S
Serialsuicide
Iron
Low inhibition nasıl olunur? ve cold approaching nasıl yapılır? botb'de buglu benim varsa öyle bi thread atarmısınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
insta istemeden önce konuştuğu birisi var mı diyim yani anlamadımyaptıkça yapması kolaylaşır brom zaten psl in yeterince yüksekse ve fazla intimidaating durmazsan sıkıntı çıkmaz ama insta snap falan istemeden önce konuştuğun yoksa tabi falan demeyi unutma
bende onu dicektim zaten eleman cevap verseydiKonustugu Varsa da al bence nolcak en fazla amac sikmek degil mi
ama riskli ya sevgilisi falan bulur bıçak falan çeker keko falandır 30 kişi dövmeye gelirlerKonustugu Varsa da al bence nolcak en fazla amac sikmek degil mi
ya de ki işte uzaktan seni gördüm bla bla konuştuğun yoksa instanı alsam olur mu falan işte. insta snap telefon numarası sana kalmış ama kanka yaniinsta istemeden önce konuştuğu birisi var mı diyim yani anlamadım
aynen türkiyede öyleama riskli ya sevgilisi falan bulur bıçak falan çeker keko falandır 30 kişi dövmeye gelirler
öyle bişey yokLow inhibition nasıl olunur? ve cold approaching nasıl yapılır? botb'de buglu benim varsa öyle bi thread atarmısınız.
kys pill so brutalTurks are some of the horniest, low inhib, nt people out there. The fact they even need a subforum seems weird to me.
vardır nası yok 1 tane bile'mi yok?öyle bişey yok
direkt inhib diye bisey yok kanka varsada sonradan degistiremezsinvardır nası yok 1 tane bile'mi yok?
nasıl degiştiremezsin alkol alınca low oluyo diyolar amadirekt inhib diye bisey yok kanka varsada sonradan degistiremezsin
rastgele insanlarla sohbet et,arkadaşların aracılığıyla ortamlara gir,alkol gibi anlık inhibition düşüren şeylerle riskli şeyler dene,sosyal medyadan bir kızla konus sonra onla bulus cart xurt deneyim edinLow inhibition nasıl olunur? ve cold approaching nasıl yapılır? botb'de buglu benim varsa öyle bi thread atarmısınız.
herşey tamamda sigara ne alaka amkSıgara ıc alkol ıc yanında arkadadsın varsa bırbırınızı gazlayın o yaparsa sen de yapacaksın sen yaparsan o da yapacak bu is boyle gıdecek
bır kere ıstedıkten sonra o korku gıdıyor gıtmese de ısteyebılıyorsun en kotu hayır der cok olumsuz bakma dene aga nolcak demesı kolay yapması zor ama worth iş sarıyo da arkadasla yapınca ben tassagına yapıyom ısterken genelde sıgara ıcıyom daha rahat oluyor benım ıcın
cok sorgulama red yıyon bı fırt cekıyon go nextherşey tamamda sigara ne alaka amk![]()
Sinir sistemi yatıştırıcısı.bir nevi anksiyete azaltıcı ama sen bunun farkına varmıyorsun anksiyeten azalıyor korkun azalıyor ama sen yaşamına devam ediyorsun.Tabi bir alkol değil ama sigarada fena değil inhibition düşürmek icin(hafif sigaralar bir sik yapmas bu konuda btw biraz high olmak icin ya puro içeceksiniz yada 10 mg katranlı sigaralardan 2-3 tane aralıksız içecen)herşey tamamda sigara ne alaka amk![]()
1 bira rahatlatır mı zihniiSinir sistemi yatıştırıcısı.bir nevi anksiyete azaltıcı ama sen bunun farkına varmıyorsun anksiyeten azalıyor korkun azalıyor ama sen yaşamına devam ediyorsun.Tabi bir alkol değil ama sigarada fena değil inhibition düşürmek icin(hafif sigaralar bir sik yapmas bu konuda btw biraz high olmak icin ya puro içeceksiniz yada 10 mg katranlı sigaralardan 2-3 tane aralıksız içecen)
Otizm , bir erkeğin başına gelebilecek en büyük kabuslardan birisi. Beyniniz bir ortamda sohbet dinlerken o nakış gibi işleyen nörotipiklerin koyu sohbeti soluksuz devam ederken siz ise neler konuşuldu onları düşünmeye çalışıp anlam kurmak için beyninizi kullanmaya çalışırsınız ama o beyin tekrar tekrar kapanır ve anlayamaz önemli noktaları, neler konuşuldu onları unutur, apışıp kalırsınız öküzün trene baktığı gibi.BEYNİNİ YENİDEN YAPILANDIRMAN GEREKİYOR BUNUN İÇİN RAHATSIZLIK DUYDUĞUN ŞEYLERE DOZUNU ARTTIRARAK MARUZ KALMALISIN
EĞER OTİZM FALAN VARSA ÜZGÜNÜM PEK BİR ŞEY YAPAMAZSIN
1 biradan hiçbir şey olmaz en az 2 tane devirmen lazım hızlı içip1 bira rahatlatır mı zihnii
Caps???1 bira rahatlatır mı zihnii
Turks are some of the horniest, low inhib, nt people out there. The fact they even need a subforum seems weird to me.
Low inhibition nasıl olunur? ve cold approaching nasıl yapılır? botb'de buglu benim varsa öyle bi thread atarmısınız.