Ltb kızla ayrılmam hk

marlonteixeira

marlonteixeira

champagne
2 aydır mltb bi kızla çıkıyordum kızda sürekli sen beni aldatıyorsun ilgi vermiyorsun kafası vardı
bu kızlayken elime 3 kere aldatma imkanı geçti 3 ünüde red ettim kendime yakıştırmazdım çünkü
Nekadar kendinizi çiğneyip sizden daha low rate i olan bi kızla bile çıksanız bile karşı taraf sorunu sizde bulabiliyor
@elemancomeback31 nin dediği gibi kızlar aşık olmaz aşık taklidi yapar fakat erkekler gerçekten tam kalbi ile sevebilir
bu ilişkiden çıkarttığım dersler :
kimseye kendini tam anlamıyla bağlama veya bağlamış hissi verme (zaten vermiyordum farkedince direk yol aldı)
İyi insan hep low rate olacak diye birşey yok high rate olup farkında olmayan birçok kız var
Gönlünden geçmiyorsa kesinlikle yapma

• +1
Reactions: htn666, Zodiac, kurdistan and 6 others
2 aydır mltb bi kızla çıkıyordum kızda sürekli sen beni aldatıyorsun ilgi vermiyorsun kafası vardı
bu kızlayken elime 3 kere aldatma imkanı geçti 3 ünüde red ettim kendime yakıştırmazdım çünkü
Nekadar kendinizi çiğneyip sizden daha low rate i olan bi kızla bile çıksanız bile karşı taraf sorunu sizde bulabiliyor
@elemancomeback31 nin dediği gibi kızlar aşık olmaz aşık taklidi yapar fakat erkekler gerçekten tam kalbi ile sevebilir
kimseye kendini tam anlamıyla bağlama veya bağlamış hissi verme (zaten vermiyordum farkedince direk yol aldı)
İyi insan hep low rate olacak diye birşey yok high rate olup farkında olmayan birçok kız var
Büyük üstadamcanavaru @elemancomeback31 atasözlerini dinleseydin bu olmazdı

Last edited:
  • +1
Reactions: cakdripa, kurdistan, elemancomeback31 and 4 others
Arda güler forrmasıyla gittim diye oldu herşey @Zodiac

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, cakdripa, kurdistan and 3 others
Büyük üstadamcanavaru @elemanın atasözlerini dinleseydin bu olmazdı
Kızla birlikteyken yazdığını gördüğümde gerçekten düşündüm harbi mantıklıydı çünkü
hiçbir kız kendini çiğneyip low rate bi erkekle birlikte olmaz ama erkeklere geline değişiyorr

• +1
Reactions: Zodiac, kurdistan, elemancomeback31 and 3 others
Sende parada var sen niye m ltb kızla takiliyosun aminakoyim ya:lul:

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, kurdistan, Serialsuicide and 1 other person
Kızla birlikteyken yazdığını gördüğümde gerçekten düşündüm harbi mantıklıydı çünkü
hiçbir kız kendini çiğneyip low rate bi erkekle birlikte olmaz ama erkeklere geline değişiyorr
Yanlış kanka bu tam tersi bence, cem yılmaz gibi jesterlar geziyo hep güzel karılarla ama sırf komik diye ya da iyi kişiliği var diye kimse bi kızla olmaz çirkin erkek güzel kız oranı daha fazla

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, kurdistan and marlonteixeira
Yanlış kanka bu tam tersi bence, cem yılmaz gibi jesterlar geziyo hep güzel karılarla ama sırf komik diye ya da iyi kişiliği var diye kimse bi kızla olmaz çirkin erkek güzel kız oranı daha fazla
ben hayır kurumumuyum amk ben niye yaptim

• +1
Reactions: kurdistan
Saf dediğin senden çok şey biliyordur aq
Kızın 2. sevgilisiyim şuana kadarki aq abisi jandarma oturup konuşmuştuk baya niyetimi öğrenmeye çalışmıştı

• +1
  • Hmm...
Reactions: Zodiac, kurdistan and ascendantwill
  • JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide and marlonteixeira
Kıza hiç çaktın mı
1764083719907

kızın yazdığı mesaj bu sence caktım mı knk

• JFL
Reactions: jauscope, churmaxxed, Auchelius and 7 others
Valla sen sevap işlemişin biraz

Olm bu kadar masum kızı nerden buldun amk
Arkadaşım bunun arkadaşıyla konuşuyordu kız demiş benim arkadaşım var şu ara yalnızlıktan üzülüyor falan diye
benimkide bikac fotomu atmıs okey demis arkadası oda bana attı tmm dedim
sonra bunlar ayrıldı aq 4 lü date zamanı ben gittim 2 kız 1 erkek oyle tanıstık

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, kurdistan, Kayra139 and 1 other person
ilk sevgilinmi eğer ilk degilse bunu soruyosan kafanı sikiyim low inhib sanmıştım seni
Kız yazmış kanka sende köyde eşek sike sike gözün körleşmeye başlamış

• JFL
Reactions: jauscope, Auchelius, Trenmaxx1 and 7 others
  • JFL
Reactions: Auchelius, Zodiac, kurdistan and 3 others
know your girth king

• +1
  • Love it
Reactions: Zodiac, kurdistan, Serialsuicide and 2 others
Buarada kızı bilerek düsük ratelemiyorum kime söylesem üzülmeyeyim diye kızı low ratelemediklerini söylüyor
hayır saf birine saf yaklaşıncada olmuyor it kopuk piç mi olak illa

• +1
Reactions: kurdistan and Kayra139
Buarada kızı bilerek düsük ratelemiyorum kime söylesem üzülmeyeyim diye kızı low ratelemediklerini söylüyor
hayır saf birine saf yaklaşıncada olmuyor it kopuk piç mi olak illa
Kanka kadınların yapısı belli maarda katılmasada bana bence ona çakardın ortamı ayarlasaydın sen zaten good heigt good bodysin daha çakan olmadıysa zamanla sana daha çok bağlanırdı ama abisi jandarma o da seni sikebilirdi bence beladan kurtulmuşsun yarın git 1 tane kuzu alak ada

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac, kurdistan, Kayra139 and 2 others
Kanka kadınların yapısı belli maarda katılmasada bana bence ona çakardın ortamı ayarlasaydın sen zaten good heigt good bodysin daha çakan olmadıysa zamanla sana daha çok bağlanırdı ama abisi jandarma o da seni sikebilirdi bence beladan kurtulmuşsun yarın git 1 tane kuzu alak ada
Karşınında rızası varsa çakardım zaten çakmamak daha büyük sorun
ama çakayım edeyim diye takılmam kimseyle baya low respect iş
Arda güler formasıyla gittiğim gün bankta oturuyorduk parkta teyzenin teki geldi siz bu nesilden değilsiniz falan bişeyler dedi
it olacan kopuk olacan biladerrrr

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, kurdistan, Kayra139 and 1 other person
neyse kızlayım diye sırf tabanlık almıyordum 195 fraudlayayımda görün siz

• JFL
  • +1
Reactions: Zodiac, kurdistan and Kayra139
ilmimin sinirlarini zorlayarak actigim bi threaddi, dersinizi cikarmaniz gerek malesef

• Love it
  • JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, Serialsuicide, senualF and 2 others
ilmimin sinirlarini zorlayarak actigim bi threaddi, dersinizi cikarmaniz gerek malesef
bazen boş yapıyon bazen larplıyon bazen daşşak geçiyon bazende doğruları söylüyosun tam bi götverensin

• JFL
Reactions: Auchelius, why not me?, kurdistan and 1 other person
beyler hiç date e çıkmadım anlatır mısınız nasıl his

• So Sad
  • JFL
Reactions: jauscope, Zodiac, kurdistan and 2 others
olm redpill fact niye yapmıyonuz
karılara peşkeş çekceksiniz.com

• +1
  • JFL
Reactions: Zodiac and marlonteixeira
sadece ogrepilled ol teorisi

• JFL
Reactions: Zodiac, marlonteixeira and Serialsuicide
ilacın yarattıgı etki ilac kullanarak duzeltilir mi aq essek beyinliler

• JFL
Reactions: ascendantwill, Serialsuicide and marlonteixeira
kimseye kendini tam anlamıyla bağlama veya bağlamış hissi verme
sensei konuşuyor dinleyin ve ders alın.
Arda güler forrmasıyla gittim diye oldu herşey @Zodiac
sanmıyorum eğer öyle olduysa geri döner başka sebep varsa dönmez
View attachment 4362611
kızın yazdığı mesaj bu sence caktım mı knk
olum bu kızı geri kazanmaya çalış ama kendini çok rezil etmeden
olm redpill fact niye yapmıyonuz
karılara peşkeş çekceksiniz.com
aynen öyle amk

• +1
  • JFL
Reactions: htn666, Yagiz8928 and kurdistan
Kızın 2. sevgilisiyim şuana kadarki aq abisi jandarma oturup konuşmuştuk baya niyetimi öğrenmeye çalışmıştı
bu yüzden tek cocuklarla çıkıcan baba benim önceki ilşişkide karının 5 abisi vardı daltonlar gibi kaçıyodum aq elemanlardan

olum bu kızı geri kazanmaya çalış ama kendini çok rezil etmeden
şu düşünce ne garip bişi la bıraktı gitti tamam kral ne kovalıyon mesela adamın parası varsa zaten bulur birini illaki

şu düşünce ne garip bişi la bıraktı gitti tamam kral ne kovalıyon mesela adamın parası varsa zaten bulur birini illaki
knk iyi misin kızın yazdığı mesaja bak

high rate olan bircok kiz egolu ve haklarida var. guzeller ve farkindalar. ama oyle kizlarla da iliski ilerlemiyor aq. hmtb ve farkinda birisi herzaman daha iyisini ariyor. farkinda olmadam high rateler iyi iste.
ve bu saydigin dersleri zaten eskiden bilmiyormuydun reis?

Kız yazmış kanka sende köyde eşek sike sike gözün körleşmeye başlamış
Some kurdish people problems
@kurdistan @Serialsuicide @Yagiz8928 @churmaxxed @jsbera

• JFL
  • +1
Reactions: kurdistan, htn666, Yagiz8928 and 3 others
Some kurdish people problems
@kurdistan @Serialsuicide @Yagiz8928 @churmaxxed @jsbera
amk bana yazmış zaten bide beni etiketliyon

• JFL
  • Hmm...
Reactions: Auchelius and Yagiz8928