jsbera
Bookmarked
TR subfogumunda ilk kaça gırıyo dedik Suriye haberlerini azaktYaw teldeyim useniyom yukari çıkmaya ama mtn idi snrsm tam hatırlamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
TR subfogumunda ilk kaça gırıyo dedik Suriye haberlerini azaktYaw teldeyim useniyom yukari çıkmaya ama mtn idi snrsm tam hatırlamıyorum
Sen varken o kimmis yaTr nin en iyileriyim ne amk la
oğlum kaç haftadır htn yüzümü saklıyodum biraz ödemim vardı onlarıda attım suan subforum trnin en iyilerindenim sizde enai gibi inanıp bide shop falan yaptınız uğraştınız PUQHAIQJWIQJAQ iqmaxleyin aga ilk
H mtb true gecebekcisisin knk bu kevaşeyi mogluyosundurbenden kat kat iyi
datho diş mi okuyonbenden kat kat iyi
sadece phenom dünya turu attırdı rollenmeoğlum kaç haftadır htn yüzümü saklıyodum biraz ödemim vardı onlarıda attım suan subforum trnin en iyilerindenim sizde enai gibi inanıp bide shop falan yaptınız uğraştınız PUQHAIQJWIQJAQ iqmaxleyin aga ilk
pheno ustasi, yapay zeka phenoyu dogru bilebilir mi?sadece phenom dünya turu attırdı rollenme
hayır, bu arada pheno ustası değilim daha @maarda @Resistance. @StuntmanMike bunlara sorabilirsin gerçek ustalarpheno ustasi, yapay zeka phenoyu dogru bilebilir mi?