Peter Steele and Simon Peter Gruber
kilo verdikten sonra ve lean olunca çoğu kişinin tip sorunu olmuyor bence yüzündede çok büyük deforme yoksa

• +1
Reactions: Peter Steele and starboi.
bide neden bilmiyorum ama tr'de kilolu obez insanlar dalga ve şaka aleti olarak görülüyo lean olman lazım

• +1
bide neden bilmiyorum ama tr'de kilolu obez insanlar dalga ve şaka aleti olarak görülüyo lean olman lazım
Ahlaki olarak kötü bir şey ama bir yandan iyi bir şey zorbalayıp kilo verdirdiğimiz çok insan olmuştu hayatlarını kurtardık belkide aq, orta okulda bende kiloluydum allahtan erken zorbalandım liseye geçmeden kilo vermiştim

• +1
Reactions: Ashoimex, Peter Steele and starboi.
Ahlaki olarak kötü bir şey ama bir yandan iyi bir şey zorbalayıp kilo verdirdiğimiz çok insan olmuştu hayatlarını kurtardık belkide aq, orta okulda bende kiloluydum allahtan erken zorbalandım liseye geçmeden kilo vermiştim
oda sana kalmış bişey kilon yüzünden zorbalanınca ağlayıp kabullenmek istemeyip yerinde sayarsan its never begin
ama hırs bağlayıp çalışırsan its not over yet

• +1
lan bokun oğlu sen tüm herkesi neden anan bacın gibi sanıp genelliyorsun bak 2 oldu. Hayatın acı tarafı demiş bide lan bokun oğlu(2) sen hayatın boyunca kaç tane kadınla iletişim kurdun bokun oğlu(3)
Okuduğunu anlamıyor musun oğluşşş. Buraya yazmışım ki kadınlar yüzünden bir çok estetik kaygı çekiyorsunuz yeri geliyor mobbinge zorbalığa maruz kalıyorsunuz erkekler olarak buna bir dur deyin yokkk. 2-3 tane kara amcık sikmek için yok leanmax yok bokmax. Bildiğin kölesiniz köleeeee. Sağlık için olsa neyse adam lefort 3 olucam kendimi maxlıcam diyor orospu evladları sanki araba parçası diziyorsunuz ananızı sikeyim sizin. 3-5 am için burda yaptığınız brainrota bile deymez. Şimdi yeniden gelip hayatında hiçbir kadınla konusmamıssın diye zırlarsan peygamberini 7düvele siktiririm göt oğlanı normie.