Ltb foidden nasıl kurtulcam

Eski hmtb foidden ayrıldıktan sonra büyük bir mental damage yedim ve azgınlıktan yanlışlıkla low iq bi foid tavladım yaklaşık 6 aydır konuşuyoruz ve beni bf derecesinde seviyor, bi anda engel basarsam ropemax yapma ihtimali yüksek, ropemax yaparsa benim yüzümden olduğu ortaya çıkabilir ve birtakım sorunlar yaşayabilirim, larp değil ciddi konu
ben eski sevgililerimi anlatıp kendimden vazgeçirmiştim knk fotoğraflarımızı atıp vs.

kızda beyaz saçlı beyaz tenli hmtbydi de ciddi ilişkideyim aq gözüm olmaz

• +1
Reactions: Thrill, Kayra139, Deleted member 277275 and 1 other person
ORG-U MÜBALAĞA'da top10a giremez.
Birlaç hardmax ile belki top 20 falan ama burda ne kadar chad cl falan var bilmiyorum grinin ellinci tonuyum

• +1
Reactions: Thrill, jsbera and Deleted member 277275
kısasın ve mtn im diyosun (buyuk ihtimalle hltn falansin) burda uff ltb ler cok cirkin diye agliyosun amk ben de uzunsun diye agliyosun sandim low iq orospu evladi.

gercekten mtn olsan bile 175 boyda zaten ltb ye looksmatchsin amk JFL
Abi bak abi abi bak

• +1
Reactions: Thrill and Deleted member 277275
Birlaç hardmax ile belki top 20 falan ama burda ne kadar chad cl falan var bilmiyorum grinin ellinci tonuyum
cl üstü 2 kişi var htn fazla var mtn de fazla var

• +1
Reactions: Thrill, iwishiwastaller and Deleted member 277275
kısasın ve mtn im diyosun (buyuk ihtimalle hltn falansin) burda uff ltb ler cok cirkin diye agliyosun amk ben de uzunsun diye agliyosun sandim low iq orospu evladi.

gercekten mtn olsan bile 175 boyda zaten ltb ye looksmatchsin amk JFL
Uzun olsam neden ağlıyım amk xd, bu halimle hmtb tuttuğum oldu, 180 e fraudlasam bide diğer şeyleri fixlesem htn olup siktiri koyarım orga

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Deleted member 277275 and Deleted member 251512
Mtnde overrate büyük ihtimal :lul:

• +1
Reactions: ochinchin, Deleted member 307488, Deleted member 277275 and 1 other person
  • +1
  • Love it
  • Hmm...
Reactions: Thrill, Kayra139, Deleted member 277275 and 1 other person
Uzun olsam neden ağlıyım amk xd, bu halimle hmtb tuttuğum oldu, 180 e fraudlasam bide diğer şeyleri fixlesem htn olup siktiri koyarım orga
tmm knk sensin

ananin amina kadar moglayip burda senin gibi triplere girmiyoz ucube orospu evladi

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Deleted member 307488, iwishiwastaller and 1 other person
  • +1
  • JFL
  • JFL
Reactions: Deleted member 277275 and iwishiwastaller
tmm knk sensin

ananin amina kadar moglayip burda senin gibi triplere girmiyoz ucube orospu evladi
Bu adam napmısliniyesevmiyonuz fetullah gülen foto*

• +1
Bak bak köpüş bak az daha yala domal bak eski threadlere belki bulursun yüzümü

• JFL
Reactions: jsbera, Deleted member 277275 and kurdistan
Neyse beyler onu bunu siktir edin ben yatıyom gece gece kortizolmaxzing yaptırdınız orosbuevlatları sizi iyi geceler

• +1
  • Ugh..
  • So Sad
Reactions: Thrill, Kayra139, kurdistan and 1 other person
  • +1
  • JFL
Reactions: Thrill, Kayra139, temelyeterliliktest and 5 others
Eski hmtb foidden ayrıldıktan sonra büyük bir mental damage yedim ve azgınlıktan yanlışlıkla low iq bi foid tavladım yaklaşık 6 aydır konuşuyoruz ve beni bf derecesinde seviyor, bi anda engel basarsam ropemax yapma ihtimali yüksek, ropemax yaparsa benim yüzümden olduğu ortaya çıkabilir ve birtakım sorunlar yaşayabilirim, larp değil ciddi konu
Dm'e "intihar etmen durumunda hic bir sorumlulugu ustlenmiyorum bu bir sorumluluk reddi beyanidir" yaz sabitle sonra ayrilmak istiyorum diyop engelle 🥰

• +1
  • JFL
Reactions: ochinchin, Thrill, iwishiwastaller and 1 other person
Birde yan profilim ve yüzümdeki birkaç sorun olmasa htn yim zaten amk yoksa orgda ne işim olurdu
Knk burda ne htn cller dolaniyo htn olan lavuk kendini ltn fln saniyo deluzyon falanmisin yoksa @cl4zai 'nin altimisin gercegi soyle
Güzel kızlarla aram iyi değil 😭
Bunu okuyunca cl4zai oldugunu anladim senin gotunde sondaj borusu ile kazi calismasi yapiyim

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, iwishiwastaller and Deleted member 277275
Sana benim sideyi atıyorum gerçekte ben buyum diye kıza at o engeller

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, iwishiwastaller, Deleted member 277275 and 1 other person
kankam kıza konusmayalım de kız uzatırsa suc kıza kalır sapık dersın engellersın cok acmadımda sen ayar cek cekemıyosanda ananı bacını gotunden sıekyım

• +1
Reactions: iwishiwastaller and Deleted member 277275
bu subforumda ilk kufur edecegim adam falan mı olmak istiyon

• JFL
  • +1
Reactions: ochinchin, temelyeterliliktest, iwishiwastaller and 2 others
Pompalı tüfekle vur ormanda

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, temelyeterliliktest, iwishiwastaller and 1 other person
kızın yerine sen ropemaxx yapsana en azından dünya bir böcekten kurtulmuş olur

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, temelyeterliliktest, szenn and 6 others
Dm'e "intihar etmen durumunda hic bir sorumlulugu ustlenmiyorum bu bir sorumluluk reddi beyanidir" yaz sabitle sonra ayrilmak istiyorum diyop engelle 🥰
Mantıklı

• +1
Reactions: Thrill
kankam kıza konusmayalım de kız uzatırsa suc kıza kalır sapık dersın engellersın cok acmadımda sen ayar cek cekemıyosanda ananı bacını gotunden sıekyım
Ayar çekemiyom amk o yeteneklerim geri kalmış duruma

• +1
Pompalı tüfekle vur ormanda
Bu yanıt hakkına hiçbir ilgim alakam yoktur, kişiyle iletişimi kestikten sonra başına gelecekler hakkında hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum.

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill and ascendantwill
ben eski sevgililerimi anlatıp kendimden vazgeçirmiştim knk fotoğraflarımızı atıp vs.

kızda beyaz saçlı beyaz tenli hmtbydi de ciddi ilişkideyim aq gözüm olmaz
1 tane eski sevgilim oldu onunda anlatılacak pek bişeyi yok low iq foidin tekiydi yani bu metod tutmaz bende

• +1
Knk burda ne htn cller dolaniyo htn olan lavuk kendini ltn fln saniyo deluzyon falanmisin yoksa @cl4zai 'nin altimisin gercegi soyle

Bunu okuyunca cl4zai oldugunu anladim senin gotunde sondaj borusu ile kazi calismasi yapiyim
İlgim alakam yoktur. Teşekkürler.

• +1
kızdan para iste

• +1
  • JFL
Reactions: Thrill, flows5991 and iwishiwastaller
I WISH I WAS TALLER = KEŞKE DAHA UZUN OLSAYDIM = KISA BİR YER CÜCESİYİM XD
Daha yeni anasının amından çıkmış velet gerçek hayatta alamadığı ilgiyi birtakım incel'lere hava atarak alabileceğini sanıyor.

Boyun kısa, tipin de ortalamadır fraudsuz muhtemelen.

• +1
Reactions: Thrill, Fridx, BugraSA and 1 other person
Daha yeni anasının amından çıkmış velet gerçek hayatta alamadığı ilgiyi birtakım incel'lere hava atarak alabileceğini sanıyor.

Boyun kısa, tipin de ortalamadır fraudsuz muhtemelen.
Boyumun kısa olduğunu nickime yazmama rağmen neden böyle tepki gösterdiğinizi anlayamadım

• +1
Boyumun kısa olduğunu nickime yazmama rağmen neden böyle tepki gösterdiğinizi anlayamadım
Elle tutulur bir yönün yokken böbürlenmen sadece ironik.

• +1
Reactions: Thrill, Fridx and iwishiwastaller
Elle tutulur bir yönün yokken böbürlenmen sadece ironik.
Flex falan attığımı sanmanız saçma keşke daha düzgün okusanız yazdıklarımı

• +1
1 tane eski sevgilim oldu onunda anlatılacak pek bişeyi yok low iq foidin tekiydi yani bu metod tutmaz bende
Olsun salla eski olmayan anılarınızı bile salla başından savmak istemiyon mu aq ondan gelen ilgiye bağımlı olmuşsun heralde her çözüme karşı bi anti birşey uretiyon

• +1
Reactions: Thrill and iwishiwastaller
Olsun salla eski olmayan anılarınızı bile salla başından savmak istemiyon mu aq ondan gelen ilgiye bağımlı olmuşsun heralde her çözüme karşı bi anti birşey uretiyon
Ne diyebilirim örnek lazım

• +1
Eski sevgilimi özledim falan de fotoğrafınız varsa onları at
HTN Bİ ÇOCUĞU TAKİP ETTİĞİNİ GÖRDÜM YARIN BU İŞİ BİTİRİYORUM

• +1
diğer erkeklere Ilgi duydugtn sürece olamam soğudum düzelmez falan fıstık saçmala geç

• +1
Reactions: Thrill and iwishiwastaller
Foidler kolay soğuyor kanka soğumasını sağla gitcek zaten

• +1

Attachments

• images.jpeg
    images.jpeg
    33.6 KB · Views: 0
  • JFL
Reactions: Thrill, Gordon Freeman and szenn

Users who are viewing this thread

Back